Billige og bra hoteller i London

Det å finne et billig og bra hotell i London er ikke lett. Antall rimelige hoteller i byen med nesten aller flest hotellovernattinger av alle er ikke den enkleste jobben. Med en gang en pris på et hotell i London begynner å bevege seg under tusenlappen så senkes ofte kvaliteten på en god natts søvn for lavt. Enten det eller så blir London-hotellet alt for langt unna sentrum med gatene Oxford Street, Regent Street og Piccadilly Circus.

Vi har likevel klart å finne rimelige London-hoteller som gir deg mye for pengene, hoteller som gir deg London på sitt beste.

Lyst på virkelig London-luksus? Her er de aller beste hotellene i London

Prisene på hoteller i London under er oppgitt for 2 personer i ett dobbeltrom.

2541506_31_z

Enkel og fin standard på rommene, og god service fra personalet.

1. Merlyn Court Hotel

Et hotell rett ved Earl’s Court-stasjonen i London. Enkel standard, men har helt fine rom. Du er en halv times gange fra Harrod’s her, i et fint strøk med flere andre hoteller, spisesteder og gode puber. Vi har omtalt dette området som en av de skjulte perlene i London ved at det er et område som både har et ok uteliv, men som samtidig er såpass i avstand fra det største maset. Dette rimelige hotellet i London får du for rundt tusenlappen per natt. Da vi sjekket var prisen 987 kroner for en natt, men den prisen varierer selvfølgelig med kursen på pund.

Se nærmere på hotellet her

9663978_19_z

2. Grove Hotel

Dette er et supert valg for en vennegruppe som reiser sammen på budsjett til London. Et leilighetshotell med enkel standard hvor du har kjøkken på rommet, som selvfølgelig kan spare deg for en del utgifter hvis det er shoppingen i London som er viktigst for deg. Her kan du få veldig lave priser, godt under tusenlappen en del ganger. Plasseringen er i Peckham, som er et område hvor det virkelig kan være morsomt å gå ut på byen. For å komme seg til sentrum kan man ta en god del forskjellige offentlige transportmidler (som man alltid kan i London)

Se nærmere på hotellet her

4663057_2_z

3. Hampton by Hilton London Croydon

Svært prisgunstig hotell som ligger et stykke utenfor sentrum i London. Det betyr samtidig at du får en veldig god standard for prisen du betaler. Det tar deg cirka 40 minutter med tog og bane for å komme til Oxford Street, og det går også tog og buss sent. Det er et shoppingsenter også rett ved hotellet med blant annet Topshop.

Se nærmere på hotellet her

4674758_12_y

4. Castle Bar

Leter du etter et sted med mye sjel i London så bør dette være et fint valg. Veldig god pris på et hotell som befinner seg noen få steinkast unna Emirates Stadium. Mange puber og gode kommunikasjonsmuligheter i nærheten.

Se nærmere på hotellet her

Det er alltid mange hoteller som kutter prisene i London i enkelthelger – sjekk Londonprisene her

Sjekk også disse:

Palmers Lodge Swiss Cottage (Camden)

Best Western Palm Hotel (Golders Green)

Cromwell Crown Hotel (Gloucester Road)

Du kan også sjekke ut Air B’nB