Foto: Hotels.com

De 10 beste hotellene i Barcelona

Her er 10 utrolige hoteller du virkelig bør vurdere.

Vi reiser for tapas, shopping, arkitektur og godt klima – og blir åpenbart ikke skuffet. Kombinasjonen av strandliv og storbyliv er også temmelig unik. Her kan du spise middag hos stjernekokker, se banebrytende arkitektur, bestige fjelltopper mitt i byen og flyte på ryggen i Middelhavet. Ikke rart Barcelona er blitt en sikker vinner blant nordmenn på storbyferie.


Vi i Laurel Nights har funnet frem 10 av de sjeldne perlene:

The Serras

The Serras

Et nytt, lite hotell med kun 29 rom. Det betyr likevel ikke at hotellet har alt man kan forvente av et større hotell. Takterrassen har strålende utsikt, baren super og servicen på den øverste hyllen. Marc Gascons, som driver restauranten på hotellet, er vant med å få Michelin-stjerner… Supert!

Du finner denne hotellperlen her.


Ohla

Ohla Hotel

En amerikansk inspirert boutiquehotell midt i hjertet av vakre Barcelona. En ekte opplevelse av et hotell. Ohla har en strålende plassering, et virkelig fint design, et supert svømmebasseng på toppen av hotellet og en virkelig sjarmerende bar. Et hotell i særklasse.

Sjekke det ut her.


ABaC

ABaC Restaurant & Hotel

Legg merke til navnet – her spiser du minst like godt som du sover. En nydelig bygning, strålende hotellrom og meget god service. Dette er den typen hotell du nesten bare kan finne i Barcelona. Vakkert og virkelig førsteklasses. Anbefalt for alle som liker det ypperste.


Mercer

Mercer Hotel Barcelona

Dette hotellet er en av de sjeldne perlene. Beliggenheten er perfekt. Hotellet er nytt og meget pent. Alt fra mat til service er i ypperste klasse. Takterrassen er utrolig koselig, og utsikten fra den er fantastisk. Design. Komfort. Må oppleves!
Du finner det her.


Claris

Hotel Claris

Et virkelig fint og stilig hotell med en praktfull beliggenhet rett ved det meste. Flotte komfortable rom med egyptisk preg, deilige senger, og et toppklasses servicenivå. Takterrassen er utrolig! Anbefales! Meget bra opphold på alle måter.


W B

W Barcelona

Hotellet har kanskje den råeste plasseringen av alle hoteller i Barcelona. I tillegg til en virkelig strålende design, supre rom og kule løsninger på det meste. Baren på hotellet er en møteplass, og litt av en opplevelse. Topphotell i øvre prisklasse, med service for hvert øre man betaler. Perfekt for kombinasjon av strandferie og storby.

Sjekk det ut her.


Arts

Hotel Arts Barcelona

Plasseringen i seg selv er grunn god nok til å besøke hotellet, men du får også et spa på 42. etasje med vidunderlig utsikt. Om det ikke er nok så er servicen svært god, og restauranten er av toppklasse. Uansett om du bor på hotellet eller ei.


Majestetic1

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Et flott hotell med meget god beliggenhet i Barcelona. Stort hotell med mange gode fasiliteter, og profesjonell service. Meget gode spisemuligheter på hotellet, og veldig fin bar. Skal du ha det beste er dette ikke langt unna i byen.


Casa

Casa Fuster 

En historisk bygning som ble hotell i 2004. Moderne, interessant og strålende design som også har en av de hotteste jazzklubbene i Barcelona.

En perle av et hotell.


Mandarin Oriental, Barcelona, Barcelona, Deluxe-suite, Gjesterom

Mandarin Oriental Barcelona

Hotellet ligger midt i en av Barcelonas mest kosmopolitiske gater, Passeig de Gràcia, og bedre beliggenhet skal du lete lenge tter. Et chic hotell med bl.a. en 2-stjerners Michelin-restaurant (Moments), upåklagelig service og et spektakulært spa utstyrt med det siste innen new age tenkning.

Du finner hotellet her.


Du finner flere av det beste hotellene i verden på Laurel Nights.


Les også:

20 nye hotellperler i verden

Bildequiz: Hvor er dette?