Det perfekte valget for barnefamilien på ferie

Barn elsker å reise og oppleve nye ting. Magien ved å se noe nytt, spennende og annerledes sitrer i små barnekropper. 

Utfordringen med å reise med barn er at litt for få overnattingssteder er tilpasset til barn, og behovene til barnefamilier ikke alltid passer med avvikling av felles hotellfrokoster eller besøk av housekeeping.

Med overnatting fra Airbnb så kan barnefamilien leie en annen barnefamilies hus eller leilighet i byer verden over. Det gir mange store fordeler. Du kan nemlig ta familiehuset eller leiligheten på din ferie mens familien som egentlig eier det er på ferie.

Her kan du søke hos Airbnb

fasiliteter

1. Du får alt du behøver

Ferien blir lettere hvis du har tørketrommel og vaskemaskin, eget kjøkken og kanskje også en liten hage hvor barna kan leke? Du kan søke etter boliger som i dag har barnefamilier så når du leier får du full pakke – helt ferdig.

Her kan du søke hos Airbnb

airbnb3

2. Underholdning for de små

Det betyr også at i mange av husene er det leker, trampoliner eller annet som kan gi mange timers underholdning for de minste barna. Bildet over er fra et barnerom i Paris.

Her kan du søke hos Airbnb

large

3. Hus som også passer for de store

Det er veldig sjeldent du finner hotell som passer både for små og store, men de fleste familiehjem har ting de voksne også liker godt.

Her kan du søke

airbnb6

4. Mye rimeligere enn mye annet

Ved å kombinere muligheten til å lage mat selv, rimelige priser for familier i familiehus eller leiligheter og det som i utgangspunktet ofte er like rimelig som hotell med god standard betyr at du kan spare mange, mange penger.

Her kan du søke

airbnb5

5. Føl deg hjemme, på reise

Ved å leie et privathjem er det enklere for både små og store å føle seg hjemme. Opplevelsene kan også stå i kø – slik som et lekehus rett ved kanalene i Amsterdam – sikkert, fordi det bor barn der til vanlig!

Her kan du søke