Hva med en vinterferie i Cancun? Sjekk vintertilbudene hos Hotels.com Foto: Hotels.com

Dagens luke 1.desember: Spar 50% eller mer på hotell !

Hotels.com gir deg 12 julegaver i 12 dager. Følg med på nye tilbud hver dag!

Nå er vi i desember og Hotels.com feirer med å gi deg 12 julegaver i 12 dager! Du får et nytt tilbud hver eneste dag, og i dag 1. desember, får du 50% eller mer på de beste vintertilbudene.

Følg med og kom tilbake i morgen for flere tilbud på toppdestinasjoner.

Sjekk ut de beste rabattene her.

4454

 

Bangkok, Thailand

Natural Ville -52%

4-stjerners leilighetshotell med utendørsbasseng, og ligger i den rolige delen av Bangkok. Samtidig er det mange restauranter og shoppingmuligheter i nærheten. Bangkok er en av de hotteste feriedestinasjonene akkurat nå, og er absolutt anbefalt for deg som vil feire nyttår i en by med mye liv og røre. Ikke minst er det trygt å si at det er varmere enn her til lands.

Les mer om hotellet her.

 

Cancun, Mexico

Riu Palace Peninsula -55%

Flott 4-stjernershotell med 6 restauranter og en strandbar. Hotellet er like ved stranden, men har også 4 utendørsbassenger for både barn og voksne. Dette er et ganske stort hotell fordelt på 562 rom, en gratis barneklubb og treningssenter. En familieferie til Cancun i vinter anbefales.

Les mer om hotellet her.

 

Phuket, Thailand

Patong Signature Boutique hotel -51%

Dette er et boutiquehotell fordelt på 13 gjesterom, i nærheten av velkjente Patong-stranden. Utendørsbasseng, restaurant, strandbar og takterrasse er noen av fasilitetene du kan kose deg med. Thailand er nordmenns favoritt med mange øyer å velge mellom. Sjekk vår guide til Thailand her.

Les mer om hotellet her.

 

Bali, Indonesia

The Haven Bali Seminyak-52%

4-stjernersresort med spa i nærheten av Legian-stranden med egen restaurant, spa med full service og et lekkert utendørsbasseng. Alle bør ha opplevd Bali minst en gang i livet, det er så vakkert på alle måter. Les mer om Bali her.

Les mer om hotellet her.

 

Koh Samui, Thailand

Fair House Villa & Spa

Vil du på en avslappende ferie i Thailand, anbefaler vi dette hotellet som ligger nydelig til ved stranden. Utendørsbasseng, restaurant og spa er noen av fasilitetene du kan unne deg. Her kan du også leie scooter for å komme deg rundt på øya.

Les mer om hotellet her.

 

På utkikk etter de beste hotellene i verden? Sjekk ut Laurel Nights!