Foto: LaMangaBooking.com

Derfor bør du besøke spanjolenes hemmelige ferieparadis

7 gode grunner til å reise til solen på La Manga i sommer.

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

Våknet du med frostrøyk i pusten og kalde føtter, fra en drøm om sol og varme i dag morges? Du er nok helt sikkert ikke alene om det. Kanskje er det eneste riktige å solsikre sommerferien.

I så fall har vi en knallgod anbefaling: Spanjolenes hemmelige ferieparadis, La Manga!

320 soldager i året

Med sine uendelige strender, krystallklart vann, stabile temperaturer og mer enn 320 soldager i året, er den spanske kystperlen en perfekt destinasjon for deg som både savner varmen og vil ha en minnerik ferie. De fleste bo-områdene ligger stille til i rolige områder uten trafikk. Samtidig har ferieperlen liv og røre med barer, kafeer, uteliv og restauranter.
For de som elsker å bade og samtidig vil oppleve et naturlig spa, er saltvannslagunen Mar Menor kjent for terapeutiske egenskaper og ulike vannsportaktiviteter. Det finnes mange grunner til hvorfor du bør ta reisen til La Manga i sommer.Vi har plukket ut de 7 beste:

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

1. Du får garantert flott vær og behagelige badetemperaturer

swimming in sunset

En av de viktigste grunnene til å velge La Manga i sommer, er naturligvis det flotte været. Mar Menor-området har i snitt mer enn 320 soldager i året, og er blant de mest solsikre stedene i hele Europa. I juni – august er det stabilt svært bra sommervær, med temperaturer i gjennomsnitt fra 28 – 33 grader, og badetemperaturer på 25 – 29 grader. Mar Menor har kanskje Europas beste naturlige badetemperaturer, og kan nå hele 30 grader i de varmeste ukene på sommeren. Om du savner varme og stabilt vær, så kan du være sikker på at du får det på La Manga.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

2.Spar opptil 40%

La Manga Beach Club lamangabooking

Foto: LaMangaBooking.com

Prissammenligninger gjort av Dagbladet og Dine Penger viser at du kan spare så mye som 40% på å sette sammen din egen ferie med fly og opphold, sammenlignet med tilsvarende kvalitet for en charterferie.
I tillegg til å spare mye på å sette sammen din egen ferie, så er Spania et av Europas rimeligste land å feriere i. Restauranter, uteliv, markeder og dagligvarebutikker er mye rimeligere enn i Norge. For eksempel kan du få tapas med drikke for kun 2.50 Euro, altså under 25 kroner, flere steder.

Nyttårssalget er i gang, og du kan få én uke fra kun 265 Euro*!
Nyttårssalget hos LaMangaBooking.com er i gang, med ekstra lave priser på leie av feriebolig for perioden januar til og med mai 2016!

Hva med å overraske din kjære med en romantisk La Manga tur i vår? Eller en familietur til La Manga hvor barna kan prøve alt av vannaktiviteter som kajakk, windsurfing, stående padling med mer. På La Manga finner du lekeparken «Peke Park» som passer for de yngste barna opptil 10 år. Les mer om det her.

Noen priseksempler på leiligheter:
Toroms leilighet, kun 265 Euro* (norske kroner) for en uke. Treroms leilighet, kun 355 Euro* for en uke. Leilighetene til LaMangaBooking.com har fasiliteter som privat terrasse, havutsikt, basseng inne i området og de fleste med norsk TV og Wi-Fi.
*Prisene gjelder leie av feriebolig i en uke, Alt er inkludert, med unntak av sluttvask som kommer i tillegg.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

3.Få en helt annen ferieopplevelse – bo i leilighet

Las Velas lamangabooking

Foto: LaMangaBooking.com

Det er stor forskjell på å bo i stor ferieleilighet sammenlignet med for eksempel et standard hotellrom. La Mangas ferieboliger gir deg mye mer plass, og fullt utstyrt kjøkken. Det gir deg mulighet til å prøve spennende, lokale råvarer.

Alle leilighetene til LaMangaBooking.com har fasiliteter som privat terrasse og svømmebasseng inne på området (villaer har privat svømmebasseng inne i hagen). Du slipper derfor følelsen av å bo i en koffert hele ferien. De fleste ferieboligene har norske eiere, og er svært godt utstyrt for et hyggelig opphold, blant annet så har de fleste fasiliteter som Wi-Fi og norsk TV.

 

Velg blant 120 ferieboliger for din drømmeferie på www.lamangabooking.com! Her finner du leiligheter og hus med fra 1 – 5 soverom.

