Du bør tilbringe sommerferien i Seattle

Her er det mye å oppleve, og vi gir deg de beste tipsene.

Seattle er den største byen i delstaten Washington, også kjent som USAs «kaffehovedstat» takket være kaffegiganten Starbucks.

Fly til Seattle

Dette er en lang reise, men med en mellom liten mellomlanding i New York blir det to litt greiere etapper. Er du tidlig ute med bestillingen kan du få billetter (helt nede i 6000kr og oppover) tur/retur med SAS.

Bestill SAS reise her

 

Pike Place Market

Dette markedet er sentrumet for fersk, friskt og lokalprodusert mat. Her selges det varer fra småbønder og fiskere som har alt fra slakterier, ysterier, sjømat, lokale bakerier, frukt og grønnsaker. Markedet binder byfolkene, bøndene og fiskerne sammen gjennom kjøp og salg.

Hoteller i nærheten av Pike Place Market

The Westin Seattle

Dette 4-stjernes hotellet ligger i det trendy distriktet Belltown, og rommer hele 891 moderne gjesterom.

Les mer om hotellet her

 

Grand Hyatt Seattle

Grand Hyatt ligger i hjertet av Seattle med gåavstand til det meste. Dette er et lukseriøst hotell med boblebad på alle de 425 gjesterommene.

Sjekk det ut her

 

Warwick Seattle Hotel

Nok et hotell i Belltown hvor du kan oppleve det beste Seattle har å by på av restauranter, butikker, nattklubber og gallerier.

Bestill her

 

Space Needle

Dette er utsiktstårnet i Seattle, og et av byens mest kjente landemerker. Tårnet ble bygget til verdensutstillingen i 1962, og er en del av Seatlle senter som var hovedområdet for utstillingen. Space Needle er 184 meter høyt og utsiktsdekket har en diameter på 42 meter. Utsiktsdekket inneholder en restaurant med plass til 300 mennesker, og bruker ca 47 minutter på en full rotasjon over byen.

Hoteller i området

Hyatt At Olive 8

Dersom luksus og spa er noe du verdsetter er dette hotellet som befinner seg i Seattle Central Business District noe for deg.

Unn deg litt luksus her

 

Sheraton Seattle Hotel

Her bor du i kjernen av Seattle, bare noen få skritt unna 5th Avenue Theater og Washington State Convention & Trade Center. Sheraton kjeden er kjent for sine flotte hoteller med god service, og etter gjesteanmeldelsene å bedømme ser det ikke ut til at dette er noe unntak.

Se mer av hotellet

 

Norsk kultur

Nå er det kanskje ikke attraksjonene over vi nordmenn flest forbinder med denne byen, men heller at den er så norsk som en amerikansk by kan bli! Sent på 1800- og tildlig 1900-tallet immigrerte mange tusner av nordmenn til USA med et mål i øyet, den amerikanske drømmen. Dette var et håp om rikdom, fred og godt liv. Flertallet av disse havnet i Seattle, nærmere bestemt bydelen Puget Sound. Dette kommer tydelig frem idag gjennom norske matbutikker, rosemaling, folkedans og ikke minst lufefisk.

Hoteller i nærheten av Puget Sound

Hotel Nexus Seattle

Her bor du litt nord for den døgnåpne kjernen og i et roligere strøk. Ikke lang unna finner man Woodland Park zoologiske hage og Carkeek Park. Flott sted for en barnefamilie.

Bestill her

 

Extended Stay America Seattle

Dette er et litt mindre og mer intimt hotell som tilbyr gratis froktost hver dag. Hotellet er primært beregnet for langtidsboende siden det tilbyr komplett kjøkken på alle rom og rabatter på treningsstudio i nærheten, men det fungerer også utmerket for kortere opphold.

Se flere rom her

 

Days Inn Seattle

Enda et litt mindre hotell som tilbyr komplett kjøkken på rommet, gratis frokost og aviser hver dag. Flott beliggenhet for familieferier.

Sjekk ut hotellet her

 

Flere flotte hoteller her