De 10 mest populære hotellene fra Laurel Nights

Å bo på hotell er en opplevelse i seg selv og gjør faktisk ferien flere hakk bedre, dersom du velger det rette hotellet. Laurel Nights gjør jobben mye enklere for deg, og gir deg oversikten over verdens beste hoteller samlet på ett sted. Vi har funnet frem de mest likte hotellene blant våre lesere i Nettavisen.

1.The Athenaeum,London

Strålende luksushotell med spa-avdeling og virkelig fin beliggenhet, kun 9 minutters gange fra Buckingham Palace. Helt fantastiske rom med flott utsikt og Nespresso-maskin. I tillegg til utsøkt mat, en kafé som serverer ettermiddagste og en whisky bar med 300 varianter.

Les mer om hotellet her.

2.Hotel Pulitzer, Roma

Dette flotte hotellet er en postmoderne drøm med tøff, urban design. Med en herlig restaurant, takterasse med spa og lekkert 70-tallsinspirert retrointeriør, kan du leve ut alle dine Audrey Hepburn-drømmer, omgitt av italiensk luksus.

Les mer om hotellet her.

3.Riva Lofts, Firenze

Et lite B&B-hotell med 8 rom, men for noen rom… dette er virkelig vakkert i et strøk med moderne restauranter og fin arkitektur har en arkitekt laget sitt eget lille drømmehotell.En liten hage, et lite svømmebasseng og et utrolig design. I en av verdens vakreste byer kan du bo så vakkert som du sjeldent kan bo.

Les mer om hotellet her.

4.Brunelleschi Hotel, Firenze

Oppkalt etter den italienske renessansarkitekt og ingeniør Filippo Brunelleschi, ligger dette historiske hotellet i hjertet av den vakreste byen i verden. Et virkelig herlig sted med eksepsjonell service.

Les mer om hotellet her.

5.Jumeirah Grand Hotel Via Veneto, Roma

Veldig fint luksushotell som ligger fint til. Har et stilrent design, ypperlig service og meget gode fasiliteter. Takterrasse, spa og fin restaurant. Skal vi trekke fram noe vil det være de meget deilige badene.

Les mer om hotellet her.

6. Hotel Neri, Barcelona

Et hotell som ligger i gamlebyen, og som på mange måter er tatt ut fra en svunnen tid. Her er rommene moderne, men bygningen gammel. Her får du en tur i historien.

Les mer om hotellet her.

7.Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa i Marbella, Spania

Dette er en liten juvel av et hotell. Klassisk eleganse med elskverdig gjestfrihet. Utrolig vakre og moderne rom i en hage som tar pusten fra deg. Hele stedet oser av luksus, stillhet, avslapping, topp service og ikke minst nydelig mat.

Les mer om hotellet her.

8.St. Pancras Renaissance Hotel, London

Vakkert plassert i hjertet av det revitaliserende Kings Cross- området, finner du en strålende bygning som ble utformet som et jernbanehotell i 1873 av den berømte arkitekten George Gilbert Scott. Et landemerke i London med høy standard og uovertruffen service.

Les mer om hotellet her.

9.Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa i Finestrat, Alicante, Spania

Her møtes Thailand og Bali på Spanias Costa Blanca. Dette er som en godt bevart hemmelighet i flotte Benidorm. Et drømmehotell som ligger i og omkranser en frodig asiatisk hage. Rommene er store og luksuriøse, bassengområdene og restaurantene er av ypperste klasse.

Les mer om hotellet her.

10. Jumeirah Port Soller Hotel & Spa i Soller, Mallorca

Et fantastisk hotell med en nydelig beliggenhet i perlen Port de Soller, og absolutt alt du kan ønske deg av et spahotell. Det er også meget barnevennlig, så her vil både store og små skjemmes bort. Utsikten er flott, servicen er fantastisk, samt rommene er vakkert innredet.

Les mer om hotellet her.

 

Laurel Nights

Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden, som rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

De hotellene som får ett laurbær er bedre enn sine konkurrenter på samme sted. Det er hoteller du bør velge om du skal til et sted, og vil ha et meget bra hotell.

Hotellene som får to laurbær er hoteller det er vel verdt å ta en omvei for. Kanskje det er et hotell utenfor byen du tenkte å dra til, eller i en annen bydel. Det er hoteller som er svært gode valg og som utmerker seg spesielt. Skal ett hotell få tre laurbær må det være et helt eksepsjonelt hotell. Et hotell som er så bra at du bør dra til hotellet kun for å bo på hotellet.

 

Les også:

4 storbyhoteller du ikke vil gå glipp av

Londonhotell på budsjett og luksus