Bestill leiebilen før det er for sent

Sommerens leiebil bør ordnes relativt fort.

Det er mye penger å spare for deg hvis du er tidlig ute med å fikse leiebilen. Det er også en relativt mye større sannsynlighet for at du får en bedre bil, og at akkurat den biltypen du ønsker er ledig hvis du er tidlig nok ute med bestillingen.

Tilbud til Spania
– fra 92 kroner per dag

Nå kan du få de aller beste prisene på leiebil i Spania uten risiko. Det er ingen kansellerings- eller endringsgebyr og ingen såkalte kredittkortgebyr. I Spania er det ofte et begrenset utvalg av de beste bilene, så her kan det lønne seg å være kjapp med bestillingen!

Sjekk prisene her

Leiebil på Balkan
– fra 131 kroner per dag

Skal du til steder som Dubrovnik, Ljubjana, Beograd, Sarajevo, Bourgas eller Bucuresti kan du gjøre et kupp her. Antall biler, og typer varierer sterkt mellom de forskjellige landene på Balkan – og det er også et begrenset utvalg mange steder.

Sjekk prisene her 

Gullpakke i USA

Skal du til USA med leiebil så får du en såkalt gullpakke på leie. Ubegrenset med kilometer, ingen skjulte gebyrer, tre ekstra førere og en tank med drivstoff gratis. Du kan også sjekke leie av motorsykkel! I USA kan du låne svært gode biler til en god penge hvis du er tidlig ute.

Sjekk USA-prisene her

Opp til 21 prosent rabatt i Italia

Mamma mia! Skal du til pastaens adopterte hjemland, fare gjennom vinområder og storkose deg på italienske strender så kan du gjøre et leiebilkupp nå. I Italia er det ofte store prisforskjeller på biler så det kan lønne seg å være relativt tidlig ute her også.

Sjekk Italia-prisene her

Leiebil i Norge

Du kan også skaffe deg billig leiebil i Norge. Vel, billigere enn normalt.

Her kan du sjekke prisene 

Sjekk også: 

Lei bil i Portugal fra 97 kroner per dag

Luksusbilutleie – store SUV’er og sportsbiler

 Sjåførservice til og fra flyplasser