Snøgaranti i vinterferien

Vil du gå på ski i vinter bør du utnytte vinterferien.  

Mange steder i Norge opplever at snøen lar vente på seg i år, men i vinterferien som er i slutten av februar/begynnelsen av mars er det nærmest snøgaranti hvert år.

Er ikke ski noe for deg? Sjekk solturer her.

Men vil du ha plass på ditt favorittskisted, eller billige nok flybilletter, bør du ikke vente for lenge med bestillingen. Vi guider deg til noen utvalgte under.

Vinterferien for Oslo, Vestfold, Østfold, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Sør-Trøndelag, Telemark, Nord-Trøndelag og Akershus er 17-21.februar, I Hordaland, Buskerud, Hedmark, Nordland, Oppland, Rogaland  er vinterferien 24-28.februar. I Troms, Aust- og Vest-Agder er det 3.-8.mars.

Her finner du flybilletter (søk hos svært mange leverandører med ett søk)

Norefjell

Hotell: Quality Spa & Resort Norefjell

Dette resortet har to år på rad blitt kåret til norges ledende sparesort, har ski in/ski out og mange andre aktivitetstilbud. Ligger 1,5 time fra Oslo og Gardermoen.

 Se nærmere på hotellet her

Hafjell

Hotell: Quality Hotel & Resort Hafjell

Tre kilometer fra Hunderfossen Familiepark og 600 meter fra alpinlanlegget. En super plassering, og her finner du også Barnas hotell.

 Se nærmere på hotellet her

Åre

Hotell: Copperhill Mountain Lodge

Det er ikke mange alpinhotell som også er designhotell, men dette er det. Her får du samisk spa, fjellnær mat og kanskje det nærmeste du kan komme hytteliv med all mulig komfort på hotell. Åres skibakker er rett utenfor.

Se nærmere på hotellet her

Trysil

Hotell: Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort

Dette store hotellet kan tilby det aller meste man kan ønske av et skihotell. En super plassering og et virkelig fint spa (med eget program for barn) i tillegg til to restauranter og barer.

Målet for hotellet har vært å gjøre hotellet så bra at alt du trenger for et vellykket opphold skal være på hotellet, så her er det også lekerom og skiutleie og gode parkeringsmuligheter.

Se nærmere på hotellet her

Geilo

Hotell: Vestlia Resort

Hotellet har kanskje den beste beliggenheten på Geilo med ski in/ski out, en spaavdeling på 1000 kvadratmeter og  et stort innendørs lekeland for barna.

Flere av suitene er noen designperler, og hotellet vant prisen for Norway’s Leading Resort i høst.

Se nærmere på hotellet her

Noen europeiske perler:

Chamonix: Hôtel Les Aiglons Resort & Spa

Kitzbühel: A-ROSA Kitzbühel 

Zermatt: Sunstar Style Hotel