Foto: iStock

10 mest populære hoteller i London

Her velger nordmenn å overnatte på ferie i London.

London er uten tvil det mest populære reisemålet blant nordmenn hittil i 2017, ifølge tall fra Hotels.com. Vi spurte Hotels om de kunne gi oss ti av de mest populære hotellene nordmenn velger i den flotte storbyen.

Les også: 12 rimelige hotell i London

Det er klart et sammenheng med alle hotellene; de har en perfekt beliggenhet, enkle og rene rom, i tillegg til at de ikke tømmer lommeboken. Har du kanskje valgt å bo på ett av disse hotellene i år?

St Giles London – A St.Giles Hotel

St Giles London - A St Giles Hotel, London, Executive-suite, Bad

Bor du på dette hotellet, er du kun 5 minutters gange fra tunnelbanestasjonen Tottenham Court Road og Oxford Street. St.Giles har tre restauranter, Londons største helse-og treningssenter, basseng og bar. Om du er på utkikk etter et bra hotell i nærheten av Londons beste shopping, velger du dette hotellet.

Les mer om hotellet her.

The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel, London, Executive-rom, 1 kingsize-seng, Gjesterom

Dette hotellet ligger omgitt av de populære barene og restaurantene ved The Strand, og Covent Garden med sine butikker, samtidig som Royal Opera House ligger kun 5-minutters spasertur unna.

Les mer om hotellet her.

London House Hotel

London House Hotel, London

Bo midt i London, med kort spasertur til Hyde Park. Tunnelbanestasjonene Bayswater og Queensway ligger 2 kilometer unna. Populære steder som Oxford Street, Buckingham Palace og Kensington Palace er heller ikke langt å gå til. Flott fasade og fine rom.

Les mer om hotellet her.

Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London, London, Superior-rom, 1 kingsize-seng, handikappvennlig, Gjesterom

Dette firestjerners-hotellet tilbyr en perfekt beliggenhet for deg som vil bo sentralt i London. Hotellet ligger i South Bank, rett overfor Houses of Parliment og Big Ben. London Eye, akvariet, restauranter og teatre ligger kort gåtur unna hotellet. På hotellet kan du benytte deg av et treningsstudio, 15-metersbasseng med badstue og Mandara Spa, som tilbyr en rekke luksuriøse behandlinger. Ypperlig hotell for deg som vil slappe av etter en hektisk dag i storbyen.

Les mer om hotellet her.

Corus Hotel Hyde Park

Corus Hotel Hyde Park, London, Standardrom, dobbeltseng, Gjesterom

Her bor du i nærheten av Oxford Street, Notting Hill og Knightsbridge. Royal Albert Hall er 20 minutters spasertur unna og det tar deg kun en 10-minutters spasertur til Paddinton Station. Hotellet scorer høyt på rask Wi-Fi og beliggenhet.

Les mer om hotellet her.

Mowbray Court Hotel

Mowbray Court Hotel, London

Dette hotellet ligger i velkjente Kensington. Stamford Bridge er 1 km unna hotellet, og Earls court t-banestasjon er like ved. Mowbray Court Hotel er et 3-stjernershotell som gir deg mye for penga.

Les mer om hotellet her.

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington, London, Club dobbeltrom, Gjesterom

Copthorne Tara Hotel har fire stjerner og ligger i et rolig område i prestisjefulle Kensington. Noen av de beste restaurantene i Kensington og Notting Hill er rett utenfor hotellet, i tillegg til at hotellet har to fine restauranter. Kensington High Street, Knightsbridge og Notting Hill er kort gåavstand fra hotellet. Nærmeste t-banestasjon ligger kun 3 minutter unna.

Les mer om hotellet her.

ibis London Blackfriars

ibis London Blackfriars, London, Standard tomannsrom, 2 enkeltsenger, Gjesterom

Å finne et sentralt hotell i London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standard, service og gode fasiliteter, er ikke enkelt. Ett av de virkelig få hotellperlene er ibis London Blackfriars.

Dette hotellet ligger tett ved t-banestasjonen Southwark, og har god standard med mange fine fasiliteter. I gåavstand finner du London Eye, London Aquarium, National Gallery og flere andre severdigheter.

Hotellet har svært gode anmeldelser på Tripadvisor, og god frokost samt rom som gir deg alt du trenger på en tur til London. Hotellet har moderne fasiliteter som gigantisk flatskjerm-tv på rommene, gratis nett og alt du trenger.

Les mer om hotellet her.

Citadines Trafalgar Square London

Citadines Trafalgar Square London, London, Studio, Gjesterom

Citadines Trafalgar Square er et leilighetshotell i sentrum av London. Leilighetene har egen kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap, samt kaffe-og tekoker. Beliggenheten er også til å skryte av. 800 meter unna London Eye og 10-minutters spasertur til House of Parliament og Big Ben.

Les mer om hotellet her.

Hampton by Hilton London Waterloo

Hampton by Hilton London Waterloo, London, Uteområde

Hampton by Hilton ligger kun 5 minutter fra Waterloo togstasjon, med gratis Wi-Fi og fri tilgang til treningssenter. London Eye, London Dungeon og Sea Life London Aquarium ligger kun 15 minutter unna hotellet.

Hotellet scorer høyt på beliggenhet, fine rom og service.

Les mer om hotellet her.

 

Les også:

London  – opplev storbyen på 24 timer

London-hotellene som skriker luksus