De 20 mest populære hotellene i Norge

Vi har i samarbeid med hotellnettstedet Hotels.com, funnet de 20 mest populære hotellene i Norge.

Kåringen er basert på hvilke norske hoteller våre lesere har bestilt gjennom Hotels.com.


1.Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel er et moderne hotell med direkte tilgang til Oslo Lufthavn via en gangbro, som knytter hotellet til terminalen. Perfekt for de som skal ta flyet fra Gardermoen eller for forretningsreisende. Det er 500 hotellrom totalt, hvor mange av dem har flott utsikt over lufthavnen. Velværesenteret tilbyr mange fasiliteter, slik som spa, badstue, solarium og golfsimulator med 32 virtuelle golfbaner.

Start morgenen i Toot’s International med herlig frokostbuffé, slapp av og nyt en drink på Toot’s Bar eller ta en rundt på treningssenteret for å opprettholde treningsplanen på reise.

Bestill hotellet her.

2.Scandic Nidelven, Trondheim

Som vinnerne av Norges beste hotellfrokost for 10. år på rad, er det kanskje ikke rart at Scandic Nidelven kommer på 2. plass. En av suksessfaktorene til hotellfrokosten er stort fokus på lokale råvarer. I tillegg har hotellet en flott beliggenhet med kort gåavstand til mange av byens viktigste severdigheter.

Vil du oppleve Norges beste hotellfrokost? Bestill hotellet her.

3.Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Dette hotellet er idyllisk for deg som vil bo midt i Oslo sentrum. Du har Oslo Sentralstasjon og shoppingsenteret Oslo City rett utenfor døren,  med kort gåavstand til Oslos mest kjente gate, Karl Johan.

På hotellets bar kan du nyte en drink med flott utsikt over Oslo Sentrum, samt benytte deg av andre fasiliteter som innendørsbassenget, treningssenteret og restauranten.

Bestill hotellet her.

4.Hotel Bondeheimen, Oslo

Er du opptatt av å bo enkelt, i sentrum og til rimelig penge? Da er Hotel Bondeheimen perfekt. Hotellet har den den velkjente skandinaviske interiørstilen med en blanding av modernitet. Her bor du i et ganske sentralt område med mange gode shoppingmuligheter, hyggelige restauranter og noen av Oslos beste utesteder.

Bestill hotellet her.

5.Hotel Scandic Neptun, Bergen

Scandic Neptun får du oppleve en klassisk bergensk sjarm blandet med en av de største samlingene av moderne kunst i Bergen. Hotellet ligger ved vannet i sentrum, i gangavstand til Bergens severdigheter og mange underholdningstilbud. Kjent for sine gourmetretter i restaurant Lucullus, er det bare å ta seg en måltid og bli kjent med bistroen som er i kontinental stil. Scandic Neptun er også et perfekt hotell for møter, konferanser og events.

Bestill hotellet her.

6.Anker Apartment Hostel, Oslo

Anker er Oslos mest populære hostell, nettopp fordi det ligger midt i sentrum og er veldig rimelig for deg som vil spare penger. Bestill hotellet her.

7.Smarthotel, Oslo

Hotellets beliggenhet, pris, og konsept gjør dette et av de mest populære hotellene i Norge. Du bor midt i Oslo sentrum, kun 5-minutter unna Oslos hektiske gate, Karl Johan. I tillegg får du hotellrom til rimelig pris per natt. Interiørstilen er ganske enkelt og komfortabelt.

Bestill hotellet her.

8.Scandic Vulkan, Oslo

Designhotell i Oslos kreative område på Grunerløkka. Et perfekt utgangspunkt for deg som er på weekendtur i Oslo med kjæresten, vennegjengen eller familien. Populære Mathallen Oslo ligger vegg i vegg. Grunerløkka byr på noen av byens beste restauranter, utesteder og kafeer.

Bestill hotellet her.

9.Scandic Strand, Bergen

Enda et Scandic-hotell som kommer på topplisten! Her bor du midt i Bergen sentrum, kun 200 meter fra verdenskjente bryggen. Alle rommene har utsikt over det kjente fiskemarkedet eller de kjente trehusene ved havnen. Frokost og wi-.fi er inkludert. Fløybanen og kunstmuseet er under 10 minutter unna i gåavstand.

