Bagni Di Pisa: En hotellperle i Pisa

I Toscana, omtrent 30 minutter fra Pisa sentrum, finner du Bagni Di Pisa – en skjult hotellperle i landsbyen San Giuliano Terme.

Bagni Di Pisa ble først skapt som et sommer spa-bolig av storhertugen av Toscana, Francesco Stefano  på 1700-tallet. Dette var en fasjonabel møteplass for blant annet Kong Gustav av Sverige, George IV av England, Vittorio Alfieri, Mary Shelley, kardinalen av York og den kjente italienske dramatikeren,Carlo Goldoni.

Bestill hotellet her.

Gå i de berømtes fotspor

Suite2

b_facciataHele atmosfæren på denne hotellperlen består av italiensk kunst, historie, natur, og byene Lucca og Pisa. Her går du i fotsporene til hotellets tidligere berømte gjester. På taket er det en flott stjernehimmel, pastellfarger av freskomalerier fra 1700-tallet, med hengende loft, og tregulv. Fra vinduet kan du være heldig og beundre det skjeve tårnet i Pisa. Rommene har uttrekkbar LCD-TV, tilpasningsdyktig air-condition med ønsket temperatur, bad med to vask, en dusj og et separat badekar.

Hotellrommene gjenspeiler den toskansk kulturhistorien. Seng med gardiner, stort rom til å kunne bevege meg i, og smakfullt innredet interiør med innslag av antikviteter for å fremheve den rustikke stilen som er typisk for Toscana.

Lad opp batteriene på velværesenteret

Bioaquam

spa

Velværesenteret Bagni Di Ponente, har en helt spesiell atmosfære, hvor øst møter vest med friske dufter og nydelige pastellfarger. Her kan du virkelig slappe av og bli bortskjemt. Bagni Di Pisa utmerker seg som et spa-hotell, med tilgang til innen-og utendørsbasseng med varmtvann, og full spaservice. På hotellrommet får du en badekåpe og tøfler som du tar på deg når du skal ned til velværesenteret – eller hvis du skal unne deg en svømmetur i svømmebassenget.

 

San Giuliano Terme

Bagni Di Pisa ligger i en veldig rolig landsby med ikke så mye å finne på, så du bør se til å komme deg til sentrum hvis du vil oppleve shopping, god mat, kultur og se det viktigste av alt: det skjeve tårnet i Pisa. Men, her er hva du kan gjøre i San Giuliano:

 

1. Spis deilig, italiensk pizza hos Pizzeria Gastronomia

IMG_2235

2. Spis ekte italiensk is

IMG_2233

3. Besøk Fondszionecerratelli for å se samling av teaterkostymer

IMG_1111

4. Gå rundt for å oppleve en ekte Toskansk landsby

IMG_2234

 

Bilder: Milan Botani/BagnidiPisa.com/Hotels.com