Clarion Collection stikker av med seieren igjen

Stordalens hoteller på topp i prestisjetung kåring.

Hotellkongen Petter Stordalen har lenge siktet høyt. Nå er hans hotellkjede Clarion Collection kåret til Sverige beste hotellkjede for forretningsreise. 8000 forretningsreisende fra hele Norden stemte frem hotellkjeden som vinner i konkurranse blant flere store hotellaktører. Avstemning skjer i samarbeid mellom ReseGeometri, bransjebladet Travel News og Svenske Forretningsreise intresseorganisasjonen SBTA.

Dette er andre gangen på tre år at Clarion Collection-kjeden vinner den prestisjetunge prisen Business Travel Award 2014.

– Vi er utrolig stolt over å være førstevalget for Nordens forretningsreisende. Mange av våre gjester har mange reisedøgn i året, og ønsker en så behagelig hotellopplevelse som mulig. Denne prisen er et bevis på at vi har gjort mye riktig i 2013, samtidig gir prisen oss ekstra energi til å utvikle oss videre og gi våre gjester enda bedre opplevelser i 2014, sier Trond Bastiansen, kjededirektør for Clarion Collection Hotel.

Clarion Collection Hotels består av 42 mindre og sentralt beliggende hoteller, alle med sin unike historie. Kjedens visjon er at hotellene skal være som et hjem for de som reiser mye og som en oase midt i byen for fritidsreisende. Clarion Collection tilbyr kveldsmat, kaffe og hjemmebakst og er den eneste hotellkjeden med egen diktsamling.

Her er noen av våre Clarion Collection- favoritter.

hotell

Carlton Oslo Hotel Guldsmeden

Dette boutiquehotellet er en liten perle i Oslo som flere bør oppdage. Godt plasser i Parkveien på vestkanten, med tyrkisk bad og designerrom med iMac-maskiner. Dette hotellet er litt annerledes, og er klart anbefalt.

hotell

Clarion Collection Hotel Folketeateret – en ung favoritt

Dette hotellet rett ved Youngstorvet ligger godt plassert i et sentralt område, noen få hundre meter fra Oslo S og noen få hundre meter fra Karl Johansgate. Et supert valg for den som vil oppleve det pulserende Oslo på kvelden. Hotellet har bakst på ettermiddagen og kveldsmat på kvelden for den som liker det. Fine designrom i et nytt hotell.

hetell

Clarion Collection Hotel Savoy 

En klassiker av et hotell i Oslo som har holdt seg bra. Veldig bra beliggenhet i forhold til Nasjonalgalleriet, Karl Johan, Slottet og sentrum. Et supert hotell for de aller fleste.

hotell

Clarion Hotel Sign

Mulighetene for en luksuriøs hotellopplevelse i Stockholm er mange, og et hotell som virkelig kan anbefales er Clarion Hotel Sign. Med spamuligheter og svømmebasseng på taket, kan du nyte livet og lade opp til spennende dager i den vakre byen.

hotell

Clarion Hotel Royal Christiania

Dette hotellet ligger rett ved siden av Oslo City og Byporten, meget sentralt. En klassiker av et hotell i Oslo med god standard, svømmebasseng, parkering i kjelleren og alt man forventer av et stort hotell. Godt valg for familier som skal være en stund i Oslo, eller forretningsreisende som krever litt av et hotell når det gjelder tilbud innenfor mat, drikke og møteplasser.

hotell

Clarion Collection Hotel Bastion

Dette hotellet ligger enda litt lenger ned mot sjøen for Hotel Børsparken, bittelitt lenger å gå fra Oslo S – men fortsatt enormt sentralt. Ett meget fint hotell som kan anbefales for koselige rom som passer både for par på tur og forretningsreisende. Hotellet har også helt fine møterom.

hotell

Clarion Collection Hotel Gabelshus – historiefavoritten

En perle av et hotell med en lang historie på Frogner. Dette hotellet er en god definisjon på beste vestkant. Her tar du et skritt inn i Oslos historie på et fint hotell.

hotell

Clarion Collection No 13, Bergen

Dette lille, eksklusive hotellet i Stordalens Choice-kjede åpnet i sommer. Gjestene har likt hotellet og tilbakemeldingene har vært meget gode. Hotellet ligger på Torgallmeningen, nummer 13.

hotell

Clarion Hotel Havnekontoret

Til Bergensturen anbefaler vi også Clarion Hotel Havnekontoret, som med sin perfekte beliggenhet midt på Bryggen og sin ærverdige stil er en opplevelse i seg selv.

