De nyeste og råeste hotellene i 2015

Hovedtrendene for 2015 er at hotellet er den nye destinasjonen, folk har fått øynene opp for luksusreiser og er mer opptatt av ekte opplevelser i ferien. Å bo på et bra hotell har faktisk mye å si for totalopplevelsen – alle liker vel lukten av noe nytt og fresht?

Her er noen nye hoteller som har åpnet sine dører i år. Noen av dem er helt nye, mens andre er totalrenovert.

 

New York Edition, Manhattan

http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/439/43904942.jpg

Dette er det fjerde Edition-hotellet i verden som nå ligger ved Madison Park. Hotellets 273 rom er inspirert av klokketårnet til Markuskirken i Venezia, men ellers har interiøret bevart den typiske New York-stilen og den amerikanske glamouren.

Se nærmere på hotellet her.

St. Regis Venice San Clemente Palace, Venezia

I forrige måned ble første St.Regis-hotell åpnet, og denne måneden åpner San Clemente Palace i Venezia. Hotellet har egen privat øy i hjertet av lagunen. San Clemente Palace var opprinnelig et kloster, en militær utpost og et gjestehjem for den venetianske adelen. I dag har hotellet endret seg mye med moderne fasiliteter; spa, utendørs svømmebasseng, 191 luksuriøse hotellrom og butler service.

Se nærmere på hotellet her.

Meliá Paris La Défense, Paris

Meliá Paris er første hotellet som er bygget i forretningsområdet på 15 år, omringet av glitrende skyskrapere. Hotellets dører åpnet i mars, og er faktisk byens største 4-stjernershotell på 10 år. Oppe i 19.etasje finner du Skybar og terrasse med panoramautsikt over byen. 369 gjesterom, 29 suites, fordelt i 18 etasjer.

Se nærmere på hotellet her.

Ashford Castle, County Mayo, Irland

Slottet dateres tilbake til 1228 og ligger på kysten av Lough Corrb. Ashford ble renovert i forrige måned, med 32-seters kino, biljardrom, spillrom, to utendørs terrasser, spa og innendørsbasseng. Alle 68 gjesterommene, 14 lugarer og fellesområder har også blitt pusset opp. Men, slottet har fortsatt sin eldgamle sjarm – hvor for eksempel Prince of Wales-baren er laget av lokal marmor, og det er akvareller og brev fra Lady Ardilaun langs veggene.

Se nærmere på hotellet her.

The Dean Hotel, Dublin

Hvis du vil bo midt i Dublins pulserende område, så får du ikke bedre enn The Dean. Dette var opprinnelig et historisk hotell som nå er transformert til et moderne hotell med 52 hotellrom, egen kafé, karaoke bar og restaurant.

Bestill hotellet her.

Innside Manchester, Storbritannia

http://q-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/435/43538525.jpg

Midt i smørøyet har den nye hotellkjeden Innside åpnet dørene. Dette er både forretning-og livsstilshotell i et kulturområde som har to teatre, fem kinoer og et kunstgalleri. I nærheten finner du også byens beste shoppingområde, og to togstasjoner som gir lett tilgang til Manchester flyplass.

Se nærmere på hotellet her.

Jumeriah Bodrum Palace, Bodrum, Tyrkia

På kysten av Bodrum ligger dette luksuriøse palasset midt i det idylliske turkise havet. Jumeriah er totalrenovert og tilbyr nå kun suiter og private villaer, samt 100 svømmebassenger, åtte restauranter, og et tyrkisk hamam. Den mest eksklusive villaen, The Palace, har 6 soverom, åtte bad i marmor, et innendørs og utendørsbasseng, butlerservice og solsenger på en privat brygge.

Les mer om hotellet her.

 

Les også: Dette er Tyrkias St.Tropez

 

JW Marriott Bodrum, Tyrkia

http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/463/46388064.jpg

I Yalikavak by er det åpnet et nytt JW Marriott-hotell Tyrkias Bodrum. Alle 107 hotellrommene og 7 villaene har utsikt over det turkise Egerhavet, en privat strand og en privat brygge. Luksushotellet har også eget spa på 200 kvadratmeter, med 24 behandlingsrom, et saltrom og tradisjonell tyrkisk bad.

Bestill hotellet her.

 

Fontevraud L’Abbaye, Paris

Dette var tidligere hjemmet til nonner, nå renovert til et moderne hotell med 54 hotellrom. Hvert av rommene har sengetøy av høy kvalitet, og elegante møbler av eik. Selv om klosteret er gammelt, så følger hotellet også med på tiden: hver hotellgjest får tilgang til en iPad hvor de får informasjon om hotelltjenester, samt finne ut om hva som skjer i Abbey.

Bestill hotellet her.

Fairmont Ajman, De Forente Arabiske Emirater

http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/443/44334158.jpg

Dette femstjerners-hotellet setter det mindre kjente og  minste Emiratet, Ajman,  på verdenskartet. Fairmont ligger langs en uberørt 200 meter lang strandlinje. Hotellet har mange fasitliter som egen nattklubb, svømmebasseng, eget spa inspirert av tyrkisk hammam og ballrom, syv restauranter og salonger. Alle hotellrommene har utsikt over havet. Du kan sitte på hotellets uteområde med spektakulær utsikt og nyte arabisk kaffe og shisha.  Dubais internasjonal flyplass er kun 31 km unna.

Bestill hotellet her.

 

Les: Her møtes Østen og Vesten i et herlig ferieparadis

 

Garonda, Playa de Palma, Mallorca

For å feire hotellkjedens 50årsjubeleum, gjenåpnet hotellet sine dører etter oppfattende oppussing som har omgjort hotellet til et 5-stjerners.

Dette er et voksenhotell med et «Urban Beach»-tema, moderne innredning, et spa, 30 nye og større juniorsuites, boblebad og terrasse vendt mot havet. Hotellet har også en ny restaurant Mikel & Pintxo som serverer tapas på strandpromeraden.

Bestill hotellet her.

 

Crowne Plaza Berlin – Potsdamer Platz, Berlin

http://q-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/262/26227684.jpg

Midt i Berlin by ligger dette forretninghotellet, som tidligere het Wyndham Gram. Crowne Plaza tilbyr moderne rom med balkong, spa, takterrasse og eget treningssenter. Det er få minutter unna Berlins berømte plass og trafikkknutepunkt, Potsdamer Platz.

Les mer om hotellet her.

Hotel Eden Roc, Ascona, Sveits

http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/365/36581366.jpg

Et fem-stjerners hotell som ligger langs elven Maggiore i Sveits. Med 30 fargerike rom, 4 restauranter hvor en av dem er gjenåpnet – La Brezza. Er du glad i vin, så holder hotellet vin-eventer. Her får du også en privat marina med muligheter for å seile og stå på vannski.

Les mer om hotellet her.

Ham Yard Hotel, London

Elsker du farger, kommer du til å elske dette hotellet som ligger midt i Westminster, med kun 3 minutters gange til Piccadilly Circus.  Her er det 92 fargerike rom, treningsrom, badstue, balkong, hage, bowlinghall og egen restaurant. Trenger du massasje, så kan du få dette også – mot et pristillegg.

Bestill hotellet her.