Foto: Nordic Choice Hotels

10 utrolige hoteller i Skandinavia

Norge, Sverige og Danmark har svært mange gode hoteller, men noen er mer enn bare overnattingssteder.

Her er ti helt utrolige hoteller du må oppleve i Norge, Sverige og Danmark.

Skt. Petri, København

Det eneste danske medlemmet av Design Hotels. En strålende beliggenhet, en god restaurant og en av de mest eksklusive barene i København.

Les mer om hotellet her


Hotel Plesner, Skagen

Dette historiske hotellet helt nord i Danmark er en perle som bør oppleves. Alle rommene har eksklusive senger fra Hästens, et unikt design og er plassert i en av de vakreste byene du kan bo i Danmark.

Sjekk mer om hotellet her


Best Western Hotel Knudsens Gaard, Odsense

Rett ved barndomshjemmet til H.C. Andersen ligger dette meget sjarmerende hotellet, og er en virkelig sjarmerende opplevelse.

Sjekk mer om hotellet her

Stallmästaregården Hotel, Stockholm

Dette ekstremt sjarmerende og romantiske hotellet i Stockholm har en unik plassering i Sveriges hovedstad. Rett ved Hagaparken, vannet og ikke langt til sentrum. Den nyoppussede restauranten har klassisk svensk mat med moderne vri, og rommene har en gjennomført utrolig sjarm.

Les mer om hotellet her

Yasuragi Hasseludden, Stockholm

Dette hotellet er en japansk-inspirert spa-oase kun 20 minutter fra Stockholm. En veldig spesiell, og svært appslappende opplevelse. Selvfølgelig nok med japanskinspirert mat i restaurantene.

Les mer om hotellet her


The Thief, Oslo

Den store designperlen i Oslo. Alle 118 hotellrom har skreddersydde løsninger og unike detaljer som skaper en personlig og intim atmosfære.

Les mer om hotellet her

Svinøya Rorbuer, Svolvær

Dette er en virkelig stor opplevelse  i vårt hjemland. Børsen Spiseri på stedet serverer lokale fiskespesialiteter. Du kan også hygge deg på Svinøyas bar og terrasse og besøke Gunnar Bergs kunstgalleri, som ligger på eiendommen.

Og på Åland: Godby Gästhem

Dalen Hotell, Dalen

Eventyrhotellet kalles dette hotellet. Et hotell i Telemark som kombinerer velvære med store visuelle opplevelser. Hotellet åpnet for første gang i 1894, og er ett av de eldste trehotellene i landet. De klassiske rommene gir en følelse av en svunnen tid sammen med muligheter for spa og cruise på Telemarkskanalen. Et hotell noe utenom det vanlige.

Les mer om hotellet her.


Nimb_København

Nimb Hotel,København

Dette sentrale luksushotellet i København er kanskje det nærmeste du kan komme en liten hotellperle i Skandinavia. En opplevelse for livet med antikke møbler, utrolige detaljer og supert design. Du spiser og bor godt i et hotell rett på Tivoli.

Se nærmere på hotellet her.