Foto: Scanpix

Nyåpnet utested hyller superparet Jay Z og Beyoncé

Morsom meny, nydelig interiør og et festlig tema. The Carter er det nye it-stedet i Sydney.

The Carter i Sidney er inspirert av New Yorks flotte arkitektur, gatemat, hip hop – og superparet Jay Z (Sean Corey Carter) og Beyoncé Knowles.

Dette er et nytt utested du ikke har sett maken til. Hele konseptet består av en restaurant, nattklubb og bar på ett og samme sted. The Carter bærer preg av luksus med en detaljrik interiørstil, veggmalerier av en ukjent kunstner og renessanse-inspirert kunstverk.

Blant kunsten på veggene kan du se Jay Zs og Kanye Wests album, Watch The Throne, samt illustrasjoner inspirert av Jay Zs album, Magna Carta Holy Grail. På The Carter får du til og med en mat-og drikkemeny inspirert av hip hop-kulturen.

Søk og sammenlign hoteller i Sydney på Hotelscombined.

Finn de rimeligste flybillettene til Sydney her.

Du kan for eksempel bestille deg The Carters kyllingvinger med Beyonces velkjente hot sauce, Kanyes BBQ maiskolber, Snoop Doggs lange grillpølser eller Nas’ sine saftige lammekoteletter. Frister det å bestille bord? Sjekk hjemmesiden deres her.

Who’s excited for JAY Z new album 4:44? #TheCarterSydney #thecarter #jayz #beyonce #444 #4:44

Et innlegg delt av The Carter (@thecartersydney)

This menu tho ??@thecartersydney #thecartersyd #immaletufinish

Et innlegg delt av Emily Thai (@emilyjthai)


Fantastiske Sydney

Et besøk til Australias største by er selvsagt et must når du besøker landet, og øverst på attraksjonlisten står Sydney Harbour hvor du kan besøke den berømte operaen, spasere i de vakre Royal Botanic Gardens og krysse den flotte Harbour Bridge. Befinner du deg i Sydney på nyttårsaften er det også i dette området du må være med, et av verdens mest spektakulære fyrverkerishow skytes nemlig fra nettopp Harbour Bridge. Området har også et yrende restaurant- og natteliv.

Søk og sammenlign hoteller i Sydney på Hotelscombined.

Finn de rimeligste flybillettene til Sydney her.

For å oppleve det australske strandlivet reiser du til forstedene Manly og Bondi. Begge steder er perfekte både for shopping, restaurant- og kaféliv, men først og fremst er det strand og surf som gjelder.

Skal du til Sydney? Sjekk disse hotellene:

Sjekk ut luksusleilighetene Meriton Serviced Apartments som ligger i World Tower, Kent Street, Pitt Street og Campbell street, for ultimat luksus ved Sydneys hotteste steder. Populære Hilton Sydney med byens største treningssenter, er også en sikker vinner for deg som vil ha et behagelig opphold med alt du trenger av luksusfasiliteter.


Sentralt: 1888 hotel

Luksuriøst med utsikt til Operahuset: Park Hyatt

Midt i gryta: The Darling


Les også:

Quiz – kan du navnene på disse verdensbyene?

Reiseguide Montenegro: Et herlig ferieparadis for alle