Bestill hotellet her.

10.Scandic Stavanger City

Bo sentralt i Stavanger med kort gåavstand til det meste som byen har å tilby. Om du skal se Preikestolen, men vil samtidig bo sentralt, er dette hotellet ideelt for deg. Du bor nemlig kun kort gåtur unna fergen som tar deg til Preikestolen.

Bestill hotellet her.

11.Scandic Holmenkollen Park, Oslo

Et unikt hotell i Holmenkollen med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Rett i nærheten har du tilgang til Holmenkollen Nasjonalanlegg og Skimuseet. Restauranten tilbyr førsteklasses spiseopplevelse med vakker utsikt over Oslo.

Bestill hotellet her.

12.Scandic Byparken, Bergen

Scandic Byparken har flott beliggenhet med noen få minutter unna kjente severdigheter i Bergen, som Torgallmenningen, Grieghallen og Bryggen. Flott lobbybar for deg som vil slappe av og nyte en kopp kaffe, eller bare sitte og holde deg oppdatert på PC-en eller mobilen.

Bestill hotellet her.

13.Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Dette Radisson Blu-hotellet tilbyr en av Oslos beste hotellutsikt som kan nytes fra 34 Skybar. Slottsparken, Nasjonalheatret og Aker Brygge er i kort gåavstand unna. Perfekt beliggenhet med egen trikkholdeplass (Holbergs Plass) rett utenfor døra.

Bestill hotellet her.

14.HTL Grensen, Oslo

HTL-Grensen satser på å være et innovativt hotell med fokus på kunden. For eksempel er det ingen resepsjon, men heller en desk hvor du selv skal registrere ditt nøkkelkort. Senere i høst kan du droppe kortet til fordel for mobilen. Likevel er det hotellansatte som er tilgjengelig ved behov, og en egen lobby med tilgang til wi-fi og kafé. Rimelig pris per natt, og med veldig sentral beliggenhet.

Bestill hotellet her.

15.Grand Hotel, Oslo

Oslos mest elegante og historiske hotell som huser kjendiser, verdens ledere og Nobels fredspris vinnere. Hotellet åpnet sine dører for første gang i 1874, og har i over 140 år vært en favoritt for både nasjonale og internasjonale gjester. Grand Hotel har blitt oppgradert opp gjennom årene og er en god blanding av det moderne og historiske.

Bestill hotellet her.

16.First Hotels Grims Grenka, Oslo

First Hotel Grims Grenka ligger i urbane omgivelser i Kvadraturen, rett bak Akershus Festning i Oslo sentrum. Hotellet er et flott design-hotell i Oslo, og har innbydende og fargeavstemt dekor i 65 rom inkludert 10 luksuriøse suiter – hvor flere er over 70 kvadratmeter. Opplev atmosfæren, stemningen og skandinavisk design på sitt beste midt i Oslo sentrum.

Bestill hotellet her.

17.Thon Hotel Kristiansand

På Thon Hotell Kristiansand bor du sentralt ved Wergelandsparken, Domkirken og Torvet, med kort vei til Kristiansands populære gandle-og gågate, Markens.

Bestill hotellet her.

18. Scandic Hotel Partner Victoria, Stavanger

Bo i nærheten av populære barer, restauranter, nattklubber og mye mer. En av Stavangers mest populære restauranter ligger i samme bygning som hotellet. Også perfekt hotell for forretningsmøter.

Bestill hotellet her.

19.Scandic Park Sandefjord

Et stilfullt hotell med mye sjarm, som scorer på beliggenheten. Her bor du i nærheten av gjestehavn og med bare kort kjøretur fra Sandefjord flyplass. Slapp av på hotellets elegante svømmebasseng eller på spa-anlegget med eget relax-område. Nyt en drink eller kopp kaffe på hotellets bar. Scandic Park er også et forretningshotell med perfekte muligheter til å holde et møte.

Bestill hotellet her.

20.Scandic Lerkendal, Trondheim

Scandic Lerkendal er Nordens største kongressanlegg, i tillegg til å være Norges største bygning utenfor Oslo med sine 75 meter. Du får en panoramautsikt i et av verdens mest miljøvennlige hotell.

Bestill hotellet her.