Det er dette du bør gjøre i vinterferien

... hvis du ikke allerede har planlagt noe!

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og mange har allerede lagt opp løpet. Har du der i mot ikke peiling på hva du og familien skal ta dere til, eller ikke helt bestemt dere, har vi funnet frem til en rekke alternativer – som ikke nødvendigvis er altfor dyrt.

Dette er vinterferiene i 2015:

Uke 8:  16. – 20. feb. 2015

Akershus, Hedmark, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Oslo, Rogaland, Sogn og Fjordane, Sør-Trødelag, Telemark, Vestfold og Østfold.

Uke 9:  23. – 27. feb. 2015

Aust-Agder, Buskerud, Nordland, Hordaland, Oppland, Troms og Vest-Agder.

Finnmark: Fri bare tors 26. og fre 27. feb. 2015. I Finnmark varierer vinterferien veldig fra kommunene til kommune, og ved noen skoler har elevene bare to eller tre dager fri i stedet for en hel uke.

Det trendy alternativet: Storby-ferie i Oslo

… og det første og kanskje hotteste alternativet vi anbefaler, er Oslo! Storbyen er mer enn bare Karl Johan – noe du fort vil oppdage hvis du leser denne artikkelen. I Oslo bør du bo på disse hotellene:

Luksus på Tjuvholmen: The Thief

Med Oslos flotteste beliggenhet, vil dere på THE THIEF stjeles bort fra mas og fjas i hverdagen.

Bestill hotellet her

Ærverdighet midt i hjertet av Oslo: Hotell Bristol

Hotell Bristol ligger midt i hjertet av Oslo, og har siden 1920 (da dørene åpnet for første gang) vært kjennetegnet av æreverdighet og eleganse. Hotell Bristol har 251 flotte værelser med en særpreget stil, hvorav 10 er suiter oppkalt etter noen av de mest kjente personene som har bodd eller hatt tilknytning til hotellet.

Bestill hotellet her

For deg som vil ha fasiliteter: Royal Christiania

cl_christiania_fa_02

Det store hotellet midt i Oslo som har alle fasiliteter du kan ønske deg med svømmebasseng, møterom, stor frokostsal og alt annet.

Se nærmere på hotellet her

For deg som vil ha klassisk norsk: Holmenkollen Park Hotel

1640-5

Dette hotellet på toppen av Oslo er klassisk norsk på alle måter. Alt fra innredning til mat og den selvfølgelig strålende plasseringen ved siden av Holmenkollen-anlegget.

Bestill hotellet her

For deg som vil oppleve Mathallen og Grünerløkka: Scandic Vulkan 

vulkan3

Dette hotellet er for deg som liker det kule, annerledes og moderne ved Oslo by. Supert plassert med gode fasiliteter.

Se nærmere på hotellet her

Raskt, enkelt og rimelig: Comfort Xpress

main_comforthotelxpress

Vil du bo billig og urbant, med moderne innsjekking og moderne løsninger på det meste. Supert hotell for deg som vil ha et greit sted å sove som har god standard og moderne løsninger.

Se nærmere på hotellet her

Rimelig favoritt: PS: Hotell

19026

Dette designhotellet ligger rett ved Mathallen i Oslo på østkanten. Et morsomt og sjarmerende hotell med virkelig sjel. En hyggelig anbefaling. Ett flott konsept.

Les mer og bestill hotellet her

Favoritten i sentrum: Comfort Hotels Grand Central

co_grand_central_nd1_2

Et meget populært hotell grunnet den utrolig sentrale plasseringen på sentralstasjonen. Tre minutter til Flytoget og like langt til Karl Johan eller Oslo City. Hotellet har god standard og er nytt (åpnet i 2012). Rangeres ofte svært høyt på Tripadvisor for både familier og forretningsreisende.

Les mer og bestill hotellet her

Den luksuriøse ferien: Spa-opphold

Om ikke Oslo frister, så vil i hvert fall dette: spa! Det finnes en rekke unike spa-resorts lett tilgjengelige, men vi har plukket ut topp 5 som absolutt er verdt pengene. Et spa-opphold er perfekt for både par, single, familier eller vennegjenger. Slå til nå, før det blir utsolgt!

Larvik: Farris Bad

Ved bystranden i Larvik ligger Farris Bad. Her tilbys praktfull havutsikt, kostnadsfritt Wi-Fi, en stilfull restaurant og bar, samt en mengde av avslappende og deilige spa-fasiliteter. Spa- og velværesenteret på Farris Bad har blant annet Mineralspa, Kildevannsgrotte, Tepidarium, Soft Sauna, Urte sauna, Finsk sauna, Kaldkulp, Fotbad, Tropedusjer, Dusjgrotte, Massasjebasseng, Fjordsauna, Varmkulp, Jacuzzi (inne og ute), Kneips basseng, egen damebadstue, Float og hele 18 spesialtilpassede behandlingsrom.

Bestill oppholdet her

Son: Quality Resort & Spa

son'
Dette hotellet i Son er verdt et besøk i seg selv. Det er kjent for å ha en av Norges beste spa-avdelinger, og beliggenheten er idyllisk ved vannkanten, fem minutters gange fra Son sentrum og 40 minutters kjøretur fra Oslo. Her finner du det du trenger og ønsker deg av fasiliteter som en fin restaurant med stor uteservering, en deilig spa-avdeling og et treningssenter. Hotellet har også en egen gjestebrygge for deg som kommer med båt.

Hotellet har også en av Norges beste spa-avdelinger med varmekulp, steambadstu, fargedusj, fotbad, spapakker og enkeltbehandlinger. Fra menyen kan du velge blant annet voksbehandlinger, lysterapi, massasje ved hjelp av lavasteiner og mer klassiske behandligner som manikyr, pedikyr og klassisk massasje.

