De beste hotellene i Hordaland

Dette er de de 10 beste hotellene i fylket.

Nettavisen reisetips har en serie med artikler hvor vi kårer de ti beste hotellene i hvert fylke i Norge. 

De beste hotellene i Rogaland

De beste hotellene i Vest-Agder

De beste hotellene i Aust-Agder

493539691Bergen

Det er flere gode hoteller i Bergen, men av favorittene er Havnekontoret. Hotellet ligger midt på bryggen og er et svært fint hotell med god service, og en god frokost. Et annet veldig godt valg i Bergen er tradisjonstunge Det hanseatiske hotell. Det lille boutiqehotellet No.13 er også en klar anbefaling. Det nye, store hotellet Scandic Ørnen er også anbefalt. Om ikke det er nok i Bergen har du også det utrolig sjarmerende Klosterhagen Hotel.

Er du i Bergen anbefaler vi en tur på Escalon, som nå også har fått en avdeling på Tjuvholmen i Oslo.

Les vår guide til Bergen her

Bømlo

Du trenger ikke å reise helt til nord i Norge for å bo i en rorbu. På Aasheim rorbuer får du en utrolig overnattingsopplevelse. Fem minutter unna sentrum, men rett i noe av det nydeligste Norge kan tilby.

Lofthus

Våre lesere kåret Hotel Ullesvang til det aller beste hotellet i Norge i 2014, og ikke overraskende er det derfor også på listen over de beste hotellene i Hordaland. Et familiedrevent hotell med ypperlig service, nydelig beliggenhet og svært gode fasiliteter.

Les også: Den perfekte turen for å oppleve Norge

461150577Osøyro

På samme liste over de aller beste hotellene i Norge fant du også Solstrand Hotel & Bad. Hotellet ligger med en super utsikt over Bjørnefjorden med en avslappet, svært god stemning. En liten perle ikke langt fra Bergen.

 Uggdal

En av de største perlene når det gjelder overnatting i Norge er Haaheim Gaard i Uggdal, Tysnes. Kun fire rom, men for et sted å sove! Maten er også veldig god på dette stedet. Sjøhuset Mandelhuset er også en anbefaling i området med sin fine plassering ved sjøen.

Rosendal

Dette er ett av de hotellene som du faktisk bare får i Norge ettersom vi er fjordenes land. Rosendal Fjordhotell er en liten perle, og mye på grunn av den utrolige plasseringen. Baroniet Rosendal var et baroni i nåværende Kvinnherad kommune i Hordaland. Baroniet var Norges eneste og ble opprettet i 1678 av kong Christian V av Danmark-Norge. I dag kan man også bo der, men fjordhotellet er en anbefaling med sin gode restaurant (maten er også god på baroniets slott).

De beste hotellene i Rogaland

De beste hotellene i Vest-Agder

De beste hotellene i Aust-Agder