De råeste feriehusene du kan leie

Skal du på ferie med barna? Da er feriehus det optimale feriestedet. Å leie feriehus gir også dere muligheten til fleksibilitet til å legge opp ferien akkurat slik dere vil.

Novasol gir oss oversikten over de aller beste feriehusene i de hotteste reisemålene. Dette er kun et lite utvalg – klikk deg inn på Novasol for å se flere alternativer.

Feriehus i Danmark

Et stort antall nordmenn velger å leie feriehus i Danmark år etter år. Danmark er jo nordmenns favoritt når det gjelder å leie feriehus i sommerferien.

En badeferie i Danmark er et godt alternativ til en skikkelig sommerferie. Det er flust av flotte sandstrender rundt omkring i Danmark. Samtidig er det perfekt hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt.

Og uansett hvor dere er i Danmark, så har de fleste sommerbyene korte avstander til fornøyelsesparker og andre opplevelser for både store og små. Å leie feriehus i nærheten av Legoland eller i Nord Jylland er ganske populært. Legoland ligger i Billund, som ligger sydvest på Jylland.

Kelstrup Strand – Sønderjylland

Handrup Strand – Djursland – nærmest Legoland

Marielyst – Falster

Sandkas – Bornholm

Hvide Sande – Vestjylland


Feriehus i Norge

Mulighetene for å leie feriehus i Norge er mange. Enten du skal ha feriehus med basseng, ved sjøen eller på fjellet. Oppdag Norge på en hel annen måte! Norges vakre naturlandskap tilbyr vakre strender, vakre fjorder og fjell. Fra hele verden kommer det turister for å oppleve Norges vakre og ikoniske reisemål. Opplev flotte Vestlandet, hvor du finner vakreste fjordene som Hardangerfjorden, Sognefjorden, Nærøyfjorden og Geirangerfjorden. Eller hva med en tur til dyreparken i Kristiansand med hele familien?

Mer opptatt av å bo i nærheten av Norges vakreste kyst? Det får du dersom du bor i Nordland – med populære Vega, Lofoten og Kjerringøy som turistmagnet.

Sjusjøen – Htedmark

Storholmen – Hordaland

Vinnes/Fusa – Hordaland

Høllefjorden/Søgne – Vest-Agder

Ballstad – Nordland


Feriehus i Kroatia

Mange har oppdaget det vakre landet som ligger øst for Adriaterhavet. Mange velger å heller booke feriehus fremfor hotell, da man vil leve som de «lokale». Lokal gjestfrihet, krystallklart vann, deilig klima og spennende severdigheter lokker flere og flere til dette vakre landet. Å feriere i Kroatia er i tillegg mye billigere enn de fleste andre landene i Europa, så hit kan du ta med hele familien uten å bruke opp hele feriebudsjettet. Hvis du ikke har lagt planer for sommerferien, vil vi anbefale deg å virkelig vurdere Kroatia.

Trogir – Dalmatia

Trogir-Okrug – Ciovo

Split-Podstrana – Dalmatia

Pasman-Tkon – Dalmatia

Zminj-Vadediji – Istria 

Labin-Erzisce – Kvarnerbukten

Krk-Stara Baska – Kvarnerbukten


Feriehus i Spania

Spania er nok best kjent for sol, strandliv og tapas, men landet byr på opplevelser for alle sanser. Få land tilbyr et så variert ferietilbud som Spania: himmelsk klima, flotte strender, kulinariske opplevelser blandet med kultur, natur og storby. Det er stort tilbud av feriehus i Spania. De fleste eiendommene tilbyr privat eller offentlig utendørsbasseng, med plass for hele familien. I tillegg kan du bo i nærheten av stranda. Av byer er det Marbella og Mallorca som skiller seg ut – det er her solhungrige nordmenn reiser til om sommeren! Mens Marbella er kjent for å være «rikmanns» by som passer mer for vennegjengen eller par, er Mallorca mer familievennlig med tilgang til badeland og flere barnevennlige aktiviteter.

Elviria – Marbella

Vera Playa – Andalucia

Colonia de Sant Pere – Mallorca

Santa Margalida – Mallorca

Porto Colom – Mallorca


Feriehus i Italia

Når det gjelder feriehus i Italia er det agriturismo som slår an blant de fleste.

Agriturisimo kan minne om et feriehus, men med tilgang til hotellfasiliteter som frokost, wi-fi, middag og reisepakker med aktiviteter, samt eierne som ofte bor i samme bygning, eller i nærheten.

Med agriturismo opplever du en pittoresk og familievennlig ferie i et flott grønt landskap midt i noe av det vakreste landskapet som Italia tilbyr. Det er særlig Toscana som nordmenn sverger til. Her slapper du av og nyter ferien i en hjemlig atmosfære. Du bor i direkte kontakt med ledelsen som alltid er tilgjengelig for å gi kunden all informasjon man skulle trenge. Som en familiebedrift, selger og produserer eierne typiske lokale produkter som olivenolje, vin, syltetøy og pasta med råvarer fra egen gård. Vinen blir videre eksportert til andre land som Kina og USA, men kan også smakes og kjøpes når du er husets gjester.

Mereto di Capitolo – Friuli

Arbizzano Verona – Veneto

Umbertide – Umbria

Ansedonia – Toscanas kyst

Greve in Chianti – Chianti


Feriehus i Sverige

Bor – Småland

Stråken – Småland

Sälen/Stöten – Dalarna

Töckfors – Värmland

Lingarö – Gävleborg 


Feriehus i Frankrike

St.Quentin de Caplong – Gironde

Les Issambres – Côte D’Azur

St.Gilles – Gard

Les Adrets de L’Esterel – Côte D’Azur

Lumio – Korsika