9 smarte dingser å ha med på ferien

Smarte reisedingser kan gjøre reisen bedre, og morsommere.

Vi har plukket 9 ting du ikke visste at du trengte, men som kan være litt kjekk å ha likevel.

1. Belkin RockStar 

Ungene vil for hundrede gang se «Løvenes konge» på DVD  i bilen eller på flyet. Ungdomsgjengen vil høre musikk sammen, men blir kjeftet på av sure soltilbedere. Belkin Rockstar Multi Headphone Splitter er løsningen. Med den kan du koble opptil fem høretelefoner til samme elektroniske duppeditt samtidig. Voilà!

Sjekk den nærmere her

 

2. Bærbar solcellelader 

Tomt for batteri igjen? Ikke noe problem! Med denne smarte solcelleladeren kan du lade din iPhone eller annen mobil uansett hvor du er.

Laderen har et solpanel. Når den befinner seg i lys, lades det innebygde batteriet opp, så kan du overføre strømmen til ønsket apparat når og hvor du vil. Jo sterkere sollys laderen står i, desto raskere lades det innebygde batteriet. Det lades faktisk også når det er tilskyet ute, eller innendørs i kunstig belysning.

Her finner du den

 

3. Bagasjevekt

Denne lille og smidige vekten er helt genial å ha med deg i kofferten når du reiser. Etter en hyggelig ferie med en del shopping, kan denne smarte saken spare deg for noen tusenlapper på flyplassen.

Du kan naturligvis også veie andre ting med bagasjevekten din- en hund, et spedbarn, eller konkurrere om hvem som har størst trekkraft i armene.

Her finner du vekten

 

4. OneMoment latekssko 

Komfort, design, funksjon og respekt for miljøet i en eneste tynn latekssko. OneMoment-skoene gir deg følelsen av å gå barbeint, samtidig som du beskytter fotsålene.

Og det beste av alt – de kan brettes sammen og puttes i lommen. Genialt å ha med på ferien.

Sjekk skoene her

 

5. TanSafe 

Behøver vi virkelig forklare logikken i hvor smart det er å kunne legge dine verdisaker (nøkler, mobil, penger) i denne solkremlignende tuben? Nei, vi tenkte vel det. Perfekt på stranden og ved bassenget. I sommer kan du hoppe uti og bade  uten å kaste nervøse blikk etter eiendelene.

Du finner dingsen her

6. RingerWraps mobil beskyttelsen

Denne dingsen beskytter mobilen din mot smuss, vann, sand og søl. Nå er det bare å kaste seg utfor i løypa, synke ned i badekaret på hotellet, eller nyte livet på stranden.

Sjekk beskytteren her

 

 

7. Beer Tjiller ølkjøler

Det har endelig kommet en enkel løsning på ett av menneskehetens evige problemer. Denne smarte sak kjøler ølen din og holder den kald i inntil 5 timer. Den gjør faktisk det den lover. Takk, Beer Tjiller!

Den fungerer like bra med brus og dine favorittiskaffe-varianter.

Sjekk ølkjøleren nærmere her

8. Vooni minifilmkamera 

Dette bittelille filmkameraet på 29 gram, passer utmerket til å filme eventyrene dine når du suser nedover skibakken, kaster deg ut fra et fly, more deg i badeland osv. Men det er også perfekt til å filme i skjul, montere på radiostyrte ting og mye mer.

Det kan til og med stilles inn på taleaktivering, slik at du f.eks. kan gjemme det, så begynner innspillingen når noen kommer i nærheten og begynner å snakke.

Du finner filmkameraet her

 

 

 

9. Wicked Wedge strandmadrass

Endelig en genial oppblåsbar oppfinnelse som tar lite plass i vesken, og passer til alle sommerens utendørsaktiviteter. Perfekt til stranden, bassenget, pikniken, festivalen og campingplassen.

Sjekk den her