Dagens tilbud: Hotel Imlauer i Wien

Tenkt deg på weekendtur til Wien? Vi anbefaler dette hotellet som nå er på tilbud!

Det er mange grunner til å ta weekend i Wien. Les 10 gode grunner til å besøke Wien her.

Østerrikes hovedstad er kjennetegnet av av skjønnet og sjarm. Byen full av historie og representerer noe av det ypperste Europa har å tilby innen kunst, kultur og klassisk musikk. Reiser du hit kan du bo på luksuriøse hoteller for en rimelig penge, som for eksempel dette hotellet. Det finnes også en rekke hoteller som passer perfekt til et stramt budsjett, og da anbefaler vi Hotel Imlauer Vienna, som nå er dagens tilbud på Hotels.com:

Sjekk flere hoteller på tilbud her.

 

Dagens beste tilbud: Hotel Imlauer Vienna

10 minutters gange fra sentrum ligger dette 4-stjernershotellet med all fasiliteter du trenger. Spa, treningssenter, takterrasse og egen bar. Hotellets gjester kan unne seg med et moderne boutiquehotell med en imponerende beliggenhet i Wiens andre distrikt. Skal du på storbyferie i sjarmerende Wien, og vil bo i nærheten av det viktigste som byen har å tilby, da bor du på Hotel Imlauer Vienna!

Turistattraksjoner nær Hotel Imlauer er Urania, Hotel Metropole og Schwedenplatz.

Finn de rimeligste flybillettene her

Bestill hotellet her til knallpris!

Ta deg et glass rødvin eller østerriksk øl på hotellets bar som er på den glassoverbygde indre gårdsplassen. Hotel Imlauer Vienna har 62 rom som er fordelt på 6 etasjer, og de er ganske så romslige med blant annet wi-fi, flatskjerm-TV og førsteklasses sengetøy.

Bestill hotellet her til knallpris!

Hotellet passer perfekt til forretningsreisende, med tilgang til 3 møterom og eget forretningssenter. Er du på weekendtur med venner eller kjæresten, er det bare å unne seg litt ekstra luksus på hotellets spa og badstue! Hotellets treningstudio, badstue og wi-fi er kostnadsfritt, og gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på reise.

Bestill hotellet her til knallpris!