 

4.Middelhavets beste strender!

SUP La Manga_7014

Foto: LaMangaBooking.com

La Manga har en unik beliggenhet, mellom Middelhavet på den ene siden, og Mar Menor på den andre siden. Dette har gitt La Manga noen av Middelhavets beste sandstrender, flere av dem regnes blant topp 10 i Middelhavet.

På innsiden av La Manga ligger de flotte, langgrunne og barnevennlige Mar Menor-strendene på rekke, med noen hundre meters mellomrom. LaMangaBooking.com sitt største utleieområde, La Manga Beach Club, ligger forøvrig på en av Mar Menors beste strender. Totalt er det mer enn 30 kilometer med strand på La Manga halvøyen, noe som gjør at det alltid er godt med plass på de flotte strendene.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

5.Europas største saltvannslagune!

ania bienko in sea_3085 lamangabooking

Foto: LaMangaBooking.com

Mar Menor er Europas største saltvannslagune og blir ofte omtalt som «det største svømmebassenget i verden». Dette er perfekt for barnefamilier på grunn av de flotte langgrunne strendene. Mange barn har tatt sine første svømmetak på La Manga.
Bortsett fra de mange flotte strendene langs Mar Menor, er lagunen perfekt for alle som ønsker en aktiv ferie.

Her kan man prøve det meste av vannsport, med alt fra kajakk, stående padling, surfing, kiting, vannscooter, snorkling, dykking med mer. De siste par årene er SUP-padling(stående padling) blitt svært populært. Man kan leie brett for dette en rekke steder. Aktiviteten er en perfekt ,rimelig og passer for hele familien.
Mar Menor er kåret til en av de beste vannsportdestinasjonene i Spania i 2015 – uansett om du er ekspert eller nybegynner, så er La Manga et paradis for vannsport!

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

6. Spis spanske spesialiteter!

tapas lamangabooking_9662

Foto: LaMangaBooking.com

Spania har en lang og god mattradisjon, og spanjolene elsker å sitte lenge ved bordet. Matgleden gjenspeiler seg i det store utvalget av gode matretter med stor lokal variasjon. Hver region i Spania har sine spesialiteter og Murcia-regionen er kjent for sine gode salater, med russisk salat, og ikke minst Murcia-salat som de mest kjente. Du bør teste smakssansene på Escuela De Pieter, som muligens har La Mangas beste og mest romantiske beliggenhet, ved en av Mar Menors fineste strender. Her kan du nyte god vin og mat mens solen går ned i Mar Menor.

Du kan også prøve Sugar and Spice, som ligger i havnen Tomas Maestre langs promenaden. Dette er en populær restaurant med franskinspirert kjøkken. Gregory’s er perfekt for deg som elsker møre, argentinske biffer.Restauranten ligger ved Plaza Bohemia ved La Mangas eneste høydedrag. Stedet har egen utegrill hvor de tilbereder biffene. Husk å bestille bord på forhånd, og bestill tilbehør – ellers risikerer du å få kun biff!

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

7. Opplev noen av Spanias beste sommerklubber

Fotógrafos-de-Boda-en-La-Manga-del-Mar-Menor-13172

La Manga er perfekt for barnefamilier, men her er det også godt utvalg av barer og utesteder. Utestedene er ofte bortgjemt, og diskotekene ligger langt utenfor bo-områdene. Du får med andre ord sove i ro. La Manga er en spennende destinasjon for alle som vil nyte Spanias verdensberømte uteliv. Sommeren 2015 åpnet en av Spanias største sommerklubber, Trips Summer Club, på La Manga. Stedet regnes som en av Spanias beste sommerklubber. Det beste av alt; det meste av nattklubben ligger under åpen himmel, og holder åpent til tidlig morgen!

Strandklubber er det heller ikke mangel på. Det er bare å nyte havets friske bris mens du danser under stjernehimmelen. De mest kjente ligger ute i det eksklusive Veneziola-området på La Manga. Vår anbefalinger Magia Beach og Collados Beach. Begge stedene ligger idyllisk til på stranden, har solsenger og lounger for utleie i tillegg til restaurant og bar inne på strandklubben.

 

Reisen til La Manga

Alicante(ALC) – Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Ca. en time fra flyplassen til La Manga.

Alicante/Murcia(MJV) – Direkte fly med Norwegian i sommersesongen fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Ca. 20 minutter fra flyplassen til La Manga.

Fra flyplassen til La Manga, reiser du enklest med leiebil, taxi eller forhåndsbestilt transport.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

Les også: Dette er spanjolenes hemmelige ferieparadis