50% rabatt på Syden i april, mai og juni

Lyst til å starte sommeren litt tidlig?

Har du mulighet til å ta ferie litt tidligere, uten barn, med små barn eller med skolebarn i kombinasjon med skolens feriedager, er det mye penger å spare på en sol og badeuke i Syden nå.

I mai har vi jo noen fridager å ta av, og for mange er dette en perfekt tid å reise på. Da er temperaturene snillere i tillegg til at det jo er lenge siden vi sist har kjent på sol og sommer og er ivrige etter å komme oss av gårde. Har du skolebarn er jo også slutten av juni en mulighet – rett etter at skolen er slutt.

Apollo tilbyr nemlig sydenturer med helt opp til 50% rabatt i disse vårmånedene, så har du mulighet bør du slå til nå.

Her er noen av de utvalgte godbitene du kan velge mellom.

Klikk her for å gå til tilbudet og se alle tilgjengelige hotell asap.

 

Høyeste rabatt april:

 

Mythos Beach Resort, Rhodos, Hellas

 

mythos-beach-resort

 

Mythos Beach Resort er en drøm av et feriested, med barneklubb, svømmeskole og treningsopplegg for de voksne med skandinavisktalende personale.

Her finner du moderne rom, buffet med næringsrike måltider for de som ønsker det (All inclusive), barnebuffet, god plass rundt bassenger og havet bare et steinkast unna.

Eller med andre ord – alt du trenger for en vellykket ferie med fokus på det du synes er viktigst for deg. Dette er ditt og barnas 1. valg!

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

Santa Helena Beach, Chania, Kreta, Hellas

 

santa-helena-beach

 

På nordmenns favorittøy Kreta finner du det flotte og nyoppussede komplekset som også byr på beliggenhet i strandkanten, flere basseng og trimrom, samt restaurant med havutsikt, Polly og Minos lekerom og lekeplass m.m.

Er du ute etter mer trening er det 3 gratis treningsøkter i uken, samt yogatimer hver morgen (5 dager pr. uke) i tillegg til flotte sykkel- og turstier. Frokost og halvpensjon kan fås mot tillegg i prisen.

Chania ligger kun en 20 minutters busstur unna, hvor du finner masse bra shopping i form av både kjedebutikker som Zara og Starbuks men også markeder med spennende, lokale varer.

Et flott feriested som passer for alle både med og uten barn.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

Se alle tilbud for april her!

 

 

Høyeste rabatt mai:

 

Epsilon, Faliraki, Rhodos

 

epsilon

 

Et flott hotell på strandkanten i Faliraki som passer for både par og familier er Epsilon leilighetshotell. Hotellet har nylig gjennomgått en stor renovering, slik at her kan barna nyte godt av et nytt basseng, Polly og Minos lekerom og lekeplass. Et av Europas største vannland ligger også bare et steinkast unna, for dere som vil glede barna med det.

For de som vil trene tilbys det tre gratis treningstimer pr uke, samt morgenyoga fem ganger pr uke. Løpe- og sykkel baner finnes i tilknytning til hotellet, og sykler og gåstaver er til utleie i resepsjonen mot et depositum.

Et nytt trimrom åpner i juni, men inntil dag har man tilgang til treningsrommet på nærliggende Esperos Palace. Hotellet tilbyr ingen måltider, men det finnes både bar og restaurant på stedet.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

Spiros, Naxos, Hellas

 

spiros

 

Naxos er mange livsnyteres drømmeøy, for her finner man fred og ro, hvite hus og blått vann på alle kanter. På hotellet Spiros finner du også bassenget midt inne i den lille oasen, slik at her får man være i fred med boken, tankene og solen. Vil du nyte strandlivet finner du den en kort spasertur kun 200 meter unna.

Det serveres frokost på hotellet men middagsopplevelsene får du i Naxos by som kun ligger 200 meter unna, hvor du også finner hyggelige handlegater og yrende liv om kvelden.

Et perfekt sted for deg som vil ta livet med ro og nyte en uke eller to med sol og varme uten for mye kjas og mas. Her blir du ikke forstyrret av treningsinstruktører som skal ha deg opp av solstolen, og du bestemmer selv når og hvor du skal spise dine måltider.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

Se flere tilbud for mai her!

 

 

Høyeste rabatt i juni:

 

Petros Place, Ios, Hellas

 

petros-place

 

Et sjarmerende sted med et flott bassengområde er Petros Place, og for deg som bare er ute etter sol og sommer, og en ekte gresk ferie er Petros Place helt perfekt. Her får du både et flott basseng, barnebasseng, gratis badehåndklær og solstoler og parasoller, samt et vertskap som virkelig ønsker å gjøre din ferie perfekt.

Sandstranden finner du ellers kun 150 meter unna, og den kjente Koumbara-stranden ligger ca 1 km fra hotellet, hvis du heller vil ha litt mer folkeliv og vannaktiviteter.

Ios by legger ca 15-20 minutters spasertur opp fra havnen (man kan ta buss og taxi for en billig penge), men du finner både butikker og restauranter her ved havnen også. Frokost serveres på stedet.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

Elvita, Lindos, Rhodos, Hellas

 

elvita-2

 

Elvita byr på rolig atmosfære med stranden rundt hjørnet og leiligheter for selvhusholdning. Det er ikke langt hverken til matbutikker eller hyggelige tavernaer. Lothiarika som er det nærmeste lille tettstedet ligger ca 200 meter unna. Det større stedet Lardos finner du ca. 3 km unna.

På stedet finner du basseng og barnebasseng, bar, restaurant, strandbar og billiard. Ellers er det 20 meter til stranden som består av rullestein (= gratis fotmassasje).

Vi lar tidligere gjester ved hotellet få det siste ordet:

«Supert hotel, med super hyggelige folk som jobber her,og de hjelper deg med det meste. anbefaler virkelig å bo her. Vi bodde her i to uker og kunne sikkert bodd her livet ut med så god mat og hyggelig folk rundt oss.» Tripadvisor, turist ved Elvita

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

Se alle tilbud for juni her!

 

Les også:

Fly direkte til 8 spennende destinasjoner

9 familievennlige hotell i London