Bli med på feiringen av Thon Hotel Triadens 30-årsdag

Nå har du muligheten til å vinne både overnatting, frokost og andre overraskelser.

Annonsørinnhold i samarbeid med Thon Hotel Triaden

Midt i Lørenskog sentrum, mellom shopping, kino, marka og golfbaner, finner vi Thon Hotel Triaden, som etter 30 år ønsker å dele feiringen med alle rundt seg. Hotellet er nemlig nyoppusset til en moderne standard, og kombinert med en av de beste hotellfrokostene i landet har du nå muligheten til å vinne et ordentlig avbrekk fra hverdagen.

På fredag den 28.september starter nemlig en storslått bursdagsfeiring for hotellet og hver dag frem til 12.oktober vil Thon Hotel Triaden dele ut gaver til heldige gjester. Gavene kan være alt fra overnatting til gratis frokost og andre hyggelige overraskelser.

– Alle er velkomne til å være med i konkurransen, enten du har overnattet, tatt en øl i baren eller nytt en kopp kaffe, forteller hotelldirektør Linda Bø.

Alt du trenger å gjøre er å besøke hotellet og etterlate kontaktinformasjonen din på en lapp. Hver dag i 14 dager vil en heldig vinner bli trukket.

Nyt en av Norges beste hotellfrokoster i fargerike omgivelser

– Våre Thon Discovery medlemmer, som da er gjester som har bodd på hotellet, har kåret oss til å ha den beste konferansefrokosten i kjeden. Dette er vi utrolig stolte av, meddeler Bø videre.

Hun gleder seg til jubileumsfeiringen og håper at flere fra lokalbefolkningen vil komme innom og ta en del av hotellatmosfæren, selv om det bare er for en drink.

– På Thon Hotel Triaden har vi et fargerikt felleskap med mange nasjoner og språk, samt stor variasjon i alder. Vi er et sosialt hotell, som har det ekstra bra når vi får småprate med gjester og besøkende i restauranten.

Frokostbufféen tilbyr ferskt brød, croissanter, bacon og spesiallagede omeletter til både hotellgjester, men også til de som bor i nærheten. Hotellet har nemlig plass og hjerterom for alle som ønsker noe ekstra ut av helgen sin.

Ansatte på Thon Hotel Triaden jobber i et sosialt, avslappende og hyggelig miljø, som de ønsker å dele med besøkende. Foto: Thon Hotel Triaden

 

Én av grunnene til at frokosten har blitt så populær er på grunn av den gode tilstedeværelsen fra kokkene. Etter oppussingen har restauranten fått en åpen kjøkkenløsning, hvor maten blir laget foran gjestene, og gjerne på bestilling. Du kan nemlig få en spesiallaget omelett, akkurat etter dine ønsker.

– Vi har et aktivt personale med god serviceinnstilling, som vil sjenke kaffe og prate med gjestene. I tillegg er frokostbufféen vår fantatisk. Vi har et rikt utvalg av både varme og kalde retter, samt søte fristelser, forteller Bø videre.

Siden hotellet er et populært konferansehotell nevner hun også at firmaer kan bestille frokostmøter, hvor de alltid kan forvente god standard og en optimal start på dagen.

På frokosten til Thon Hotel Triaden får du omelett etter eget ønske – og underholdning fra kokken. Foto: Thon Hotel Triaden

 

Opplev maks komfort og et deilig avbrekk

Thon Hotel Triaden har nylig blitt pusset opp, og har fått store, fine fargerike rom med senger, dyner og puter i topp kvalitet.

– Meningen er at du skal bli glad og inspirert i fargerike omgivelser.

Om du ønsker å gjøre stas på helgen i Lørenskog er Triaden Lørenskog Storsenter nærmeste nabo, så her kan du shoppe og vandre rundt før bena kan slenges på den komfortable sengen. For å gjøre det ekstra komplett er alle rom utstyrt med en moderne smart-TV med mulighet for å logge på Netflix.

– Vi åpner også dørene og restauranten for julebord, firmafester, konfirmasjoner og andre selskap, hvor vi skreddersyr menyer. Vi trives med nordiske smaker og gjestene kan avslutte dagen med deilig kamskjell, inderefilet og pannacotta, sier Bø.

Her kan du slappe av i fargeglade omgivelser. Foto: Thon Hotel Triaden

 

 

Besøk Thon Hotell Triaden fra 28. september til 12. oktober og vinn en premie!