10 norske byer – 10 fantastiske boliger du kan leie

Dette er drømmeferien for deg som er lei av ensformige og dyre hotellrom. Gjennom nettsiden Airbnb.com kan du leie deler av eller hele private hjem, gjerne langt rimeligere enn det du betaler på hotell. Samtidig kan du bo i lekre hus med plass til hele venneflokken, leie rom i designleiligheter midt i byen eller en liten hytte med idyllisk beliggenhet ved sjøen.

Airbnb har over 1000 utleiesteder bare i Norge. Og du vil finne unike overnattingssteder over hele verden, enten du skal til Cape Town, New York, Bora Bora eller Sogndal.

Vi har funnet 10 unike utleiesteder i 10 norske byer som garantert vil gi deg et annerledes ferieopphold:

Oslo

oslo

Bo luksuriøst på Oslos vestside med fire store terrasser, eget treningsrom, hjemmespa, kinorom og panoramautsikt over byen. Med ti sengeplasser får du plass til hele vennegjengen eller storfamilien.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Bergen

bergen

Knøttlite idyllisk hus fra 1850 i en historisk del av Bergen. Beliggenheten er sentral med kort avstand til blant ann et Bryggen og Fisketorget. Det lille huset kan romme opp til fire personer.

Sjekk ut mer om boligen her.

Trondheim

trondheim

Villa med panoramavinduer og privat bakhage i rolige og idylliske Bakklandet, med kort vei til sentrum, og umiddelbar nærhet til restauranter og små kafeer i denne gamle autentiske bydelen i Trondheim. Huset har plass til syv personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Tromsø

tromsø

I en leilighet i dette vakre huset i hjertet av Tromsø, får du nydelig utsikt og en god atmosfære. Rett utenfor huset går det buss til flyplassen, museum og skianlegg, og det er plass til 4 personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Stavanger

stavanger

Ved kysten like utenfor byen kan du leie rom og våkne opp til bølgeskvulp i denne perlen av et hus. De store vindusflatene gir deg en spektakulær utsikt enten du spiser frokost på kjøkkenet, slapper av i stuen eller nyter en kald drink på terrassen.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Kristiansand

kristiansand

Nydelig moderne hus med sjøutsikt 5 minutter uten for Kristiansand sentrum og 10 minutter fra Dyreparken, kan leies av opp til 5 personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Ålesund

ålesund

20 minutter utenfor Ålesund kan du leie dette 100 år gamle gårdshuset. Huset er nylig modernisert, har lekkert interiør og fantastisk fjordutsikt. Plass til 10 personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Tønsberg

nøtterøy

Sveitservilla på idylliske Nøtterøy med stor hage og nærhet til sjøen. Kort vei til brygge og strand gjør dette til et ferieparadis for både store og små, og her kan dere bo ti personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Risør

risør

Ved vannkanten av Risørs historiske bydel, Tangen, finner du denne nydelige utsiktsvillaen hvor du kan nyte havet og bølgeskvulp sammen med fem andre personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Larvik

larvik2

Arkitekttegnet sommerhus med panoramautsikt over Skagerak og fem soverom med plass til totalt tolv personer.

Sjekk ut mer om boligen her. 

Slik reiser du med Airbnb

Lag en profil, oppdag deretter dine favorittsteder ved å browse gjennom nettsidens wish lists eller søk på destinasjonen du skal reise til. Finn noen utleiesteder og gjør deg kjent med vertens anmeldelser fra andre brukere som har bodd på utleiestedet. Få også med deg kanselleringsvilkårene og kontakt vertene dersom du har spørmål.

Når du bestiller må du fylle ut dine betalingsdetaljer, og en reservasjonshenvendelse sendes til verten. Verten må bekrefte reservasjonen din innen 24 timer før den er gyldig, pengene vil ikke bli trukket før verten bekrefter bestillingen din.

Sjekk ut Airbnb her.