10 nye hoteller

Vi har sjekket 10 nye hoteller som har blitt åpnet eller åpner snart.

Sjekk forrige utgave fra september: 10 helt nye hoteller

1. Hotel Xenia, London

Dette hotellet åpnet i sommer, og ligger omtrent midt mellom Gloucester Road t-banestasjonen og Earl’s Court – området som er det raskest voksende for hoteller i London.

Et supert område, uansett hva man skal gjøre i London.

Hotellet har fått mest oppmerksomhet på grunn av sine lesebrett ved senga for både hotellinformasjon og lokal informasjon.

Deres kashmirtepper, toalettsaker fra l’occitane og deres moderne løsninger generelt på alt gjør dette til et hotell man virkelig kan vurdere for den neste turen til London. Frokosten skal etter sigende være en av de beste sunne frokostene på hotell i byen.

Les mer om hotellet her

 2. Andaz Peninsula Papagayo-a Hyatt Hotel

Dette hotellet åpner den 20.desember i Costa Rica. Hotellet vil ha en egen golfbane designet av Arnold Palmer, tre restauranter og mye mer. Et luksusresort.

Les mer om hotellet her

3. The Godfrey, Chicago

Dette hotellet vil nok prøve å bli kåret til det kuleste innenfor kubismen i verden etter at det åpner i februar. Hotellet vil ha 221 rom, hvorav 21 vil være suiter designet av de samme arkitektene som har laget utsiden.

Hotellet lover alt som finnes av moderne fasiliteter uten å være så moderne at du føler deg utilpass.

At hotellet ser relativt tøft ut er det i hvert fall ingen tvil om. Hotellet sier også at de skal ha det som de mener er

Du kan forhåndsbestille her

 4. Thompson Chicago

Dette hotellet er ikke helt nytt, men helt nyoppusset. I hvert fall vil det være det ved nyttår. Uansett et moderne luksushotell, som har blitt enda mer moderne enn det var.

Hotellet har skiftet både eiere, designere og interiør – og skal etter rapportene fra forhåndsåpningen den 2.oktober være en virkelig opplevelse.

Les mer om hotellet her

5. Qbic Hotel London City

Dette hotellet lover å være et moderne og veldig billig hotell i London. Det gjør oss ingenting. Er det noe London trenger så er det nettopp det.

De billigste rommene har ikke vinduer, men koster også utrolig lite. Dette virker som litt av en opplevelse. Alle prisene er inklusive frokost og gratis wifi.

Sjekk prisene her

6. 1888 Hotel, Sydney

Dette hotellet kalles instagram-hotellet. Ikke bare har hotellet satt fokus på å lage steder man kan ta fine bilder med mobilen, men det er også et delvis interaktivt hotell. Nytt og spennende er det i hvert fall.

Les mer om hotellet her

7. Breathless Punta Cana Resort, Den Dominikanske republikk

8. Clarion Collection No 13, Bergen

Dette lille, eksklusive hotellet i Stordalens Choice-kjede åpnet i sommer. Gjestene har likt hotellet og tilbakemeldingene har vært meget gode. Hotellet ligger på Torgallmeningen, nummer 13.

9. Quality Hotel Friends, Stockholm

Et nytt hotell fra Stordalen igjen. Dette i Stockholm. Åpnet 30.september.

– Magi handler om å gjøre store, gale drømmer om til virkelighet. Det har vi klart med Quality Hotel Friends. Nå er Skandinavias største eventhotell endelig innviet. Et hotell som gjør det mulig å skape magiske øyeblikk for alt fra 2 til 65 000 mennesker, sa Petter A. Stordalen da han åpnet hotellet.

Les mer om hotellet her

10. Kongsvinger Festningshotell

Dette ganske så unike hotellet åpnet i sommer.

Sjekk mer om hotellet her

 

Sjekk forrige utgave fra september: 10 helt nye hoteller