Bo billig og bra i New York

Stor by, liten lommebok. New York kan være ganske dyr storby å feriere i, men vi har gjort det enklere for deg og funnet 5 budsjettvennlige hoteller. Disse hotellene er altså ikke for den kresne, men de er ikke så verst heller! Felles for dem alle er perfekt beliggenhet, i nærheten av New Yorks beste severdigheter.

Vil du heller se New Yorks beste luksushoteller? Sjekk ut Laurel Nights!

Blue Moon Boutique Hotel (fra 682 NOK)

Blue Moon Hotel er lokalisert på Manhattans trendy strøk, Lower East Side, med distriktene Greenwich Village, East Village, SoHo og Chinatown i nærheten. Dette boutiquehotellet har 22 hotellrom, hvor alle er oppkalt etter legender fra 1920-og 30-tallet. En god blanding av en varm og hjemlig atmosfære.

Les mer om hotellet her.

Manhattan West Hotel (fra 800 NOK)

Madison Square Garden ligger 1 minutter unna i gåavstand, samtidig ligger t-banelinjene A, C og E kun 4 minutters gange unna.

Et flott og relativt enkelt hotell for deg som er interessert i bo på budsjett, men samtidig vil bo i nærheten av sightseeing, shopping og teaterforestillinger.

Les mer om hotellet her.

The Out (fra 811 NOK)

Bo midt i New York på denne hotellperlen som ligger kun 10 minutter unna Times Square og Theater District. Alle rommene har moderne interiør og møbler, i tillegg får du servert amerikansk middag og brunsj på hotellets restaurant, KTCHN. Spa-anlegget ligger i et glassdekket atrium, som er en opplevelse i seg selv. Central Park er kun 5 minutter unna med t-banen.

Les mer om hotellet her.

«Et hotell som så absolutt gir deg alt av service, kvalitet og verdi for pengene. God restaurant, hyggelige ansatte, veldig bra renhold, en fantastisk minibar og god beliggenhet i rolig område med nærhet til Hudson elven. Kan anbefales.» –  Hotellanmeldelse fra Hotels.com

The Bowery House (fra 878 NOK)

«Bouwerj» er et gammelt ord for «gård», og det var nemlig navnet på gaten før i tiden da nederlenderne kom og bosatte seg med sine gårder på 1700-tallet. På slutten av 1800-tallet, ble Bowery New Yorks mest elegante gate med store teatre, banker, boliger og motebutikker. Nabolaget har beholdt mye av sin sjarm, og selvfølgelig bygget flere barer, kafeer, restauranter og boutiquehoteller.

The Bowey House ligger i nærheten av Little Italy, Nolita, Chinatown, SoHo og Lower East Side. Hotellet tilbyr gratis WI-Fi, sikkerhetsvakt, italienske marmorgulv, kunst,og møbler designet av lokale artister.

Les mer om hotellet her.

Comfort Inn Midtown West (fra 958 NOK)

Midt i Manhattan i nærheten av Times Square, Broadway og Empire State Building. Gratis trådløst nett er tilgjengelig i alle rom, og gratis frokost er inkludert.

Bestill hotellet her.

Paramount Times Square (fra 988 NOK)

Dette boutiquehotellet ligger i Theater District i New York. Hotellet er ganske stort og alle de 597 rommene har moderne fasiliteter. Paramount Hotel har nylig fått renovering, men har beholdt sin historiske sjarm.

Les mer om hotellet her.

«Har bodd på The Paramount 4 ganger og er veldig fornøyd med beliggenhet og service. Eneste negativer er at rommene er relativt små.»- Hotellanmeldelse fra Hotels.com

Mayfair New York (fra 1092 NOK)

Dette hotellet ligger i New York og 10 minutter unna Palace Theatre, Broadway og Times Square. Cielo at the Mayfair-restaurant spesialiserer seg på italienske retter, serverer lunsj og middag.

Les mer om hotellet her.

Nyma New York Hotel (fra 1102 NOK)

Du kan spasere til Empire State Building på 2 minutter, mens Times Square ligger 1 t-banestopp unna, Rockefeller center 2 stopp unna og Central Park 3 stopp unna.

Et ganske flott 3-stjernershotell som ligger i et perfekt område for shopping. Du får garantert valuta for pengene på Nyma New York Hotel.

Les mer om hotellet her.

Doubletree by Hilton New York City – Chelsea (fra 1141 NOK)

Dette 4-stjernershotellet ligger i hjertet av New York, med gåavstand til Madison Square Garden, Penn Plaza Pavilion og Empire State Building. Shoppingsenteret Macy’s er rett i nærheten.

«Litt trange rom, men veldig god seng og siden vi bare skulle være på rommene når det var sovetid var det ok. Vennlig personale. Og super beliggenhet.» – gjesteanmeldelse fra Hotels.com

Les mer om hotellet her.

Wellington Hotel (fra 1188 NOK)

Med Broadway og Rockefeller center bor du ganske sentralt i New York. Wellington Hotel har en flott beliggenhet, fordelt på 700 hotellrom, restaurant og du får selvfølgelig gratis wi-fi i lobbyen.

Les mer om hotellet her.

«Det er 5te gang vi bruker dette hotellet, og har alltid vært fornøyd, denne gang var vi heldig å få en av de nyopppussete suitene. Fantastisk valuta for pengene.» – gjesteanmeldelse fra Hotels.com

Søk flybilletter til New York her.

Les også:

New Yorks 5 spennende bydeler

Våre luksusfavoritter i New York

De 10 beste hotellene i New York

Langhelg i New York