Derfor er kvalitetstid utrolig viktig

Det å prioritere de nærmeste i sommer kan være en investering for livet.

sb10068249s-001Ikke alle ferier trenger å være alt for avanserte og dyre. For mange familier er det å bare komme seg vekk fra hus og hjem en kort stund nok, enten om man tar med seg ett av sine barn eller en kjæreste eller en venn – eller hele familien.

Noen ganger kan kvalitets-tid 1 til 1, eller i en lukket familiesituasjon, være veldig viktig – spesielt i uvante omgivelser. Man kan snakke om de tingene man aldri får tid til ellers i en hverdag med for mye mas, tjas og stress.

I tillegg gir det muligheter til å skape opplevelser sammen, opplevelser som holder lenge.

20 prosent rabatt på hoteller hos Choice

Familierom til 729 kroner hos Scandic

40 prosent rabatt på First Hotels

82172818Selv i en familiesituasjon kan det være vanskelig å få tid til å snakke om de viktige tingene om man er i kjente omgivelser hvor det alltid er noe å gjøre, og psykologer anbefaler både par og foreldre med barn å ta seg til samtaler utenfor vante omgivelser.

Krangelen på matbordet er ikke positiv kommunikasjon, men at man utforsker et  nytt hotell i en ny by sammen kan gi effekter som varer lenge.

I situasjoner hvor man kun er familie, eller er i uvante omgivelser så kan man også enklere lære seg til å like å snakke sammen, og få muligheten til  å snakke om nye ting kan gjøre at det blir enklere å snakke om de viktigste tingene.

Og, skulle man få nok av prat kan man alltids oppleve alt fra fornøyelsesparker til shopping, svømming og mye mer. Det å oppleve noe sammen er også viktig.

20 prosent rabatt på hoteller hos Choice

Familierom til 729 kroner hos Scandic

40 prosent rabatt på First Hotels

Et hotellopphold er perfekt for kvalitetstid. Man trenger ikke å bekymre seg for vasking, for at noen går til et annet rom – eller om man har melk i kjøleskapet til froksoten.

Fakta er også slik at hotell er ekstra billig om sommeren. Det overrasker ofte mange, men bakgrunnen er at ellers på året brukes hoteller i veldig stor grad av forretningsreisende. Som man kanskje klarer å skjønne er det jo slik at forretningsreisende er på ferie, slik som deg, på sommeren. Spesielt gjelder dette for hoteller i Skandinavia.

456066133

Sjekk tilbudene her

Nå kan du få 20 prosent rabatt på hotellopphold i Norge og Sverige hos Nordic Choice Hotels.  I tillegg får du frokost inkludert, en kostnad som veldig mange ikke regner med hvis man sjekker priser andre steder. Frokost kan ofte være både kronglete, og relativt dyrt å få med seg.

Sjekk tilbudet her

Hos Scandichotels er det Super Save Holiday hvor man kan få familierom til 729 kroner per natt. Her får man også med frokost (husk å sjekk dette før du drar på ferie!)

Hvis du vil bo på for eksempel Grims Grenka i Oslo, eller noen av de andre hotellene til First Hotels får du 40 prosent rabatt på hotelloppholdet. Sjekk tilbudene her.