De 10 beste, nye hotellene i Europa

Lyst å bo på et nytt hotell som ikke sparer på noe? Ta en titt på denne listen.

Redaksjonen i det prestisjetunge reisemagasinet «Condé Nast Traveler» har nå kåret de beste, nye hotellene i Europa. Det høres ikke feil ut å unne seg en helg eller uke på i et splitternytt hotell som byr på det lille ekstra?

Sjokolade på hodeputen, herlig duft på rommet, ekstra fin flaske shampoo eller delikate blomster i vinduet. Noen ganger kan det være de små detaljene som kan skille de gode hotellene fra de enestående. Legg til gourmet restaurant, uforglemmelig utsikt og god servise – og du vet du befinner deg på et ekstraordinært hotell som kan gjøre ferien enda bedre.

Vi har valgt ut 10 hoteller fra listen.

Hele listen over de 23 beste, nye hotellene finner du her.

Hôtel Providence, Paris, Frankrike

11951008_70_z

 

Unikt, eksklusivt og herskapelig.

Dette nye hotellet er allerede et «hot spot» i Paris. Her kan du titte på bilder av hotellet.

Finn rimelige flybilletter til Paris her

Domaine Des Etangs i Massignac, Frankrike

1054423_51_z

Livet kan nytes til det fulle på dette herskapelige hotellet 3 timer utenfor Paris. Ser du etter en autentisk opplevelese, et eksklusivt hotell og en ferie hvor du virkelig får ladet batteriene, er dette hotellet for deg!

Hva med en piknik i frodige hager, båttur etter piknik en biltur i en vintagebil. Bli tatt tilbake i tid der thermo-bad,tennis,spaserturer i eksotiske hager og lange middager var det eneste som stod på aktivitetsmenyen.

Se flere bilder av hotellet her.

Fendi Private Suites, Roma, Italia

12959780_24_z

Selve navet sier vel sitt. Dette er hotellet Karl Lagerfeld hadde elsket.

Spanske Trappen er kun 400 meter unna, og det samme gjelder Piazza di Spagna. Rommene er fylt med designerskatter og de forskjellige suitene er spesialdesignet av Fendi Casa!

Lobbyen gir en god indikasjon på hva du har i ventet. Er du interessert i interiør og elsker alt som oser luksus, bør du titte på dette hotellet.

The Fifteen Keys Hotel, Roma, Italia

52330948_z

Vi holder oss forsatt i fantastiske Roma og neste hotellet som dukker opp på listen er The Fifteen Keys,

Vil du bo i et lite sjarmerende hotell, kan dette være hotellet for deg. Roma er aldri en dårlig idè og de ansatte gir deg mer enn gjerne tips om hvor du bør gå, hvor du bør drikke kaffe eller hvilken isbar du bør prøve. Nyt late dager som italienere og utforsk den magiske byen i sommer.

Book det «Deep Blue Room» i tredje etasje om du ønsker en privat terrasse. Den er ikke stor, men solnedgangen med Roma i bakgrunnen tar igjen for det tapte arealet.

Se flere bilder her.

Drømmer du om Roma? Sammenlign flybillettpriser her.

The Gainsborough Bath Spa, England

6577437_46_z

Dette femstjernes hotellet er perfekt for alle som ser etter en ferie der lave skuldre, spa, massasje og god mat står på dagsmenyen.

Spa-avdelingen er fordelt over to etasjer og fornøyde gjester skryter av både behandlinger, interiøret og maten på nettsiden TripsAdvisor.

Utterly phenomenal – best hotel I have ever stayed in. Awesome attention to detail accompanied by fabulous decor. Wonderful breakfast and the spa was sublime.

Se bilder av rommene, restauranten og spa-avdelingen her.

Hva med å unne deg et opphold på hotell i Oslo? Hovedstaden viser seg fra sin beste side på denne tiden av året. Her er vår store hotellguide i Oslo.

