25 beste hoteller i Norge

Tripadvisor har kåret Norges beste hoteller!

Norge har mange idylliske steder, og ikke minst mange flotte hoteller som er en opplevelse i seg selv.

Nylig har Nettavisens lesere kåret de 25 beste hotellene i Norge.

 

Denne gangen har et av verdens største reisenettsteder, Tripadvisor, kåret de 25 beste hotellene i Norge. Her er vinnerne!

 

1.Stotvig Hotel, Larkollen

Stotvig Hotell kaprer førsteplassen over Norges 25 beste hoteller, ifølge Tripadvisor. Du får utsikt over Oslofjorden, kostnadsfri adgang til spaet og flere restauranter å velge mellom.

Her har Tripadvisors lesere sendt inn anmeldelser som:“The best experience on a Hotel ever.» og Excellent location, great facilities and service.

Les mer om hotellet her.

2. Solstrand Hotel & bad, Osøyro

Tre mil sør for Bergen lufthavn ligger Solstrand Hotel & Bad, vakkert til ved Bjørnefjorden. Hotellet ble bygget i 1896 i sveitserstil av den første statsministeren i Norge: Christian Michelsen. Stedet skulle være for rekreasjon for kjøpmenn fra Bergen. Siden 1929 har hotellet vært familiedrevet av familien Schau-Larsen. Hotellet har i dag en meget god restaurant, et spa og totalt 135 rom med særpreg. Solstrand Hotel & Bad tar steget opp til en førsteplass etter to fjerdeplasser.

Les mer om hotellet her.

3. The Thief, Oslo

The Thief kom på førsteplass i kåringen over Norges 25 beste hoteller da våre lesere stemte. Gang på gang har The Thief toppet hotell-listene, og denne gangen finner du hotellet på 3. plass i Tripadvisors kåring. Flott hotell i nærheten av Aker Brygge med et av Norges mest eksklusive spa-anlegg.

Les mer om hotellet her.

4. Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo

Perfekt beliggenhet, nydelig design og herlig atmosfære får du på Hotel Rosenkrantz. I tillegg er frokost og wi-fi inkludert i prisen!

Les mer om hotellet her.

5. Hotel Continental, Oslo

Hvis et hotell i Norge ikke kan beskrives som et folkehotell så må det være dette. Hotellet har muligens den beste plasseringen i Oslo hvor alle rom er forskjellige.

Les mer om hotellet her.

6. Lysebu Hotel, Oslo

Du bor i rolige omgivelser på Lysebu Hotel i Oslo, Holmenkollen. Innendørs basseng, restaurant og eget treningsstudio er noe av du kan unne deg med. Holmenkollen Ski Museum er i kort gangavstand.

Les mer om hotellet her.

7. Clarion Collection With, Tromsø

Bo midt i hjertet av Tromsø med kort gangavstand til sentrum. På Clarion Hotel får du et ganske standardhotell med egen restaurant og bar.

«Trivelig hotell med god service. Sentralt plassert midt på kaia i Tromsø, med flott utsikt mot Tromsøsundet, Ishavskatedralen,brua og Fløyfjellet Samtidig er det bare noen få minutters gange til sentrum med Storgata, kafeer og kulturtilbud. Et godt sted å være på en bytur til Tromsø!»

Les mer om hotellet her.

8. Dalen Hotel, Dalen

Eventyrhotellet kalles dette hotellet. Et hotell i Telemark som kombinerer velvære med store visuelle opplevelser. Hotellet åpnet for første gang i 1894, og er ett av de eldste trehotellene i landet. De klassiske rommene gir en følelse av en svunnen tid sammen med muligheter for spa og cruise på Telemarkskanalen. Et hotell noe utenom det vanlige.

Les mer om hotellet her.

9. Clarion Collection Hotel Bryggen, Ålesund

Fantastisk hotell for deg som skal ha et weekendopphold i Ålesund. Her bor du ved vannkanten med Ålesund akvarium og Ålesund Kirke. Med i prisen får du gratis frokost og wi-fi.

Les mer om hotellet her.

10. Clarion Collection Hotel Elma, Mo i Rana

Flott hotell fordelt på 110 gjesterom, en restaurant, treningssenter og forretningreise. Her er en av anmeldelsene:

«Hotellet var rent, og hadde tilbud om både frokost og middag. Jeg var veldig overrasket over middagsbuffeen som hadde et større utvalg av retter, og som faktisk gjorde dette til mye for pengene.»

Les mer om hotellet her.

 

Her er resten av listen:

 

11. Clarion Hotel 6 Congress, Trondheim

12. Abra havn (Dyreparken), Kristiansand

13. Clarion Hotel The Edge, Tromsø

14.Clarion Collection Hotel Folketeatret, Oslo

15. Storefjell Resort & Hotel, Gol

16. Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen

17. The Hanseatic Hotel, Bergen

18. Clarion Collection Hotel No 13, Bergen

19. Strand Hotel Fevik, Grimstad

20. Thon Hotel Bristol, Oslo

21. Sommaroy Arctic Hotel, Sommarøy, Tromsø

22.Hotel Ullensvang, Lofthus

23.Clarion Collection Hotel Arcticus, Harstad

24. Clarion Hotel Bergen Airport, Bergen

25. Hamn in Senja, Senja, Troms