25 nye hoteller

Vi har plukket ut nye 25 nye hoteller fra hele verden vi mener er verdt et besøk. 

Nå er det vårsalg på hotels.com – du kan spare opp til 40 prosent på hotellovernatting over hele verden hvis du bestiller før 28. april og reiser mellom mars og 12. juni 2014.

epiguestroomdbldbl_microsite_gallery_landscape

1. The Epiphany, Paolo Alta

Du kommer i hvert fall ikke til å klage over nettkoblingen på dette hotellet ikke langt fra Stanford. Det er også det første hotellet vi har hørt om som har en Technology Concierge… Se mer av hotellet her

6282053_8_y

2. Renaissance Aix-en-Provence Hotel

Den amerikanske luksuskjeden med det franske navnet har åpnet et nytt hotell i Frankrike, Aix-en Provence. Det moderne hotellet har et moderne spa, og er topp luksus for deg som liker det. Se mer av hotellet her.

1369348212414

3. Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla 

3,5 mil utenfor sentrum av Istanbul finner du Tuzla – et perfekt sted å dra med familien på tur til metropolen Istanbul – Miklagard som vi kalte byen. Dette helt nyåpnede hotellet har et stort spa, et vakkert utendørs basseng og supre spisemuligheter. Topp moderne konferansefasiliteter har hotellet også. Se mer av hotellet her.

Les vår guide til Istanbul her

6655344_16_y

4. Meliá Vienna

Dette nye femstjerners hotellet i Wien har 253 rom, og ligger rett ved Wiens høyeste bygg. John Harris Fitness Center and Spa er også på hotellet. En ny luksusperle.

6518326_22_z

5. The Broome, New York

Dette lille, nye hotellet i Soho med 14 rom er litt av en New York-opplevelse. Muligens det mest romantiske hotellet i byen?

Vi gikk før jul gjennom ti nye hoteller som enten akkurat var åpnet eller skulle åpne:

1. Hotel Xenia, London

Dette hotellet åpnet i sommer, og ligger omtrent midt mellom Gloucester Road t-banestasjonen og Earl’s Court – området som er det raskest voksende for hoteller i London.

Et supert område, uansett hva man skal gjøre i London.

Hotellet har fått mest oppmerksomhet på grunn av sine lesebrett ved senga for både hotellinformasjon og lokal informasjon.

Deres kashmirtepper, toalettsaker fra l’occitane og deres moderne løsninger generelt på alt gjør dette til et hotell man virkelig kan vurdere for den neste turen til London. Frokosten skal etter sigende være en av de beste sunne frokostene på hotell i byen.

Les mer om hotellet her

 2. Andaz Peninsula Papagayo-a Hyatt Hotel

Dette hotellet åpner den 20.desember i Costa Rica. Hotellet vil ha en egen golfbane designet av Arnold Palmer, tre restauranter og mye mer. Et luksusresort.

Les mer om hotellet her

3. The Godfrey, Chicago

Dette hotellet vil nok prøve å bli kåret til det kuleste innenfor kubismen i verden etter at det åpner i februar. Hotellet vil ha 221 rom, hvorav 21 vil være suiter designet av de samme arkitektene som har laget utsiden.

Hotellet lover alt som finnes av moderne fasiliteter uten å være så moderne at du føler deg utilpass.

At hotellet ser relativt tøft ut er det i hvert fall ingen tvil om. Hotellet sier også at de skal ha det som de mener er

Du kan forhåndsbestille her

 

4. Thompson Chicago

Dette hotellet er ikke helt nytt, men helt nyoppusset. I hvert fall vil det være det ved nyttår. Uansett et moderne luksushotell, som har blitt enda mer moderne enn det var.

Hotellet har skiftet både eiere, designere og interiør – og skal etter rapportene fra forhåndsåpningen den 2.oktober være en virkelig opplevelse.

Les mer om hotellet her

5. Qbic Hotel London City

Dette hotellet lover å være et moderne og veldig billig hotell i London. Det gjør oss ingenting. Er det noe London trenger så er det nettopp det.

