10 utrolige hoteller i Skandinavia

Dette er hotellene du virkelig bør oppleve. 

Norge, Sverige og Danmark har svært mange gode hoteller, men noen er mer enn bare overnattingssteder. Vi har plukket tre fra hvert land, samt en fra et område som man kanskje kan kalles Skandinavia…

Skt Petri, København, Danmark

Det eneste danske medlemmet av Design Hotels. En strålende beliggenhet, en god restaurant og en av de mest eksklusive barene i København.

Les mer om hotellet her

Hotel Plesner, Skagen

Dette historiske hotellet helt nord i Danmark er en perle som bør oppleves. Alle rommene har eksklusive senger fra Hästens, et unikt design og er plassert i en av de vakreste byene du kan bo i Danmark.

Sjekk mer om hotellet her

Hotel Knudsens Gaard, Odsense

Rett ved barndomshjemmet til H.C. Andersen ligger dette meget sjarmerende hotellet, og er en virkelig sjarmerende opplevelse.

Sjekk mer om hotellet her

 

Fabriken Furillen, Lärby, Gotland

Dette designhotellet på Gotland ligger i et tidligere kalksteinbrudd. Det er kun 18 rom (inklusive 2 hytter) som alle er gjennomdesignet med det ypperste Skandinavia kan tilby. En strålende restaurant og et unikt naturlandskap gjør dette til en virkelig stor opplevelse.

Les mer om hotellet her

Stallmästaregården Hotel, Stockholm

Dette ekstremt sjarmerende og romantiske hotellet i Stockholm har en unik plassering i Sveriges hovedstad. Rett ved Hagaparken, vannet og ikke langt til sentrum. Den nyoppussede restauranten har klassisk svensk mat med moderne vri, og rommene har en gjennomført utrolig sjarm.

Les mer om hotellet her

Yasuraggi Hasselunden

Dette hotellet er en japansk-inspirert spa-oase kun 20 minutter fra Stockholm. En veldig spesiell, og svært appslappende opplevelse. Selvfølgelig nok med japanskinspirert mat i restaurantene.

Les mer om hotellet her

The Thief, Oslo

Den store designperlen i Oslo. Alle 118 hotellrom har skreddersydde løsninger og unike detaljer som skaper en personlig og intim atmosfære.

Les mer om hotellet her

Hotel Henderson, Haugesund

Dette familiedrevne og lille hotellet er et nydelig hotell. Den gamle Sparebanken i Haugesund – tegnet av arkitektene Rahn og Glosimodt, og ferdigstillt i 1919 – er blitt et hotell i særklasse.

Les mer om hotellet her

Svinøya Rorbuer, Svolvær

Dette er en virkelig stor opplevelse  i vårt hjemland. Børsen Spiseri på stedet serverer lokale fiskespesialiteter. Du kan også hygge deg på Svinøyas bar og terrasse og besøke Gunnar Bergs kunstgalleri, som ligger på eiendommen.

Og på Åland: Godby Gästhem