De 25 beste hotellene i Spania

De fleste av oss reiser til Spania for å finne igjen hvilepulsen og bare slikke solen dagen lang, og da vil vi helst bo på et hotell som er bra på alle måter. Aller helst vil vi bo på en strand, med utendørsbasseng, strandbar og tilgang til spa. Samtidig vil vi ha fritids-og shoppingmuligheter i kort gangavstand. Ikke minst er god service viktig.

Bor du på et av disse hotellene, er du sikret et bra hotell:

 

1.Vincci Seleccion Aleysa Hotel Boutique & Spa, Benalmadena, Malaga

Enestående 5-stjernershotell med toppservice. Et av de mest sofistikerte boutiquehotellene i Benalmadena hvor detaljer spiller en rolle. Her får du en ideell beliggenhet rett på stranden med direkte tilgang til en av de beste strendene på Malaga. Et avslappende opphold får du her, men dersom du ønsker å se mer av Malaga, Marbella, Fuengirola eller Torremolinos, er det mange gode muligheter for det.

Les mer om hotellet her.

2.Hotel Primero Primera, Barcelona

Hotel Primero Primera, Barcelona, Junior-suite, terrasse, utsikt mot hage, Gjesterom

På andreplass kommer dette familieeide boutiquehotellet med 30 romslige soverom. Her får du en vennlig og avslappende atmosfære hvor du føler deg hjemme. Helt siden 1955 har eieren i familien bodd i første etasje med sine 8 barn. Hotellet ligger ved et av de beste boligområdene i Barcelona, Tres Torres, og kun 10 minutter unna sentrum.

Les mer om hotellet her.

3.Gold By Marina, Playa del Inglés (kun for voksne), Gran Canaria

Konseptet til hotellet er vintage blandet med det moderne – og du må være 18+ for å bo her. Hotellet er fordelt på 133 gjesterom, med egen restaurant, bar, 2 utendørsbassenger, takterrasse og døgnåpent treningssenter.

Les mer om hotellet her.

4.Seaside Grand Hotel Residencia, Maspalomas, Gran Canaria

I hjertet av Palm Oasis Maspalomas ligger dette hotellet som er det eneste ledende hotellet og medlem av «The leading hotels of the world» på Gran Canaria. Her er det en god blanding av luksus og komfort kombinert med smakfull design. Grand Hotel Residencia er det eneste hotellet i Gran Canaria for å ha mottatt den høyeste mulige hotellklassifisering på Kanariøyene: «Gran Lujo» som tilsvarer til tildeling av en sjette stjerne.

Les mer om hotellet her.

5.Hotel Astoria Playa, Port d’Alcudia(kun voksne), Mallorca

Et 4-stjernershotell kun for voksne, 150 meter fra stranden. Dette er et perfekt hotell for deg som vil bare slappe av på Mallorca, eller for de som er interessert i sport som inkluderer sykling, turgåing og stavgang. Hotellet tilbyr hjelp med sykkelruter, og for de som er interessert i golf er det Alcanada-banen som ligger bare 7 km fra hotellet. Ellers kan du velge mellom 166 rom, 2 store svømmebasseng og 3 boblebad omgitt av hager og minigolf.

Les mer om hotellet her.

6.Hotel Maria Christina, A luxury Collection Hotel, San Sebastian, Gipuzkoa

Flott hotell som ligger i San Sebastian historiske sentrum med utsikt over elven Urumea. Start dagen med en herlig frokost på Easo, få en gastronomisk opplevelse på hotellets restaurant, eller ta en rolig pause på Bar Dry San Sebastián.

Les mer om hotellet her.

7.Bohemia Suites & Spa, Playa del Ingles(kun for voksne), Gran Canaria

200 meter fra Playa del Ingelés-stranden med spa, utendørsbasseng, boblebad, treningsstudio, restaurant og store rom med balkonger. Ellers kan du unne deg en herlig spa-dag med behandlinger og aromaterapi i thailandsk stil, 2 badstuer og tyrkisk bad.