Hotel Gotham, Manchester, England

9726657_66_z

Kjendiser, fotballspillere og mektige forretningsmenn har allerede lagt sin elsk på det nye hotellet i England. Kanskje ikke så rart når du ser på bildene av de elegante rommene.

Som gjest på dette hotellet kan du ikke klage på plassen og får helt klart en god natt søvn ettersom alle rommene er utstyrt med King Beds eller større. Fargetonene sort, grått med innslag av rosa gjør at rommenes interiør er sexy og forførende.

Ta turen innom baren og kanskje du får sett din favoritt fotballspiller mens du nipper på en cocktail.

Her ser du flere bilder av alle rommene.

JW Marriott Venice Resort & Spa, Venezia, Italia

8841989_179_z

Venezia er ikke nødvendigvis et reisemål for hele familien midt i fellesferien. Kaoset bestående av alt for mange turister kan fort ødelegge reiseopplevelsen. Derfor satset JW Marriott på noe helt nytt når de åpnet sitt første hotell i Italia.

Dette hotellet ligger på en privat øy, minutter unna San Marco. Omringet av oliventrær, fantastiske hager, terrasser, en spaavdeling, 4 restauranter og helt unike rom gjør at både voksne og barn vil kunne nyte ferien på dette hotellet. Utsikten over byen er fenomenal og du er nødt om å se bildene av de unike rommene!

Les mer om dette hotellet her.

Mandarin Oriental, Milano, Italia

10224809_87_z

Dette 5-stjerners hotellet har siden sommeråpningen i 2015 allerede gjort seg godt bemerket.

Ikke bare på grunn av sin enestående dekor og beliggenhet. Milanos shoppinggater Via Montenapoleone og Via della Spiga er kun en spasertur unna. I tillegg til spa-avdelingen og en innendørs svømmebasseng, kan gjestene nyte et bedre måltid på restauranten Seta. Elsker du italiensk mat vil du neppe bli skuffet av kjøkkensjefen Antonio Guida’s matkreasjoner. Etter bare 4 måneder fikk restauranten tildelt sin første Michelin-stjerne!

Ta en titt på bildegalleriet her.

Six Senses Douro Valley, Portugal

333

Dette 5-stjerners hotellet befinner seg i et av verdens eldste vin-regioner og derfor spiller vin en dominerende faktor under oppholdet. Det er ikke overraskende at mange av de besøkende har reist langt og lenge for å unne seg en runde på vingården, vinkjelleren eller ta del i en av programmene som tar sted på denne enorme og imponerende eiendommen.

Hotellet byr på en fantastisk spa-avdeling. Bedre utsikt fra massasjesengen får du neppe. Aktive gjester kan benytte seg av treningsenteret hvor flere anmeldere skyter av yoga kursene. De grønne omgivelsene, naturen og designet av hotellet inviterer deg til å nyte hvert minutt av ferien og ta livet med knusende ro.

Finn ut mer her.

The Laslett Hotel, London, England

7

Det er lenge siden Nothing Hill kunne skryte av et nytt hotell. Det nyeste tilskuddet til Londons mest kjente områder ( takk Julia og Hugh ) var verdt å vente på, skal vi tro omtalene.

De 51 rommene og suitene på The Laslett ligger fordelt over 5 viktorianske herskapshus og rommene gir deg en hjemmekoselig følelse. Kunstverk på veggene, bøker i hyllene og Neal’s Yard-badeprodukter i full størrelse på badet er et godt eksempel på dette.

Rett utenfor kan du spasere i det populære området eller ta turen innom Portobello Road Market.Kensington Palace ligger en 11-minutters spasertur unna, og Royal Albert Hall ligger 26 minutters gange unna. London Paddington stasjon ligger ca. 2 km unna.

Her kan du lese mer om Laslett hotellet.

Har du allerede planlagt en vennetur til London, bør du lese vår store London Guide her.