De råeste feriehusene du kan leie

Dropp hotellbookingsidene og charterselskaper. Nå skal du bo i andre folks hjem. 

Airbnb.no kan du leie hele feriehus eller et rom hjemme hos noen uansett hvor du reiser i verden. Her finner du alt fra gigantiske slott og store villaer med slående utsikt, til små fyrtårn med fascinerende historier og lekre penthouseleiligheter. Det betyr at du kan bo billig og sentralt på weekend-turen til New York, finne leilighet med kort- eller langtidsleie i Oslo, få plass til hele familien med flere på ferien på Rhodos eller finne det perfekte og romantiske krypinnet på Hawaii.

Vi har funnet fram til noen feriefavoritter som er lekre, unike og har fantastisk beliggenhet for Europaferien. Her er husene du kan leie sammen med vennegjengen eller nabofamiliene:

Santorini, Hellas

fira

 

På vakre Santorinis moderne hovedstad, Fira, ligger Archipel Mansion som kan romme ti personer, på det høyeste punktet i byen. Dette betyr selvsagt at dere kan innta middagen med utsikt over det meste av by og hav. Huset passer godt til både familieferien og venneturen, og har det meste du ønsker deg av fasiliteter i et feriehus.

Her kan du leie huset.

Dubrovnik, Kroatia

kroatia

 

Kroatia er nordmenns nye feriefavoritt, og prisnivået i landet gjør det enda hyggeligere for oss å feriere der. Her kan du selvsagt også leie haugevis med freshe feriehus, som for eksempel funkisboligen Villa Jolanda i Dubrovnik. Huset har god plass, nydelig sjøutsikt, moderne innredning og en deilig terrasse med svømmebasseng. En kort spasertur unna finner du stranden, shoppingfasiliteter og den vakre gamlebyen.

Her kan du leie huset.

Marmaris, Tyrkia

marmaris

 

Vil du ha ekte luksus går du for tyrkiske Villa Vista i Gocek utenfor Maramaris. Huset har både stort svømmebasseng, jacuzzi og utendørs bar, og sjøutsikten er selvsagt på plass her også. For et tillegg på 2000 kroner får dere en 7-seters Mercedes Vito og egen sjåfør, samt en Crownline  262 EX speedbåt med 350 hestekrefter og egen kaptein med på kjøpet, i tillegg til kokk og hushjelp. Perfekt for luksusdyrene på ferie.

Her kan du leie huset.

Ibiza, Spania

ibiza

 

Casa Vedra har fantastisk sjøutsikt og er i tillegg lunt og sjarmerende. Terrassen er det perfekte stedet å nyte et glass spansk cava sammen med Ibizas solnedgang. På varme dager kommer svømmebassenget til nytte, mens dersom du får regnværsdager kan du konkurrere i dart eller biljard.

Her kan du leie huset.

St Tropez, Frankrike

sttropez

 

Ti minutter utenfor St. Tropez ligger den splitter nye funkisvillaen med direkte tilgang til stranden, terrasse med utsyn mot Den franske rivieraen og tilhørende svømmebasseng. Med huset følger både concierge service og kokk, slik at du kan bade i luksus uten å løfte en finger hele ferien.

Her kan du leie huset.

Slik gjør du det:

Søk etter feriehjemmet ved å velge forskjellige filtre ettersom du ønsker å leie noe med for eksempel air condition, svømmebasseng og internett. Du kan også velge eiendomstype, ønsker du en leilighet kan du huke av for dette, det samme kan du gjør om du ønsker å bo på et bed & breakfast. Iglo, stråhytte, grotte og jordhus er også alternativer.

Når du finner boligen du ønsker å leie, velger du datoer og klikker på bestillingsknappen. Du kommer nå til en side hvor du må fylle ut person- og betalingsinformasjon. Når du har gjort dette vil du få tilbakemelding innen 24 timer om verten aksepterer henvendelsen din, først da vil kortet ditt bli belastet.

Finn ditt neste feriehjem her.