De billigste rommene har ikke vinduer, men koster også utrolig lite. Dette virker som litt av en opplevelse. Alle prisene er inklusive frokost og gratis wifi.

Sjekk prisene her

6. 1888 Hotel, Sydney

Dette hotellet kalles instagram-hotellet. Ikke bare har hotellet satt fokus på å lage steder man kan ta fine bilder med mobilen, men det er også et delvis interaktivt hotell. Nytt og spennende er det i hvert fall.

Les mer om hotellet her

7. Breathless Punta Cana Resort, Den Dominikanske republikk

8. Clarion Collection No 13, Bergen

Dette lille, eksklusive hotellet i Stordalens Choice-kjede åpnet i sommer. Gjestene har likt hotellet og tilbakemeldingene har vært meget gode. Hotellet ligger på Torgallmeningen, nummer 13.

9. Quality Hotel Friends, Stockholm

Et nytt hotell fra Stordalen igjen. Dette i Stockholm. Åpnet 30.september.

– Magi handler om å gjøre store, gale drømmer om til virkelighet. Det har vi klart med Quality Hotel Friends. Nå er Skandinavias største eventhotell endelig innviet. Et hotell som gjør det mulig å skape magiske øyeblikk for alt fra 2 til 65 000 mennesker, sa Petter A. Stordalen da han åpnet hotellet.

Les mer om hotellet her

10. Kongsvinger Festningshotell

Dette ganske så unike hotellet åpnet i sommer.

Sjekk mer om hotellet her

Det samme gjorde vi i september 2013:

NYLO New York

Stonehill+Taylor har redesignet det som allerede var en favoritt for mange i New York. Hotellet ligger på Broadway, vest for Central Park. Et boutique-hotell som nå ser ut til å bli et av de aller hotteste i byen.

Her finner du hotellet 

Viceroy New York

At New York trenger flere hoteller er fakta, og dette hotellet skal åpne i oktober i New York.  Ser ut som klassisk klasse, dette.

Se flere bilder og les mer her

Andaz Maui, Hawaii

Dette hotellet åpnet 1.september. Et flunkende nytt luksushotell som virkelig definerer luksus.

Les mer om hotellet her

Ace Hotel Shoreditch, London

Ace Hotels er i ferd med å bli en av de kuleste hotellkjedene i verden, og Shoreditch er i ferd med å bli det kuleste stedet i London. Åpner i september.

Les mer om hotellet her 

Novotel New York

Mange hoteller lager prangende bygg for at et hotell skal sees fra utsiden for sine oppussingspenger. Dette hotellet er pusset opp for 85 millioner dollar, og er nå et topp moderne hotell med stilig design og en vidunderlig beliggenhet. Hotellet begynte en preåpning i juli og er ferdig med sin oppussing i midten av september.

Se nærmere på hotellet her

Pod 39, New York

Hvis du vil bo billig i New York er dette stedet. En nyåpnet versjon av Pod 51. Forskjellen er at på Pod 39 har alle rom eget bad, men dette er et billig hotell som ikke passer for alle. Nytt er det likevel, med sterkt ungdomspreg.

 Se nærmere på hotellet her

Rosewood London

Dette hotellet gjenåpner i en nyoppusset superversjon av seg selv i oktober. Dette blir virkelig klasse.

Se nærmere på hotellet her

Hyatt Times Square New York

Dette flunkende nye Hyatt-hotellet skal åpne på nyttårsaften. Ryktene sier at det blir et superhotell.

 Se nærmere på hotellet her

The London Edition

Dette hotellet ser ut til å kunne bli en ny London-favoritt. Åpner midt i september.

Se nærmere på hotellet her 

Ett av de mest spennende nye hotellene i verden er Shangri La i London, men hotellet har enda ikke fastsatt sin åpning. I slutten av året heter det foreløpig. Følg med. (Bildet i toppen av saken er fra Shangri La)