5 flotte strandperler du booker billig nå

Synes du vinteren er lang og ønsker deg en uke til med sol og sommer før du omstiller deg for høst og vinter? Du er ikke alene.

Mange har en ferieuke til gode som de planlegger å bruke i høstferien eller på et annet tidspunkt i høst, og mange ønsker å benytte muligheten til å forlenge sommeren med sol og bading.

I den anledning har reiseselskapet Momondo funnet frem til 5 flotte strandperler som vi kan hive oss rundt å bestille billig tur til nå, når flyprisene er lave og utvalget stort. Alle priser er pr. pers. med direktefly, tur/retur.

Her er topp 5 billige strandferier nå.

Søk etter billige flyreiser her!

 

Fly til…

 

Oslo – Barcelona, T/R, 1893 NOK (29. Aug – 1. Sept)

 

Sitges

Sitges, by på Barcelonas kystlinje i Spania.

Bo i … Sitges

Dette strandparadiset – bare 40 minutter med bil eller tog fra Barcelona – var én gang kjent for sine bohemske og kunsteriske subkulturer. I dag er det en av Spanias beste og mest solrike destinasjoner. Sitges er også kjent for å være et yndet feriemål for homofile og lesbiske. Her kan du dra på bassengfest, eller til en av de homovennlige barene i Dos de Mayo-gaten. Sitges er kjent for sine festivaler og det er en festival for alle sesonger – karneval i februar, Gay Pride i juni, Festa Mayor i august og filmfestival i oktober.

Her bestiller du fly!

 

Her bor du flott og billig:
Hotel Calipolis på Costa Barcelona

 

Se flere hoteller i Sitges her!

 

Fly til:

Oslo – Palma de Mallorca, T/R, 804 NOK (29. Aug – 1. Sept)

 

Barn i gatene i Pollenca by, på Mallorca, Spania.

Bo i… Pollenca

Høyt i Mallorcas fjellrike nordlige hjørne ligger Pollença-regionen og lokker med sjarm, strender og masser av iskrem. Det er ikke akkurat utenfor allfarvei, men området forblir deilig avslappet.
Plaça Major i Pollença byr på et myldrer av markedsboder, og i helgen kan du gå på en rolig tur fra kafé til kafé i de smale gatene.

Her bestiller du fly!

Her bor du sjarmerende og sentralt i Pollenca by:

L`Hostal hotel d`interior

Her bor du flott utenfor byen, på stranden:

Apartamentos Bahia Pollensa, Mallorca

 

Se flere hoteller i Pollenca her!

 

Fly til…

Oslo – Nice, T/R, 783 NOK (29. Aug – 1. Sept)

 

Antibes er et av de rikes og berømte sitt favorittsted på Cote d`Azur i Frankrike.

Bo i… Antibes

Enten du foretrekker stein eller sandstrand så har Antibes noe for deg. Her kan du velge det du liker best. Antibes ligger mellom Nice og
Cannes på den franske rivieraen, og oser av eksklusivitet. Her finner du strender der du kun slipper inn på invitasjon, Michelin-stjernerestauranter og strandhoteller som tar seg godt betalt for solstolene sine.

Etter å ha kjøpt billige flybilletter er det altså mange muligheter til å bruke opp feriepengene i Antibes, mens du nyter en bit av luksuslivet. Sjansen er også stor for at du treffer på en kjendis eller to mens du befinner deg her.

Her bestiller du fly!

 

Bo på denne sjarmerende perlen:

Hotel Mas Djoliba 

 

Eller velg eksklusivt og bo på:

Hotel Juana

Se flere hoteller i Antibes her!

 

Fly til…

Oslo – Firenze, T/R, 2984 NOK (29. Aug – 1. Sept)

 

Monterosso, en by i Cinque Terre i Italia.

Bo i… Monterosso

Svømming og bading er populært på den Nord-italienske rivieraen fra mai til desember, men husk håndkleet når du skal sole deg på de steinete strendene. Med sine solstoler og parasoller er Monterosso stedet for å lene seg tilbake med et glass vin – her er det langsomme, late dager som gjelder. I Guvano kan frie sjeler sole seg uten å bekymre seg for å få skille. Og i Via Fegina finner du strandfestene. Fly til Firenze og Italia ligger for dine føtter.

Her bestiller du fly!

Her bor du sjarmerende i byen:

Hotel Souvenir

Her bor du fantastisk med spa-tilbud utenfor byen:

Golfo dei Poeti Relais & Spa i Cinque Terre

 

Se flere hoteller i Monterosso og området her!

 

Fly til…

Oslo – Lisboa T/R, 2462 NOK (22. August – 01. September)

 

Cascais beach near Lisbon in Portugal

 

Bo i… Cascais, Estorill

Kystlandsbyen Cascais var én gang et sofistikert feriested for Europas aristokrater, og har beholdt sin gode, gammeldagse sjarm. Vakre herskapshus og slottsaktige villaer står på rekke og rad langs de solfylte brosteinsgatene i bukten. Eldgamle middelalderfestninger står skulder til skulder med fyrtårn og fargerike fiskebåter ligger å dupper i vannet.

Her bestiller du fly!

 

Her kan du bo fint og rimelig:

Amazónia Estoril Hotel

Se flere hoteller i Cascais her
*Prissjekk utført 15. August 2016 på momondo.no
** Momondo har gjennomført en internasjonal reiselivsundersøkelse hvert år siden 2014. I 2016 har vi bedt 29.000 mennesker fra 20 forskjellige land om sine reisevaner. Datainnsamlingen fant sted mellom den 6. Og 13. januar 2016 gjennom en e-undersøkelse utført av Cint. 1.000 nordmenn i alderen mellom 18 og 65 , og matchende befolkningen i Norge med hensyn til alder , kjønn og geografi fullførte undersøkelsen.