Bo billig og bra i New York

Ja, det er mulig!

Er du blant de som drømmer om en tur til «the big apple», men synes hotellovernatting blir for dyrt? Ikke fortvil, her viser vi deg hvordan du kan finne overnatting til en billig penge i de kuleste bydelene, uten å måtte sjekke inn på et slitent hostell. Prisene som nevnes i denne artikkelen er minstepris, så husk å velge datoer for å få eksakt pris på ditt opphold.

West Village

West Village

Foto: Julia Robbs/Airbnb

West Village er delen av Greenwich Village som ligger vest for Seventh Avenue. West village kan kanskje minne om en stille og rolig småby utseendemessig, men det er ingen tvil om at bydelen er full av fart og moro. Her finner du restauranter, butikker, koselige kaféer og kunst. Stemningen er allikevel intim, og du får en helt annen følelse enn mange andre steder i New York.

Her finner du drømmeleiligheten i West Village.

Du finner utrolig mange stilige leiligheter i området, som denne nær kjente Bleecker Street med alt du trenger av fasiliteter. Leiligheten leies for 1520 kr natta og opp utfra når du reiser, og i denne prisklassen finner du også mange andre luksuriøse overnattingsmuligheter. Du finner også flere rom til leie her, og disse kan lett finne til langt under tusenlappen per natt.

Soho

Foto: Kenn Tam/Airbnb

Soho er de hippes nabolag, hvor fashionistaene samles og kvelden aldri slutter. Du kan fort støte på en kjendis eller to når du tar turen til Soho, og du kan definitivt ta noen blinkskudd med kameraet.

Hvis du drar på ferie sammen med andre, er en leilighet av samme type som denne med to soverom et utmerket valg. Har du mindre budsjett kan du også finne overnattingssteder til en mye billigere penge, som denne leiligheten med pris fra kun 767 kroner per natt. Trenger du kun et rom i en leilighet kan du få det enda billigere, og er du villig til å dele rom med andre blir prisene utrolig lave.

Her kan du overnatte.

Soho

 

Klar til avreise? Her finner du flybilletten.

Brooklyn Heights

Brooklyn heights

Foto: Julia Robbs/Airbnb

Fantastisk utsikt over Manhattan, stilfulle murhus og en helt spesiell stemning er noe av det Brooklyn Heights har å by på. Også her kan du bo billig og bra – du kan for eksempel bo i en sjarmerende liten leilighet til bare 920 kroner per natt, eller leie et rom i denne utrolig fine leiligheten til bare 613 kroner.

Brooklyn

Se flere leiligheter i Brooklyn heights her.

Williamsburg

Williamsburg

Foto: Kenn Tam/Airbnb

Williamsburg er den delen av Brooklyn de fleste ser for seg når de tenker på bydelen – et hipt, alternativt strøk med street art, kule barer og hipstere på hvert gatehjørne. Her får du virkelig følelsen av å være i New York.

I Willamsburg er det virkelig ikke mangel på hverken mennesker eller leiligheter med stor personlighet – sjekk for eksempel ut denne helt spesielle kunsterleiligheten, hvor du kan leie et rom helt ned til 423 kroner natta. Du finner flere liknende rom på airbnb, og selvfølgelig hele leiligheter hvis det er det du er ute etter.

Williams

Her finner du flere overnattingssteder i Williamsburg.

Upper West Side

Upper west side

Foto: Julia Robbs/Airbnb

Upper West Side er et område med stil, eksklusivitet og overklassepreg. Her kan du nyte gåturer langs brosteinsgater og grønne parker, du kan spise på luksuriøse restauranter og shoppe i eksklusive butikker. Du trenger allikevel ikke å blakke deg helt å overnattingen (hvem vil vel det med så mye annet morsomt å bruke pengene på?), du kan nemlig få det til en svært god pris via Airbnb.

Hva med for eksempel et koselig rom til bare 552 kroner, en loftsleilighet med perfekte tilbakemeldinger eller en stilfull leilighet rett ved Central Park?

Upper West

Finn flere leiligheter på Upper West side her.

Slik gjør du det:

Søk etter feriehjemmet ved å velge forskjellige filtre om du ønsker å leie noe med for eksempel air condition, svømmebasseng og internett. Du kan også velge eiendomstype, ønsker du en leilighet kan du huke av for dette, det samme kan du gjør om du ønsker å bo på et bed & breakfast. Iglo, stråhytte, grotte og jordhus er også alternativer.

Når du finner boligen du ønsker å leie, velger du datoer og klikker på bestillingsknappen. Du kommer nå til en side hvor du må fylle ut person- og betalingsinformasjon. Når du har gjort dette vil du få tilbakemelding innen 24 timer om verten aksepterer henvendelsen din, først da vil kortet ditt bli belastet.

Finn ditt neste New York krypinn her.