Bli en del av Gossip Girl-gjengen

Hvilken jente er det som ikke skulle ønske at de hadde stilen til Serena Van Der Woodsen eller makten til Blair Waldorf, vell nå har du muligheten!

Over seks sesonger har serien som utspiller seg på New Yorks Upper East Side fulgt en vennegjeng som alle er unge, vakre og rike. Vi har vitnet både kjærlighet, brudd, graviditeter, bryllup, mystiske dødsfall og ikke minst prøvelser av vennskap. Alle hemmeligheter har blitt røpet til offentligheten av an anonym blogger som har skjult seg under navnet «Gossip Girl».

Selv om mange av de materielle tingene karakterene har er uoppnåelige for de fleste av oss, så behøver ikke det å stå i veien for en skikkelig opplevelse av hvordan luksusliv de lever. Vi har funnet lokasjonene hvor de har shoppet, gått rundt, restauranter, nattklubber, leiligheter, gatehjørner og ikke minst hvor de har hatt alvorlige samtaler over hele New York City.

Grand Central Station

Dette var her hele eventyret startet, og hvor «lonely boy» (Dan Humphrey) oppdager Serena for første gang. Første scene i serier starter med at Serena vender tilbake etter at hun har hatt et mystisk opphold på boarding school i Cornwall, Connecticut. Når hun ankommer galleriet på sentralbanestasjonen lyser hun opp for Dan Humphrey som står blandt folkemengden nede på gulvet, og det er her hele kjærlighetshistorien starter. For å bo i nærheten burde du velge:

Andaz 5th Avenue- a Hyatt Holtel

Dette 4 stjerners hotellet er perfekt for romantiske reiser og ligger med gangavstand til Broadway. Med det majestetiske inngangspartiet og moderne innredningen er det lett å få luksusfølelse av å bo her.

Sjekk ut de fantastiske rommene her

Blair Waldorf’s leilighet

Det grønne taket på inngangspartiet hvor adressen 1136 står med gullbokstaver på siden er et kjent bilde for alle Gossip Girl fans. Den virkelige adressen er 1136 Fifth Avenue, eller på ekte New York vis Southeast Corner at 95th Street. Vil du bo i Nærheten av Blair er det dette hotellet som gjelder.

Hotel Wales

Her holder du til i paralellgaten til 5th Avenue, men ikke mindre kjente Madison Avenue. Med rundt 1 minutt gange til hovedgaten og like langt til Central Park kan du ikke si annet enn at du bor så sentralt det kan bli i Gossip Girl paradiset. Her kan du finne alle butikkene, og cafeene som karakterene har benyttet seg av i serien.

Sjekk ut hotellet her

Empire State Building

Dette bygget blir ofte filmet i serien, og mange samtaler mellom karakterene har tatt plass på utsiden av det. Den mest kjente scenen er nok derimot da Chuck og Blair planlegger og møtes på toppen av bygget. De avtaler at dersom begge to møter opp til det avtalte tidpunktet, så er det meningen at de skal være sammen. Det hele ender desverre med at Chuck står og venter på Blair som aldri dukker opp, og når hun først kommer seg dit så er alt hun kan finne buketten som Chuck hadde tatt med til henne.

Hotel 373 Fifth Avenue

Dette er et lite hotell som åpnet i 2007, og har en førsteklasses beliggenhet midt i Fifth Avenue. Her bor du kun et kvartal unna Empire State Building og to kvataler unna shoppingparadiset Macy’s. Skulle du ønske å se en uforglemmelig oppsetning, så ligger Broadway mindre enn 800 meter unna.

Se flere bilder her

678 East 63rd Street

Adressen er kanskje ikke så kjent for de fleste, men stedet husker nok mange seere godt. Dette er adressen til stedet hvor Chuck i episode 217 hadde «the best night of my life», nemlig lokalet til den hemmelige sexklubben. Når han våkner opp dagen derpå og ikke husker noe annet enn at han har  hatt en fantastisk natt, så starter jakten etter kvinnen han hadde vært med.

