Aktiv påskeferie i varmere vær?

Bytt ut ski med svømming, jogging, vannsport, golf, styrketrening, shopping og sightseeing.

Jada, nordmenn elsker appelsiner, ski og hytta på fjellet, men det er lov å prøve noe annet også, fordi man lever bare en gang, fordi påsken er svært sen (17.-21. april) og snøen antagelig uteblir uansett og fordi hytta står der til neste år også.

Og siden det nå finnes så mange muligheter for å være aktiv i varmere strøk er jo det et godt alternativ for den som har lyst til å prøve noe annet.

Her er noen fristende alternativer for påsken 2014:

Playitas Aparthotel, Fuerteventura

Playitas_basseng

Playitas Resort er et kompleks bestående av Playitas Hotel, Playitas Aaparthotel og Playitas Villas, og det perfekte stedet for en aktiv ferie med utallige sportstilbud å velge mellom, både for liten og stor.

Stedet er for alle, fra deg som vil komme i gang med treningen til deg som trener aktivt, men i flotte og varmere omgivelser hvor meningen er å nyte livet med god samvittighet,

plaiytas_kidsSvømming, dykking, sykling, aerobic, styrke, jogging, innebandy, badminton m.m. finnes på stedet, og for ungene – en egen Kids Sports Academy, selvfølgelig.

Når økten er overstått venter spa og avslapning samt lang kveld med middag, vin og sjelero.

Sjekk ledige tilbud på Playitas Aparthotel
Se alle Apollos aktivitetshotell her

 

 

Gym, svømming og shopping

loping-i-park

Siden påsken er så sen i år (17.-21. april), betyr det samtidig at våren har kommet langt i Europa, og at du kan oppleve god varme om du reiser til fristende storbyer som Paris, Barcelona, Roma, Wien, Milano eller Budapest.

Booker du tidlig kan du få et bra hotell med gode treningsfasiliteter. Offentlige svømmebasseng finner du tilgjengelig i de fleste byer om du heller foretrekker det, eller så er det alltid mulig å oppleve byen og dens parker fra joggeskoene.

Unn deg også et besøk på et spa så får du lagt inn litt egenpleie også.

I tillegg skal man ikke kimse av at man kan forbrenne mange kalorier på shopping og sightseeing, så en storbyferie er ikke noe dumt alternativ for deg som vil holde deg i form også i påskeferien.

Her finner du hotell med treningsenter i Paris
Her finner du hotell med treningssenter i Roma
Her finner du hotell med treningssenter i Barcelona
(Litt lite utvalg, men her har du til gjengjeld en stor badestrand å leke deg på)

Andre byer? Merk av for trimrom etter at du har søkt opp aktuelt reisemål.

 

Golf i Marokko, Tyrkia eller på Tenerife

golf

Lev som en greve i Marokko, våkne opp til lyden av sirisser, snus inn fremmede dufter, unn deg en lang frokost og begi deg ut til det første av dagens utfordring på 36 hull.

Er det i dag det skal gå veien, du skal komme deg rundt banen på færre slag enn lederen av gruppa og kanskje kunne ta kvelden med et litt større smil om munnen?

Det er lite som kan slå Marokko når det gjelder temperatur, korte avstander og tilgjengelighet, og har du ikke prøvd det før bør du unne deg selv dette eventyret av en reise.

Ellers finnes jo alltids Spania, Tyrkia, Kanariøyene, Kypros og mange andre  alternativ.

Klikk her for oversikt over ledige plasser

 

Sykkelferie på Lanzarote

sykkel_Lanzarote

Søker du med Booking.coms nye søk – interessesøk – kan du finne anbefalte steder for akkurat det du liker å gjøre best. Vi søkte på sykling og fikk tips på Puerto del Carmen på Lanzarote, som også byr på en rekke andre aktiviteter inkludert vannsport.

Lanzarote er en av de mer populære Kanariøyene, men roligere enn sine søstre Tenerife, Fuerteventura og Grand Canaria. Her er atmosfæren roligere, landskapet flatere og dermed godt egnet for sykling, og arkitekturen mer spennende. Øyas store sønn, César Manrique, utsmykket øya med mange kunstverk man kan beundre mens man trimmer kroppen på sykkel.

Manrique bidro også gjennom sin lobbyvirksomhet til at det ikke ble bygget høyhus på Lanzarote, så i motsetning til på de andre øyene er ingen hus her høyere enn palmene.

Priseksempel: Kun kr 2874 for 4 pers. i 7 dager (Apartamentos Playa Club)

Sjekk ut alle ledige hoteller på Lanzarote her

Her finne du oversikt over ledige fly

 

Prisgunstig til Malta

malta

I den sjarmerende feriebyen St. Julian`s på Malta finner du det flotte hotellet Blue Sea St. George`s Park & Valetta Resorts. Og med det europeiske lavprisselskapet lowcostholidays får du hele en uke her inkludert fly (Norwegian) til kun 3734,- pr pers.

På Malta er april på tampen av vintersesongen, men med temperaturer på 16 – 24 grader så du kan få en veldig fin, varm og snøfri uke her med trening, bading og opplevelser.

Basseng, squash, dans og spa
På hotellet tilbys i tillegg til svømmebasseng, barnebasseng, treningsrom, squashbane og spa, og for flere vannsportaktiviteter tar du turen ned til den berømte Golden Sands Beach ved St. Georges Bay, som også tilbyr et utvalg av strandbarer og restauranter.

Ellers er St. Julian`s kjent for sitt dynamiske natteliv, og her skorter det ikke på verken barer, restauranter eller nattklubben. Dansing hele natten lang er en god sport det også, og anbefales absolutt deg som reiser uten barn.

Her finner du tilbudet til lowcostholidays

 

Trening og spa i Norden

nordic

Har du ikke lyst til å reise med fly er det ikke noe i veien for å ta inn på et trenings- og spahotell her i Norden.

Norge er et av stedene i Europa med flest treningssentre, så det er klart hotellene da også følger opp og standarden blir god på fasiliteter som treningsstudio, svømmebasseng og spa.

Fordelene er kort reisevei som igjen gir mer tid til trening, nytelse, spa, shopping og oppdagelsesferder eller spaserturer i hverandres selskap, avhengig av om dere går for by eller fjell.

Nordic Choise Hotels har flere lekre hoteller som tilbyr alt dette, i Stockholm, Strømstad, Kragerø og på Norefjell, blant annet.

På nesten alle Scandichoteller finner man flotte treningsrom, og en del har også både spa og massasjebad. Barnevennlige er de også, med egen Jamie Oliver meny for de minste og lekerom, så vil du ta en tur til for eksempel København og besøke Tivoli eller dyreparken kan vi anbefale at du kikker innom her.

Trenger du å fornye treningsgarderoben? Her finner du Nikesko, de populære Casall tightsene, singlets i de siste fargene og alt annet du trenger til treningen.

Les også:
20 grunner til å reise til Danmark
Her kan du fremdeles bestille vinterferie
Her velger du selv hva du vil betale