De 10 beste nakenhotellene

 

Er det en tid man virkelig skal føle seg fri på, så er det når man er på ferie. For noen er det å føle seg fri bare å ha fri, andre vil bare ha barnefri, mens noen kanskje vil være fri for klær. For den sistnevnte gruppen er det ikke like enkelt å finne passende feriesteder som det er for folk som trives best i badeshorts og bikini.

Men nå har vi gjort researchen for deg som vil dra på ferie uten klær. Her de beste hotellene for alle som elsker å være naken:

Hidden Beach Resort – Cancun, Mexico

 

Konseptet er enkelt: nyt alle fasiliteter, alle aktiviteter og fornøyelser splitter naken. På dette luksushotellet ved Det karibiske hav kan alle over 18 år nyte ferien uten en tråd. Her har alle gjesterommene sjøutsikt, og mat, drikke og underholdning er inkludert i prisen for oppholdet ditt.

Les mer om hotellet her.

Desire Resort Spa Riveria Maya – Mexico

desire-riviera-y-night-club-kiss

 

Det meksikanske hotellet reklamerer med et eksotisk landskap og en erotisk atmosfære der klær er valgfritt. Her blir forbudte fantasier til virkelighet. Man må være et par for å booke seg inn på Desire Resort, og dette er stedet for par som ønsker å bli kjent med andre par – på en veldig intim måte.

Les mer om hotellet her.

Caliente Caribe Resort & Spa
– Den dominkanske republikk

Skjermbilde

 

Det eneste hotellet i Den dominikanske republikk hvor du velger selv om du skal beholde klærne på. Stikkordene her er avslappende, energisk og erotisk. Ingen tvil om at du her kan nyte en avslappende ferie med sjøutsikt og palmesus. Samtidig er hotellprogrammet spekket med fester og arrangementer som gjør ferien din villere enn du kan forestille deg.

Les mer om hotellet her.

Couples Tower Isle All Inclusive – Jamaica

CouplesTowerIsle-Jamaica-37-569413ff80b31

 

Drømmer du om en øde øy i Det karibiske hav der du og din kjære kan nyte late dager uten å bekymre dere over hverdagsting, som for eksempel klær? Da er dette hotellet stedet dere skal velge. Hotellet skal være et romantisk sted kun for par, hvor alt av mat og drikke, aktiviteter og underholdning er inkludert. På selve hotellområdet bruker man klær, men som en av fasilitetene finnes det en privat øy kun for de parene som ønsker å nyte livet i Adam og Evas drakt.

Les mer om hotellet her.

Club Orient Resort – Saint Martin

Special-Moments

 

Dette er ferien for naturistfamilien. På dette hotellet kan både store og små nyte å være nakne. Her finnes det rom for familier på opp til syv personer. På stranden kan du få massasje, og på basketball- eller tennisbanen får du svettet ut. Trives du best i vannet kan du leie snorkleutstyr for å utforske livet under havets overflate.

Les mer om hotellet her.

Hotel Oz‘Inn – Cap d’Agde – Frankrike

Vue aerienne Agde *** Local Caption ***

 

Hotellet ligger i det store naturistområdet i det franske badeparadiset Cap d’Agde. Det vil si at du både kan bevege deg innenfor og utenfor hotellområdet uten en tråd, og gjerne sammen med de som er like glade i å være nakne som deg. Her er det mange av dere!

Les mer om hotellet her.

Punta Serena – Mexico

Skjermbilde

 

Dette all inclusive-hotellet på stillehavssiden av Mexico, er kun for voksne over 21 år. Det er sjarmerende og vakkert – et populært sted hvor du selv velger om du skal kaste badetøyet på hotellets private strand.

Les mer om hotellet her.

Ventana Inn And Spa – Big Sur, USA

167-0184f16572fcd64adfc6c35f33d14ce3

 

Vil du være naken på hotell i USA reiser du til Big Sur. Vakre Ventana Inn and Spa har eget soldekk og bassengområde for deg som synes bikini og badebukse er tull. Dette er heller ikke et vanlig ferieresort, men vil gi deg en ekte «back to nature»-følelse med innslag av furu og skifer, og grønne skogsomgivelser.

Les mer om hotellet her.

Temptation Resort and Spa – Mexico

cancun-resort-singles-vacat

 

Hotellet som beskriver seg selv som hipt og sensuelt. Her er det overdelen som er valgfri – det betyr et hotell fullt av mennesker i i bar overkropp. Og er du glad i en fest eller ti, har du kommet til riktig sted. Her arrangeres nemlig events som «Strip Sensation» hvor kleskoden er lateks, og «Lingerie Fantasy Casino» hvor du må dukke opp i sexy undertøy for å delta.

Les mer om hotellet her.

Landhaus Lührmann – Østerrike

zgbdc5-6bdwskfrhxfuzy0ud30-original

 

Det er fullt mulig å oppleve nakenferie uten at det er sol og varme. I Østerrike kan du føle snø mot naken hud når du bor på gjestehuset Landhaus Lührmann. Hotellet oppfordrer gjestene sine å være nakne der de kan for å nyte oppholdet fullt ut. Nakenhet må dog begrense seg innenfor hagen, bassengområdet, solterrassen og badstuen.

Les mer om hotellet her.