8 tips til det beste avbrekket i vinter

Slik får du den beste og billigste miniferien.

Har du lyst til å forhindre stress, holde deg frisk og øke jobbprestasjonen og kreativiteten? Da bør du ifølge stressforskning ta kortere og oftere ferie. Faktisk kan en ferie øke lykkefølelsen både før, under og etter reisen, du vil derfor få større gevinst ut av mange små ferier framfor få lange ferier.

Fra Oslo kan du få et cruiseavbrekk på to døgn med Color Line, og nyte det beste livet har å by på med en eller flere du er glad i. Her er 8 tips til hvordan du får det beste avbrekket i vinter:

1. Overnatt i et komfortabelt rom med havutsikt

På cruiseskipene Color Fantasy og Color Magic velger du mellom til sammen 14 romtyper. Den minste lugaren er på 8 kvadratmeter og den største er på 35. Det aller beste oppholdet får du dersom du velger havutsikt, og booker du en av suitene vil du få VIP-innsjekking, frokost i egen lounge, utvidet minibar, inngang til spa og treningssenteret inkludert i billetten. For deg som vil oppleve mest mulig utenfor lugaren og bare ha en seng du kan sove i, finnes det flere rimelige varianter som gjør at du kan bruke mer på shopping, mat og drikke.

Les mer om lugarene her. 

2. Gå på shopping og spar 30 prosent på motenyheter

Shoppingpromenaden om bord tilbyr et bredt utvalgt av merker og produkter. Taxfree-prisene gjør at du sparer opp til 70 prosent ved å handle her. Taxfree-market har et stort og bredt vareutvalg innen mat, drikke og godteri, og du kan faktisk spare mer enn 70 prosent sammenlignet med veiledende priser på land i Norge. Color Shop har kvalitetsklær til både stor og små, sko, smykker og annet tilbehør. Her finner du også en egen elektronikkavdeling, leker, musikk og film. I Fashion Boutique handler du kjente og eksklusive motemerker, mens på Fashionize! finner du tilbehøret. På mote og tilbehør sparer du alltid 30 prosent på nyheter. Perfume & Cosmetics har kjente merker fra flere ulike parfymehus.

Les mer om Taxfree Shopping her.

3. Ta deg en løpetur med hele Skagerak i panoramaskue

Selv om målet for reisen først og fremst er å slappe av, vil du som er glad i å løpe elske omgivelsene du får på tredemølla om bord på Color Fantasy og Color Magic. Skipene tilbyr et fullverdig treningssenter, så her er det bare å sette i gang med styrkeøkten eller intervalløpet. Det aller beste er panoramaskuen du har over Skagerak fra tredemøllene, og når skipet er på vei tilbake til Oslo bør du legge løpeturen til cirka klokken 18 og oppleve det vakre synet av Storebæltbroen.

Les mer om Fitness Center her.

4. Unn deg en avslappende spa-opplevelse

Hva med å ta en deilig spa-behandling etter løpeturen? I Color Spa kan du velge mellom forfriskende ansiktsbehandlinger og avspennende kroppsmassasjer. Spa-avdelingen har også frisørsalong om du ønsker en ny look. Alle behandlinger bør du bestille på forhånd.

Spasjef på Color Fantasy, Moez Anmar, forteller at de fleste som booker behandling vil ha massasje.

– Da handler det om å senke skuldrene og puste dypt, sier Anmar.

Ikke glem at du befinner deg i et skip når du ligger på massasjebenken. Vibrasjonene fra skipet, senker pulsen ytterligere og gir deg ro.
Stillheten i behandlingsrommet gjør at du bare drømmer deg bort, før du blir vekket av terapeuten som serverer isvann og frisk frukt som du koser deg med før du vender tilbake til hverdagen.

Les mer om tilbudet i Color Spa her. 

5. Spis gourmetmat på en fantastisk restaurant

På skipene finner du 11 serveringssteder. I Cosmopolitan og Manhattan Gourmet Restaurant serveres 5- til 7- retter og vin av ypperste klasse fra ulike verdensdeler. I Oceanic à la Carte får du servert imponerende utsikt sammen med måltidet. I buffetrestauranten Grand Buffet finner du noe for enhver, og du kan spise så mye du vil. Har du lyst på pizza, tapas, hamburger eller smørbrød er dette også en del av utvalget i restaurantene om bord. I tillegg finnes det tapas og sushi om bord på Color Fantasy.

Kjøkkensjef ved Color Magic, Linus Roos, forteller at han er opptatt av at skipets restauranter skal følge trender og servere råvarer av høy kvalitet. Gjerne fra Oslo-området, Kiel og Bohuslän.

– Vi har fokus på vegetar og allergener. Det skal være noe fra alle her. Vi får stadig tilbakemeldinger fra gjestene og de tar vi på alvor, forteller han.

Les mer om restaurantene ombord her. 

6. Bli underholdt av et forrykende show

Vil du oppleve Norges mest sette show må du reise med Color Magic og Color Fantasy. Showene her har faktisk mellom 550 000 – 600 000 tilskuere hvert år. I januar  er det premiere på to nye show på Color Fantasy. På vei til Kiel kan du oppleve musikken gjennom sosiale medier i #Imagine. På vei hjem blir du tatt med til Den franske riviera og musikalperler fra Phantom of The Opera, Les Misérables og Beauty and The Beast i showet La Riviera.

Reiser du med Color Magic kan du se showet Joyride og bli tatt med på en fantastisk reise med funky biler, groovy motosykler og elegante sykler, samtidig som du lytter til hits fra artister som Roxette, Billy Joel og Tom Jones. På hjemveien er det showet Jubilee som vises. Showet gir deg glamorøse kostymer, spektakulære visuelle effekter og fantastisk dans pakket inn i Color Magics spektakulære jubileumsfest.

Få mer informasjon om Color Lines show her.

7. Unngå lang reisevei, stress og køer

Når du reiser på 2-døgns cruise med Color Fantasy eller Color Magic får du alt servert på et sted. Du slipper unødvendig og langtekkelig venting fordi flytidene ikke er optimale i forhold til inn- og utsjekkingstider på hoteller. Du unngår timesvis med transport til og fra flyplassen når du skal reise på tur, og så samme «valsen» igjen når du skal hjem. Reiser du på cruise med Color Line starter ferien med det samme, og du får alle opplevelsene servert på et sted. Color Line Fantasy og Magic er verdens største cruiseskip med bildekk,og definitivt den beste starten på bilferien og den behageligste veien til Europa.

8. Miniferie fra bare 598 kroner

Ikke bare er det fleksibelt og stressfritt, det er også rimelig. Du får en reise og overnatting i to døgn fra 598 kroner per person. Det gjør at du kan bruke mer penger på å kose deg med god mat, spa-behandlinger og shopping. Er du opptatt av høy komfort og kanskje et snev av luksus, kan du velge å betale mer for lugaren og få sjøutsikt, mer plass og ekstra goder som frokost inkludert, fri minibar, prioritert innsjekk og fri entré til Color Spa og Fitness Center.

Book 2-døgns Cruise her.