Les mer om hotellet her.

8.Olivia Balmes Hotel, Barcelona

Et moderne byhotell med 128 rom, 5 møterom, restaurant, bar, terrasse, solarium og svømmebasseng. Hotellet ligger i nærheten av Casa Batllo og med kun 10 minutters gåavstand til Plaza Catalunya, som har mange fine restauranter og shoppingmuligheter.

Les mer om hotellet her.

9.Almapamplona Muga de Beloso, Pamplona, Navarra

Dette moderne designerhotellet har et spa med innendørsbasseng, badstue, boblebad og treningsstudio. Her bor du i et rolig område i Navarra, med nydelig utsikt over fjellet.

Les mer om hotellet her.

10.Cordial Mogan Playa, Puerto de Mogan, Gran Canaria

Dette er et førsteklasseshotell på Gran Canaria som er bygget i samme stil som en kanarisk landsby med fontener, små fossefall og en liten kirke som er omgitt av vakker, grønn oase. Ellers er det bare å benytte seg av 2 svømmebassenger, spa og restaurant.

Les mer om hotellet her.

11.Hotel Miramar, Port de Pollenca, Mallorca

Hotel Miramar er et totalrenovert og koselig familiedrevet hotell som ligger i havnen i Sóller. Det er perfekt kommunisert med byen Sóller , La Calobra og Palma , og tilbyr 30 rom med sjø-eller fjellutsikt og komplette tjenester og fasiliteter som inkluderer en fantastisk terrasse med en bar – restaurant ved siden av havnen.

Les mer om hotellet her.

12.Finca Prats Hotel Golf & Spa, Lleida, Catalonia

Luksushotell bare 10 km fra Lleida sentrum. Hotellet har eget spa med innendørsbasseng og solarium. Ellers er det egen restaurant og en vinkjeller hvor du kan smake på litt av Spanias edle dråper. Er du interessert i golf, så er Raimat golfklubb kun 2 kilometer unna.

Les mer om hotellet her.

13.NH Gran H. Casino Extremadura, Badajoz, Extremadura

5-stjernershotellet ligger i et rolig boligområde i Badajoz og ved siden av Rio Guadiana-elven. Her bor du 10 minutter unna sentrum og de viktigste attraksjonene. Ellers er det muligheter for å reise videre til Madrid og Lisboa med bil eller tog. Hotellet er fordelt på 58 romslige og komfortable rom fordelt på 3 etasjer. Restauranten har panoramautsikt, og ellers er det tilgang til luksuriøst spa og et treningsstudio.

Les mer om hotellet her.

14.Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa, Casares, Malaga

Hotellets design er inspirert av tradisjonell andalusisk arkitektur, bygget rundt to gårder med 67 romslige rom med høyt tak på 4 meter. Velstelte hager, luksuriøst spa, 3 bassenger, tennis-og paddlebaner, strandklubb, utsøkt mat og en avslappende atmosfære får deg til å ville komme tilbake.

Les mer om hotellet her.

15.Riviera Beachotel, Benidorm, Alicante

Galleribilde av overnattingsstedet

Dette hotellet finner du 450 meter fra stranden Playa de Levante i Benidorm. Hotellrestauranten serverer både buffé og en á la carte-meny med internasjonale retter. Fornøyelsesparken Terra Mítica ligger ca. 15 minutters kjøring unna, og du finner 2 golfklubber innen 5 km fra hotellet.

Les mer om hotellet her.

16.K&K Hotel Picasso, Barcelona

K&K Hotel Picasso ligger i den elegante bydelen El Born i Barcelona. Det luksuriøse interiøret er en smakfull blanding av moderne og eksklusive kvalitetsmøbler. Hoteller er fordelt på 92 rom og ligger i nærheten av stranda. Med et utendørsbasseng og bar, kjeder du deg neppe.

Les mer om hotellet her.