Les mer om hotellet og book et rom her

Skrea Strand: Falkenberg Strandbad

Hos søta bror var det Falkenberg Strandbad som danket ut fem andre svenske konkurrenter. Spahotellet ligger en times kjøretur sør for Gøteborg på vakre Skrea strand. Hotellet er familievennlig med lekerom og tilrettelagte menyer i Familie-restauranten. Den er perfekt for konferanser – med plass til 300 konferansegjester, og det kan arrangeres passende teambuildings-aktiviteter som barskole, golf og strandaktiviteter.

falkenberg

Men det som gjør hotellet aller mest attraktivt er spafasilitetene. I dagspaet kan du nyte tyrkisk haman, arabisk rasul og få og utføre behandlinger med partneren din – fotbad, badsturitualer, isskrubb og oljebehandlinger.

I relaxrommet kan man la tankene fly fra en behagelig liggestol foran åpne flammer på peisen, og fra det oppvarmede bassenget har man utsikt mot havet.  Av behandlinger kan man blant annet velge mellom sandskrubb, kroppsinnpakning i honning og en rekke forskjellige typer massasje og ansiktsbehandlinger.

På Falkenberg Strandbad kan du velge mellom standard og deluxerom eller juniorsuite, hvorav halvparten av hotellets rom har enestående utsikt over havet.

Sjekk ut Falkenberg Strandbad og book et rom her

Kragerø: Kragerø Resort

7-rom_3-980x660

Mange har lagt sin elsk på Kragerø Resort, og det skjønner vi godt. Kragerø Resort tilbyr utallige opplevelser og inntrykk med en idyllisk og naturfylt ramme. Hotellet har en spennende og unik arkitektur, og en beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt over en av Norges vakreste kystbyer, og det fra flere av sine fasiliteter.

Nå: Få oppholdet på Kragerø Resort til drømmepris – klikk her!

Benytter du deg av tilbudet og bestiller en suite på Kragerø Resort, kan du forvente deg å bo i delikate designerleiligheter med separat soverom, eget bad med badekar og dusj, kjøkken med god spiseplass og stue med behagelige møbler og flatskjerm TV. Alle leilighetene har romslig balkong. Noen av rommene har sjøutsikt og utsikt over golfbanen.

Strømstad: Quality Hotell & Spa

qr_stromstad_sr_7

Hva med å sette kursen mot Strømstad, og sjekke inn på det fantastiske Quality Hotell & Spa? Med hotellets spennende og utfordrende arkitektur er dette hotellet for deg som liker noe utenom det vanlige. Det viktigste av alt er likevel at dette er et hotell som kan by på alt av fasiliteter, der i blant spa-avdelingen. Spa-avdeling ble skapt med to formål; først og fremst skal anlegget være et spa ulikt alt annet, og dernest skal spa-anlegget tilby avslappende opplevelser som alle kan kjenne seg komfortable med.

I tillegg til deilige dager i spa-anlegget, kan du jo alltid ta en skikkelig harry-handel og spare masse penger på også mat og drikke?

Bestill overnatting på hotellet her

Nye opplevelser: Europeiske skatter

Forslag nummer tre til hva du bør gjøre i vinterferien: reise på storbyferie til en av skattene i Europa. Vi viser deg hvor du bør dra, samtidig som vi har plukket ut mange ulike hoteller, tilpasset enhver lommebok.

Wien

100646902

Østerrikes hovedstad er kjennetegnet av av skjønnet og sjarm. Byen full av historie og representerer noe av det ypperste Europa har å tilby innen kunst, kultur og klassisk musikk. Reiser du hit kan du bo på luksuriøse hoteller for en rimelig penge, som for eksempel dette hotellet. Det finnes også en rekke hoteller som passer perfekt til et stramt budsjett, og da anbefaler vi dette hotellet.

Roma

178041179

Roma er byen for deg som elsker trange gater, fantastisk severdigheter, shopping, italiensk mat og romantikk. Har du enda ikke fått reist til Roma, er det helt perfekt å dra ditt nå som varmen ikke overøser byen. Et rimelig (men bra!) alternativ til overnattingssted i denne byen er dette sjarmerende hotellet. Hvis det er slik at lommeboken tillater det kan du leve godt på dette ekslusive hotellet.

Paris

453223793

Paris er byen som aldri går av moten. Reiser du hit nå, kan du sitte på en fortausrestaurant med et glass i hånden (kanskje også et lite pledd) mens du nyter synet av menneskene som flyr forbi. Ikke glem at dette er også byen for alle romantikerne der ute, så kanskje du kan overraske din heldige utkårede med en langhelg hit? Sjekk ut dette hotellet i det trendy området Marais, eller velg dette hotellet hvis du virkelig vil overraske kjæresten.

Gdansk

179121903

Dette er byen hvor prisene for lokale produkter og spa-behandlinger er så lave at du ikke kan gjøre annet enn å smile. I tillegg byr byen på en rekke kulturelle og historiske attraksjoner, trange gater med masse butikker, og ikke minst billig mat og drikke. Når det gjelder overnatting er hotell også svært billig. Sjekke ut dette flotte spa-hotellet, eller dette eksklusive hotellet – begget til en rimelig penge.

London

119394352

Uansett kjønn og aldergruppe, dette er byen de aller fleste vender tilbake til. Grunnet til dette er enkelt: byen har alt! I London bør du bo på dette deilige hotellet som er plassert super sentralt i byen, eller så er dette flotte hotellet også et alternativ for de som virkelig vil slå på stortromma.

Her finner du de billigste og beste flybillettene