De beste hotellene i Sogn og Fjordane

Dette er de 10 beste hotellene i fylket. 

Nettavisen reisetips har en serie med artikler hvor vi kårer de ti beste hotellene i hvert fylke i Norge.

De beste hotellene i  Hordaland

De beste hotellene i Rogaland

De beste hotellene i Vest-Agder

De beste hotellene i Aust-Agder

498046347Balsnes

Her i Nordfjordeid finner du Balsnes Gard. Et utrolig gårdshotell med utsikt over både fjell og fjord. En virkelig urnorsk luksusopplevelse. Klart anbefalt. Kjøkkensjefen der har tidligere jobbet på slottet og Kongeskipet Norge, så da får vi bli tilgitt for å si at maten er kongelig.

Hjelle

I Stryn kommune finner du dette supre og sjarmerende hotellet: Hjelle hotel. Et klassisk norsk hotell med utrolig plassering mellom fjord og fjell. Nydelig mat og super service. Sterkt anbefalt.

Førde

Skal du til Førde så er dette hotellet du bør velge: Rica Sunnfjord Hotel og Spa. Et spahotell med gode fasiliteter og noen virkelig fine rom.

Sogndal

Hotel Sogndal er et stort hotell med de fleste fasiliteter man kan ønske seg av et moderne hotell, og et fint sted å bo. Det samme kan sies om det fine Lægreid Hotel. Er du ute etter mer klassisk sjarm velger du Hofslund Fjord Hotel. Er du i Sogndal må du reise til Kaupanger og Knaken Kafe, sånn apropos.

501672493Loen

Ett av de fineste hotellene i Norge finner du her i Hotel Alexandra. En virkelig perle.

Balestrand

Balestrand Fjordhotel har en virkelig utrolig utsikt, og er et enkelt hotell med alt man kan ønske seg – likevel utenfor vår liste. Spesielt servicen. Her finner du også supre Balestrand Hotel og det virkelig nydelige Midtnes Hotel. Ett supert fjordhotell er Kviknes Hotel.

 Se våre andre saker her:

De beste hotellene i  Hordaland

De beste hotellene i Rogaland

De beste hotellene i Vest-Agder

De beste hotellene i Aust-Agder