Foto: Hotels.com

De 6 beste nakenhotellene

Her kan du feriere uten en tråd på kroppen.

Skulle du være av den typen som vil vandre rundt med bar rumpe, er det fullt mulig.

Nå har vi gjort researchen for deg som vil dra på ferie uten klær. Her de beste hotellene for alle som elsker å være naken:

Hidden Beach Resort – Cancun, Mexico

Hidden Beach Resort Au Naturel Club Gourmet All Inclusive, Kantenah

Konseptet er enkelt: nyt alle fasiliteter, alle aktiviteter og fornøyelser splitter naken. På dette luksushotellet ved Det karibiske hav kan alle over 18 år nyte ferien uten en tråd. Her har alle gjesterommene sjøutsikt, og mat, drikke og underholdning er inkludert i prisen for oppholdet ditt.

Les mer om hotellet her.


Desire Resort Spa Riveria Maya – Mexico

Det meksikanske hotellet reklamerer med et eksotisk landskap og en erotisk atmosfære der klær er valgfritt. Her blir forbudte fantasier til virkelighet. Man må være et par for å booke seg inn på Desire Resort, og dette er stedet for par som ønsker å bli kjent med andre par – på en veldig intim måte.

Les mer om hotellet her.


Couples Tower Isle All Inclusive – Jamaica

Couples Tower Isle All Inclusive, Tower Isle, Utendørsbasseng

Drømmer du om en øde øy i Det karibiske hav der du og din kjære kan nyte late dager uten å bekymre dere over hverdagsting, som for eksempel klær? Da er dette hotellet stedet dere skal velge. Hotellet skal være et romantisk sted kun for par, hvor alt av mat og drikke, aktiviteter og underholdning er inkludert. På selve hotellområdet bruker man klær, men som en av fasilitetene finnes det en privat øy kun for de parene som ønsker å nyte livet i Adam og Evas drakt.

Les mer om hotellet her.


Hotel Oz‘Inn – Cap d’Agde – Frankrike

Oz'Inn Hôtel, Agde

Hotellet ligger i det store naturistområdet i det franske badeparadiset Cap d’Agde. Det vil si at du både kan bevege deg innenfor og utenfor hotellområdet uten en tråd, og gjerne sammen med de som er like glade i å være nakne som deg. Her er det mange av dere!

Les mer om hotellet her.


Punta Serena – Mexico

Punta Serena All Inclusive - Adults Only, Tenacatita, Endeløst basseng

Dette all inclusive-hotellet på stillehavssiden av Mexico, er kun for voksne over 21 år. Det er sjarmerende og vakkert – et populært sted hvor du selv velger om du skal kaste badetøyet på hotellets private strand.

Les mer om hotellet her.


Temptation Resort and Spa – Mexico

Hotellet som beskriver seg selv som hipt og sensuelt. Her er det overdelen som er valgfri – det betyr et hotell fullt av mennesker i i bar overkropp. Og er du glad i en fest eller ti, har du kommet til riktig sted. Her arrangeres nemlig events som «Strip Sensation» hvor kleskoden er lateks, og «Lingerie Fantasy Casino» hvor du må dukke opp i sexy undertøy for å delta.

Les mer om hotellet her.


Liker du luksus og dus? Du finner verdens beste hoteller på Laurel Nights.


Les også:

Hotellene nordmenn elsker

Her ferier du billigst i verden