Clarion Collection Hotel Bakeriet – et unikt hotell

Clarion Collection Hotel Grand Olav – et designhotell

hotell

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post er virkelig ikke som andre hotell, det tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Gøteborg, har litt forvandlet til et internasjonalt fullservicehotell med klassiske detaljer i moderne stil.

 

Her er de 10 hotellene med best sovekomfort:

10. Clarion Hotel Wisby, Visby

Wisby

Dette sjarmerende hotellet ligger i middelalderske Visby sentrum. Hotellet har hvelvede tak fra 1200-tallet, bar med glasstak og en fantastisk atmosfære.Clarion Hotel Wisby er nemlig sammensatt av flere historiske bygg som alle har en unik historie å fortelle, og tilby en unik spaopplevelse i flotte omgivelser. Sjekk ut hotellet her.

9. Clarion Collection Hotel Kompaniet, Nyköping

Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger like ved den vakre Nyköpingsån. Det som en gang var en møbelfabrikk, er nå et hyggelig hotell i koselige omgivelser. Hver kveld dekkes det til kveldsmat, og det byr hotellet på. Du finner det her.

folketeater

8. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Et strålende hotell som ligger midt i smørøyet, rundt tre minutters gange fra Oslo S- i den gamle operaen. Et designhotell som har gjesteparkering og gratis kveldsmat. Nystekte vafler til gratis ettermiddagskaffe og en strålende lounge. Restaurant Grilleriet er også meget bra.

Du finnet det her

7. Clarion Hotel & Congress Trondheim, Trondheim

Hotellet ligger bare få meter fra havnekanten, og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. Et supert kongressehotell.

Du finner hotellet her-sjekk ut priser og tilgjengelighet

6. Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen

havnekontDet er en myte at bergensere ikke er hyggelige,  de er nettopp det motsatte – og hyggeligere enn de på Havnekontoret finnes ikke. Midt på Bryggen i Bergen ligger denne perlen av et hotell. Et hotell som ligger i en av de vakreste bygningene i Bergen med utrolig design og en gjennomført stil-skapt for en minneverdig weekend. Sjekk ut hotellet her.

5. Clarion Hotel Sign, Stockholm

Dette er det største hotellet i Stockholm, men har også en sjarme du sjeldent finner på store hotell.

Clarion Hotel Sign er et stort og nytt spahotell beliggende i sentrum av Stockholm. Dette tidløse mesterverket av et hotell kombinerer det beste av skandinavisk arkitektur og design for å gi inspirasjon til et fornøyelig opphold i Stockholm.

Interiøret er fra skandinaviske designikoner, og du vil garantert ikke glemme et opphold her.

Post bar

4. Clarion Hotel Post, Göteborg

Målet for dette hotellet er å bli selve bildet på nye Göteborg, og selv om hotellet selv sier de er på vei, kan vi si at det allerede er svært i nærheten. Clarion Hotel Post er en perle av et luksushotell, som åpnet dørene i januar 2012 i det gamle posthuset som var et storslagent bygg i sin tid. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige. Her får du garantert en god natts søvn. Og restaurantene og barene er et kapittel for seg selv.

tjuvholmen

3. The Thief, Oslo

Det er ikke alt for mange moderne luksushotell i Norge. Selv om det finnes mange moderne hotell også, så er kombinasjonen til The Thief relativt unik. Her er alt ett hundre prosent gjennomført, og dette kan være det råeste designhotellet i Europa. Rett ved siden av Astrup Fearnley-museet. Detaljer som THE THIEF-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og norske ulltøfler av designer Runa Klock setter tonen for en annerledes hotellopplevelse.

I tillegg en plassering i Oslo som rett og slett ikke kan slås.

Se flere bilder her- sjekk priser og tilgjengelighet

2. Clarion Hotel Arlanda, Arlanda

CHAMidt på Arlanda flyplass ligger et levende førsteklasses hotell som er perfekt for møter, konferanser, events, kongresser og opplevelser, med en himmelsk utsikt.

En plass der hele verden kan møtes i et internasjonalt miljø av kunst, musikk og design. Clarion Hotel Arlanda er på vei til å bli Europas beste flyplasshotell. Du finner det her.

FarrisBad

1. Farris Bad, Larvik

Det er kanskje ikke overraskende at Farris Bad er kåret til hotellet med best sovekomfort. Ved bystranden i Larvik finner du det som er et unikt og eksklusivt spahotell. Farris Bad er Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling, og det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Her får du best sovekomfort, kulinariske opplevelser, og et helt uforglemmelig opphold.

Sjekk det ut her