Den store outletguiden til Tyskland

Vi gir deg guiden til hvor du kan gjøre virkelig rimelig shopping i Tyskland.

Saarbrucken Saar River Boat

Zweibrücken

Ikke langt fra Saarbrucken finner du The Style Outlets, det største outletsenteret i Tyskland. Med litt over 125 butikker finner du absolutt det meste her. Du finner både nye motemerker og klassikere her. Calvin Klein, Guess, Abercrombie & Fitch, Armani, Converse, Desigual, Nike, Michael Kors og The Kooples for å nevne noen. Outletet er 2 timer fra Frankfurt, og er oppe hver eneste dag. Fly til Frankfurt og lei en bil for å komme dit. Hvis du lander på Frankfurt Hahn er det 1,5 time til outletet.

Her finner du leiebil

Adresse:
Zweibrücken The Style Outlets
Londoner Bogen 10-90
D-66482 Zweibrücken

Offisiell hjemmeside

Sjekk hoteller med gratis frokost i Frankfurt her

Wertheim

På østsiden av Frankfurt, godt under en time fra sentrum. finner du Wertheim Village. Dette designeroutletet har merker som 7 for All Mankind, Bally, Barbour, Calvin Klein, Drykorn, Gant, Boss, Lagerfeld og True Religion er noen av merkene du finner her med opp til 60 prosent avslag. Et upscale og rolig outlet som også har gode spisemuligheter i og rundt outletet.

Adresse:
Wertheim Village
Almosenberg 1
97877 Wertheim

Offisiell hjemmeside

Sjekk luksushoteller i Frankfurt her

iStock_000053863352_Small

Bremen

Det største tyske outletet i Nord-Tyskland finner man rett utenfor Bremen. The Outlet Center Ochtum Park har 43 butikker som Puma og Adidas samt motebutikker. Det tar litt over en time å kjøre fra Hamburg til dette outletet. I samme område finner du også Ikea og andre store butikker.

Adresse:

Ochtum Park
Bremer Straße 103-117C
28816 Stuhr,

Offisiell hjemmeside

Sjekk hoteller med gratis frokost i Bremen her

Neumünster

Litt nord for Hamburg (50 minutter) finner du et designeroutlet med Armani, Boss, Gucci, Michael Kors og andre store merker. Navnet er McArthurGlen Designer Outlet

Adresse:

Oderstraße 10,
24539 Neumünster

Offisiell hjemmeside

Sjekk hoteller i Hamburg her

iStock_000041560996_Small

Outletcity Metzingen

En by som er et outlet, og omvendt. 3 mil fra Stuttgart finner du virkelig store brands som Armani, Jimmy Choo, Prada, Burberry, Tods og Missoni. Et nydelig område, og ekstrem god shopping.

Adresse:
Reutlinger Str. 63
72555 Metzingen
Tyskland

Offisiell hjemmeside

Sjekk hoteller i Hamburg her

iStock_000052827924_Small

Berlin

Kun en halv time fra sentrum i Berlin kan du besøke  McArthurGlen Designer Outlet i Berlin. Bare store merker, og over 100 brand. Et stort outlet.

Adresse:
Alter Spandauer Weg 1,
14641 Wustermark OT Elstal,

Offisiell hjemmeside

Sjekk hoteller med gratis frokost i Berlin her

Wolfsburg

Det eneste outletet du finner i sentrum av en by finner du i Wolfsburg. Over 16 000 kvadratmeter, mange kjente merkevarer og gode spisemuligheter.

Offisiell hjemmeside

Adresse:

An der Vorburg 1
38440 Wolfsburg

Sjekk hoteller i Wolfsburg her