Canteras strand Gran Canaria Spania

GRAN CANARIA: Hotellguiden du må sjekke ut før du bestiller hotell på Gran Canaria. Foto: iStock

De 10 beste hotellene på Gran Canaria

Gran Canaria er et av de mest populære reisemålene. Har du planer om å reise hit, bør du vurdere disse hotellene på den velkjente øya.

Denne artikkelen inneholder annonselenker

Har du ennå ikke booket deg årets tur? Her er topp ti hotellvalg basert på kundetilfredshet, på den aller mest populære øya Gran Canaria.

Nordmenn elsker sol og varme, og så fort sjansen byr seg, eller i hvert fall et par ganger i året, sørger mange for litt påfyll av sol og energi i «Syden». Om sommeren er det kjente destinasjoner som Hellas, Spania og Italia som gjelder, mens gjennom vinterhalvåret er det Kanariøyene, Thailand, Sri Lanka, Egypt og Dubai nordmenn sverger til.

Men mens de sistnevnte feriemålene er av mer nyere tid, har Kanariøyene vært en favoritt gjennom lang tid, og nordmenn har valfartet til Grand Canaria, Lanzarote og Tenerife helt siden slutten av 1950-tallet. Med sitt behagelige klima med rundt 350 soldager i året, lave priser og et samfunn svært tilrettelagt for skandinaviske turister med flust av både butikker, restauranter, kafeer og herlige bassengområder, reiser stadig flere til disse øyene på Afrikas vestkyst.

Gran Canaria er et av Spanias mest populære reisemål for nordmenn, og her er hotellene du bør bo på. Dette er topp 10 hoteller, målt etter kundetilfredshet.

Sjekk ledige fly og restplasser til Gran Canaria her!


Bohemia Suites & Spa, Playa del Inglés (Obs: Kun for voksne!)

Bohemia Suites & Spa - Adults only, San Bartolome de Tirajana, Utendørsbasseng
På et mindre hotell som Bohemia Suites & Spa på Gran Canaria, med 67 gjesterom og ingen barn, ligger forholdene til rette for dager med fred og ro og total nytelse. Hotellet har blant annet treningssenter, Spa m/full service, to svømmebasseng, restaurant, bar og takterrasse.

Sjekk tilgjengelighet her!


Grand Hotel Residencia, Meloneras

Grand Hotel Residencia, San Bartolome de Tirajana, Terrasse/veranda
Et nydelig hotell i luksuriøs stil er Grand Hotel Residencia, som du finner i Meloneras. Her finner du også spa med full service, stort utendørs basseng, treningssenter, terrasse og alt annet du måtte trenge for en herlig solferie. Spesielt anbefales hotellets overdådige frokostbuffet!

Sjekk tilgjengelige rom for vinteren  på Gran Canaria her!


Marina Suitess, Puerto Rico

Marina Suites, Mogan, Endeløst basseng
Et supert hotellvalg er også Marina Suites i utkanten av Puerto Rico, Gran Canaria. Hotellet ligger i fem minutters gange fra stranden, men kan by på et nydelig hotellbasseng som grenser til sjøen. Spa med full service, treningssenter, to restauranter og to barer/lounger, takterrasse, barneklubb, ungdoms «hangout» og barnepass, er andre fasiliteter du finner på dette flotte hotellkomplekset.

Sjekk ledige rom her!


Wavia Hotel, Las Palmas  (Obs: Kun for voksne!)Wavia Hotel - Adults Only, Las Palmas de Gran Canaria

Et boutique hotell kun for voksne betyr fred og ro og en mulighet for å være litt mer privat. Wavia er nettopp det, men også mye mer. Et kult, gjennomført havtema kan oppleves på hotellet, nærhet til mange gode severdigheter, butikker, de beste restaurantene og kafeene i Las Palmas finner du her, samt selvfølgelig nærhet til strand og conciergetjenester. Et supert valg for en lav pris sentralt plassert i hovedstaden på Gran Canaria.

Sjekk tilgjengelige rom her!


Radisson Blu Resort, Arguineguín

Radisson Blu Resort, Gran Canaria, Mogan, Uteområde
Et nytt og deilig hotell for hele familien, eller storfamilien, byr Radisson på i Arguineguín. Her får du luksus for både barn og voksne med fasiliteter som spa med full service, to utendørsbasseng, to restauranter, takterrasse, døgnåpent treningssenter, gratis frokostbuffet, gratis barneklubb, gratis wi-fi-og alt rett ved stranden i Arguineguín. Et valg du garantert ikke vil angre på!

Sjekk tilgjengelighet her!


Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Amadores

Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Mogan, Basseng
Dette flotte hotellet finner du i Amadores, en 30 minutters spasertur utenfor Puerto Rico. Dermed får du fred og ro, men kan lett oppsøke sentrum når man vil gå på restaurant og shoppe litt. Dog skryter alle gjester uhemmet av hotellmaten, så du må ikke om du absolutt ikke vil. Ellers finner man de fleste andre fasiliteter på hotellet, som utendørs bassenger, spa, treningsrom, gratis barneklubb med mer.

Sjekk tilgjengelighet på hotellet her! 


Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, Meloneras

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, San Bartolome de Tirajana, Lobby
Et slående flott hotell, og et supert opphold får du her om du forbereder deg på å betale litt ekstra for wifi (3 euro pr dag) og bruk av safe. I tillegg har hotellet rom uten balkong og utsikt, så book dette spesifikt om du ikke vil ha noen overraskelser her. Utover dette roses hotellet opp i skyene for design, syv svømmebasseng, god mat og sitt store utvalg av fasiliteter (spa, treningssenter, barer, restauranter, barnepass m.m.). Et fantastisk hotell på Gran Canaria.

Sjekk tilgjengeligheten på hotellet her!


Seven Hotel & Wellness, Maspalomas (Obs: Kun for homofile menn)

Seven Hotel & Wellness - Gay Men only, San Bartolome de Tirajana, Svømmebasseng
Et eksklusivt og stilig hotell som du finner midt i mellom Meloneras og Playa del Ingles -lett tilgjengelig med hotellets egen gratis buss. Ellers ligger hotellet ti minutter fra golfbanen, samt det kan by på både utendørs basseng og bassengbar, restaurant med nydelig mat, helsestudio, terrasse og hage. En liten perle av et boutiquehotell skal vi tro de som har vært her, og som gjerne reiser tilbake.

Sjekk ledige rom på hotellet på Gran Canaria her!


Gold By Marina, Playa del Ingles

 

Gold By Marina, San Bartolome de Tirajana, Utendørsbasseng
Populært og nyoppusset hotell i Playa del Ingles, for par og single uten barn. Her står design, nærhet til strand samtidig som byliv, god mat og herlige rom i fokus. Gjestene hevder at det alltid er nok solsenger til alle! Ellers finner man fasiliteter som takterrasse, bar, treningsrom, gratis wifi og flyplasstransport på hotellet. Et flott valg om du er på parferie, og ønsker solrike dager på Gran Canaria.

Sjekk tilgjengelige rom her! 


Hotel Cordial Mogán Playa, Mogan

Hotel Cordial Mogán Playa, Mogan, Svømmebasseng
Mange gjester returnerer til dette store og flotte hotellet i den lille, hyggelige byen Mogan. Her finner du både strand og båthavn, og tennis- og bowlingbane, men også alle de andre fasilitetene du vil ha. Utendørs svømmebasseng, spa, treningsrom, barneklubb, frokostbuffet, restauranter og barer, for å nevne noen.

Sjekk ledige rom her!


Sjekk ledige fly og restplasser til Gran Canaria her!


Les også:
Hellas aller beste øyer