17.Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden, Puerto de la Cruz, Tenerife

https://hotelbotanico.com/wp-content/uploads/2014/04/pisc2-1920x850.jpg

I 1998 var Hotel Botanico det første hotellet på Kanariøyene som ble medlem av «The leading hotels of the world». 5-stjernershotellet har en klassisk stil med tidløs eleganse på hele hotellet. Hotellet tilbyr en del fritidstilbud, samt førsteklasses restauranter og 3 utendørsbassenger. Rommene er luksuriøse med vakre hager og med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide.

Les mer om hotellet her.

18.Protur Palmeras Playa, Sa Coma, Mallorca

http://protur-hotels.com/files/_protur-palmeras-playa-hotel-sa-coma-mallorca.jpg

100 meter fra Sa Coma-stranden finner du dette hotellet og 500 meter fra den lille fiskehavnen i s’llot.  Leilighetene er omringet av grønne oaser og terrasser hvor du kan nyte de mange fine soldagene på Mallorca.

Les mer om hotellet her.

19.Belmond La Residencia, Deia, Mallorca

Belmond La Residencia er skjermet av grøntområder og er et av Spanias flotteste boutiquehoteller i luksuriøs stil. Hotellet ligger i en bygning fra 1500-tallet i den sjarmerende landsbyen Deia på Mallorca. Andre fasiliteter er 2 utendørsbasseng, spa og en prisbelønt restaurant.

Les mer om hotellet her.

20.Hotel 1898, Barcelona

Skal du først til Barcelona må du bo i nærheten av Las Ramblas, og dette hotellet er perfekt på alle måter. Hotellet er av historisk karakter og har tidligere fungert som en tobakkfabrikk. Topp service og flotte fasiliteter som som gir deg et perfekt opphold.

Les mer om hotellet her.

21.Artiem Carlos III, Es Castell, Mallorca

Dra på en romantisk ferie på dette voksenhotellet på Mallorca. Hvis du virkelig ønsker å bare slappe av og sole deg, er dette hotellet ypperlig. Slikk sola ved bassengkanten eller gå til strendene som er kun 10 km unna. Hotellet har en flott restaurant med sjøutsikt, samt treningssenter og shoppingstrøket Es Castell ligger kort gåtur unna.

Les mer om hotellet her.

22.Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa, Playa de las Americas, Tenerife

5-stjerners golfhotell som ligger i vakre omgivelser på sørlige Tenerife. Hotellet skiller seg fra mengden med unik beliggenhet rett ved golfbanen, Golf Las Américas. Ta deg en forfriskende svømmetur på hotellets utendørsbasseng eller en avslappende dag på spa-senteret, som har badstue, boblebad og tyrkisk hammam.

Les mer om hotellet her.

23.Club Gran Anfi, Arguinegun, Gran Canaria

Luksushotell i Patalavaca med koselige leiligheter som har fabelaktig utsikt over hagene og havet. Hotellet ligger 35 minutter fra Gran Canaria-flyplassen. Strendene Dunas de Maspalomas og Amadores Beach er kort spasertur unna.

Les mer om hotellet her.

24.El Oceano Beach Hotel, Mijas, Malaga

En oase av avslappende luksus som ligger mellom Fuengirola og Marbella. Ta deg en dykkert det store utendørsbassenget eller bare len deg tilbake og nyt solen ved bassengkanten.

Les mer om hotellet her.

25.Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa, Sa Coma, Mallorca

Siste hotellet på listen ligger på Mallorca, bare 300 meter fra Sa Coma-stranden. Blant fasilitetene er 2 svømmebasseng og en bassengbar. I første etasje kan du nyte en herlig måltid laget av Michelin-kokken Tomeu Caldentey, som er den første kokken i Mallorca som får tildelt en Michelin-stjerne i 2004.

Les mer om hotellet her.

 

Trenger du leiebil? Her finner du de beste og billigste leiebilene.

 

Les også:

De 10 mest populære hotellene fra Laurel Nights

Det hemmelige Spania

Dette er Europas beste hotell & spa

 

Kilder: Tripadvisor