Clarion Hotel Arlanda kåret til beste flyplasshotell 2016

Reisemagasinet Luxury Travel Guide har kåret Clarion Hotel Arlanda (Nordic Choice) som «Luxury Airport Hotel of the Year 2016».

Kåringen gjøres på bakgrunn av anmeldelser fra hotellgjester, reisebyråer og eksperter i bransjen for prisutdelingen «Luxury Travel Guide Award».  Her fikk de toppresultater innen service, fasiliteter, gastronomi og beliggenhet, står det i en pressemelding fra Mynewsdesk.

Designhotell

Clarion Hotel Arlanda Airport åpnet sine dører i 2012 og er et et kreativt og eksklusivt flyplasshotell i Arlanda. Det er Björkén Architects som står bak designet og arkitekturen, med Anders Björkén i spissen.

Hotellet ligger midt i Sky City mellom terminal 4 og 5, med noen få meter unna transportmuligheter. Arlanda Express, flybuss og pendeltog fra både Stockholm og Uppsala gjør det enklere for deg å komme hit.

Bestill hotellet her.

Internasjonalt anerkjent kokk

Restauranten Kitchen & Table kan skryte av sin internasjonale anerkjente kokk, Marcus Samuelsson. Her kan du nyte kulinariske opplevelser med smak av Manhattan og svenske råvarer. Dette kan nytes med flott utsikt fra restauranten. Ellers byr hotellet på herlige Living Room, en møteplass for deg som venter på flyet, eller vil bare sitte ned og slappe av med en kopp kaffe.

Flotte rom og utendørsbasseng

Utendørsbassenget er varmt året rundt for deg som vil ta deg en svømmetur når enn du vil. Ellers kan du benytte deg av treningssenteret eller badstuen som er i lekker design.

Hotellet er dessuten fordelt på 414 rom med en sofistikert og elegant interiør. Noen av rommene er også handicaptilpassede for å gjøre oppholdet ditt enklere.

Bestill hotellet her.

Hotellet er perfekt for deg som skal arrangere konferanse, event eller rett og slett må bestille deg et hotellrom før du tar flyet videre fra Arlanda flyplass.

Bestill hotellet her.

 

Les også:

Dra på juleshopping til nye «Mall of Scandinavia»

5 beste nye hoteller i New York