Den siste gaven kan bli den beste gaven

Nå har du løpt rundt og kjøpt julegaver i øst og vest. Men har du husket alle? Er det noen du ikke vet hva du skal kjøpe til? En reise er løsningen!

I Reisetips har vi et samarbeid med Travelmarket som gir deg et reisesøk som søker gjennom mer enn 800 nettsteder for å finne de billigste flybillettene. Det er et svært godt sted å starte.

Det neste steget er å finne ut hvor den du gir bort gaven til burde dra. Her er noen av våre favoritter:

Reis til Nederland og se tulipanene blomstre

tulip

Tulipansesongen starter midtveis i mars og varer til slutten av mai. I løpet av perioden blir landsbygda i Nederland forvandlet til et utrolig fargerikt lappeteppe som bør oppleves. Trenger du et hotell så kan vi anbefale Mövenpick Hotel i Amsterdam. Høy score fra besøkende, og bra priser!

1452083_185_zMövenpick Hotel

Vulkanøya Santorini

476462405

Santorini eller postkortøya som den også kalles, må vel være Hellas mest omtalte øy og det er ikke uten grunn. Øya, som i dag har sin form og geologi etter et vulkanutbrudd for 3600 år siden, er den største øya i Kykladene. Den er kjent for sin skjønnhet og sitt spektakulære landskap, med bratte fjellvegger som stuper ned i havet og hvite byer som klamrer seg fast til fjellsidene.

Øya er bratt og både trapper og esler inngår i et ferieopphold på Santorini, så du er advart. Strendene ligger ikke utenfor hotelldøren, men samtidig er det mulig å finne en liten strand helt for seg selv her. Sats på et hotell med svømmebasseng om du er avhengig av nærhet til vannet.

Hva bør du bestille? Apollo har pakkereiser til Santorini.

Lad batteriene i Karibien

177502868-1024x682

Denne øya, som ligger rett nord for den Dominikanske Republikk og øst for Cuba, ble kåret til verdens beste reisemål for strandliv i 2011 av TripAdvisor. Øya er verdenskjent for dykkemulighetene, og at knølhvalens migreringsrute ligger nærme øya. Øya har fantastiske hoteller, og dersom du river i denne turen er vi ganske sikre på at det blir årets aller beste julegave.

Dra til et eventyr

800px-Hallstatt_300Det har bodd mennesker i Hallstatt for omtrent så lenge det har bodd mennesker i Europa. Bakgrunnen er salt, og produksjonen av det – og derav navnet.  En utrolig vakker by ca. én time fra Salzburg. Landsbyen ser ut som noe som kunne vært tatt ut fra et eventyr, men ligner også litt på Norge. Hotellet du burde bo på heter Heritage Hotel Hallstatt.

Dra til Dubrovnik

2

Dubrovik er blant nordmenns favorittdestinasjoner, og ikke uten grunn. Denne byen tilbyr på noe for alle og enhver – spennende kultur og historie, nydelige strender, Nydelige fiskerestauranter, god shopping, kule beach-cluber og ikke minst den velkjente gamlebyen og bymurene. Har du ikke vært i Kroatia før, er Dubrovnik et must! Et must er forsåvidt dette hotellet også.

New York, New York

3681052_167_z

New York er en bra reise å gi bort fordi det å reise til New York gir så mange ekstra muligheter og opplevelser. Teater, konserter, barer, kunstgallerier – det er utrolig mye man kan få gjort i verdensmetropolen. Vi vil anbefale å avvente reise noe til våren slår inn, men når den først slår inn så er det bare et sted å gå – Central Park. Dersom du er på utkikk etter hotell vil vi anbefale The James på det sterkeste.