Derfor går du glipp av gode hotelltilbud

Årsaken er veldig enkel. 

Selv om seks av ti nordmenn synes pris er avgjørende når de bestiller tur, ender veldig mange med å betale en nokså høy pris.

Hele seks av ti av de som bestiller hotell i sommerferien gjør det maksimum en uke før de trenger rommet, og to av ti så sent som samme dag. Manglende planlegging gjør at de som bestiller i siste liten går glipp av gode hotelltilbud. Tallene, som er basert på bookinger gjort på nett, viser at majoriteten av nordmenn er dårlig til å planlegge sitt hotellbehov.

Ikke vent til siste liten

De beste tilbudene går som regel til de som bestiller lang tid i forveien. Dette gjelder særlig hvis du er ute etter de billigste hotellrommene. Er du sent ute, kan det bare være de dyreste luksus-rommene som er igjen, eller at det ikke er rom tilgjengelig i det hele tatt.

– Vi anbefaler at våre kunder bestiller så tidlig som mulig slik at de får best mulig pris. Jo tidligere du bestiller, desto bedre blir prisen, og du kan bestille både via mobilen og nettsiden. For barnefamilier er det også viktig å være tidlig ute fordi familierommene blir raskt utsolgt, sier Axel Huus i Scandic i en pressemelding.

Les også: Det er noen enkle triks for å få billigst mulig flyreise. 

 

Mange hoteller gir betydelige rabatter hvis de ikke får solgt  ut alle rommene. Så det er lurt å følge med på salgskampanjene.

Skal du sikre deg et hotellrom til en gunstig pris, er det en rekke flotte tilbud akkurat nå:

Hotels

Hotels har nå et 48- timers salg på en rekke destinasjoner i Europa, Amerika, Asia og Stillehavslandene, Midtøsten og Afrika. Du kan spare opptil 50 %, og med kupongkoden HCSUMM10 får du 10% ekstra i rabatt. Bestill før onsdag 17.juli kl. 23.59.

Her finner du hotellsalget

 

Expedia

48-timers tilbud på de vakreste byene i Europa. Nå kan du slå til på et av Expedias gode tilbud i Amsterdam, Firenze, Praha, Barcelona, Milano, Istanbul, Munchen eller Brussel. Vær rask, salget avslutter onsdag 17. juli kl. 23:59.

Se nærmere på de gode tilbudene her

 

First Hotels

Sjekk hotellsalget på First Hotels nå- opptil 40 % på hoteller i sommer i norden

 

Nordic Choice Hotels

Gode sommerpriser på over 100 destinasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Litauen. Oslo fra 290 kroner per person, Stockholm fra 390 kroner, Trondheim fra 440 kroner.Hvordan høres dette ut? De beste prisene finner du i perioden 18.juni til 21.august.

Sjekk hotelltilbudet her

 

Scandic

Sjekk Scandics sommertilbud her