Bentley Hotel

Dette lukseriøse hotellet ligge litt bort fra de mest hektiske gatene, men fortsatt på The Upper East Side. Her holder du til like ved enorme Rockefeller Center og det kjente Chrysler bygningen. Med adressen 500 East 62nd Street, så er du ikke langt unne Chucks definisjon av himmelen.

Se mer her

Empire Hotel

Dette er nok et av lokalene som er mest med i hele serien, nemlig Chucks hotel. Det er her han har suiten sin som flere av karakterene har vært inn og ut av. Chuck og Nate er de som har bodd der over tid, men både Blair Waldorf, Jenny Humphrey, Juliet Sharp har hatt hete netter i denne leiligheten. Hotellet var Chucks første kjøp, og mange timer av serien er tilbragt i baren på dette hotellet.

Empire Hotel

Dette er nok et hotell som passer for romantiske reiser. Innsiden av bygget har en varm og lun atmosfære som de fleste klarer å slappe av i. Baren på hotellet er den samme baren som har blitt filmet i Gossip Girl, og det er nå mange drinker oppkalt etter serien der. Om været holder seg så anbefaler vi også at du tar turen på takterassen som også har blitt benyttet i flere scener i serien.

Sjekk det ut her

The Palace

Nok et hotell som har blitt brukt til inspilling av serien. Det er dette hotellet Serena, Lily og erik bor på når de pusser opp leiligheten. Ellers er det mange andre scener som har blitt spilt inn på de forskjellige hotellrommene her, Vi kan blandt annet finne Bart Bass’ kontor her. Baren og salene og også blitt brukt til festligheter og sammenkomster mellom karakterene. Vil du oppleve Gossip Girl på ekte vis er dette stedet å være.

The New York Palace

I det du kommer inn disse dørene begynner du å bade i luksus fra første stund. Dette er det hotellet i New York hvor flest serier er blitt filmet. Som vi har nevnt er mange av lokasjonene i Gossip Girl herfra, og andre serier er 30 rock, Law & order og Will & Grace.  Skal du bo på dette hotellet så er det et must å komme seg opp til The Madison Room, da vil alle dine Gossip Girl drømmer gå i oppfyllelse.

Se på luksusen her

Trappene foran the MET

Disse trappene har mye å si for Blair og hennes karakter i serien. Det er her hun viser sin makt over alle andre i New York ved å sitte høyere enn andre på trappene. Ved disse trappene er også stedet vi får se at Bleir beordrer sine undersåtter eller minions som de blir kalt i serien.

The Mark

Når du beveger seg i dette området er det vanskelig å finne et hotel som ikke tilbyr det beste av det beste. Her er det så og si bare 5 stjernes hoteller, og The Mark er ikke noe unntak. Bygget ligger så nært Central Park som du kommer, og du er ikke langt unna attraksjoner som Rockefeller Center eller Metropolitan kunstmuseum. Alle rommene er så ekslusive at de har en slags kongelig følelse over seg, dette er virkelig stedet dersom du skal unne deg litt ekstra.

Mer om hotellet her

The Plaza

Dette er hotellet som forteller nok en kjærlighetshistorie rundt Chuck og Blair, noen som husker hva? Jo, det var her Chuck erklære sine følelser for Blair for første gang, altså stedet hvor han sa at han elsket henne. Hotellet har også blitt benyttet i andre anledninger i serien. På hotellets restaurant Oak Room har karakterene vært opptil flere ganger, og bare Oak bar har også vært et stamsted for vennegjengen.

The Plaza New York

Dette anerkjente hotellet har en ideell beliggenhet og ligger akkurat der hvor Manhattens Fifth Avenue møter Central Park. I 2008 åpnet hotellet dørene etter en lang oppussing som kom på totalt 400 millioner dollar, ja du leste riktig! Alle gjesterommene er store og romslige, så her blir det ikke dårlig selv om du ikke har råd til en suite, følelsen vil nok være der uansett.

Se det fantastiske hotellet her