Det råeste du kan oppleve i år

Har du lyst på en helt unik reiseopplevelse? Da bør du lese videre.

Dersom du har lyst til å feriere som de rike og berømte må du regne med å betale en god slant penger. Og selv om du skulle ha kontoen full av penger, er det ikke alle events som det er like enkelt å få tilgang til. Det er derfor mange celebre og rike personer bruker en såkalt «concierge club» når de skal planelegge ferien.

Her finner du flybillettene til din neste reise.

Livsstilsmagasinet Elitetraveler.com har spurt Knightsbridge Circle, Europas mest eksklusive concierge club, hvilke eventer som er de hotteste å planlegge ferien rundt frem til sommeren. Her er lista:

Super Bowl

 

På MetLife Stadium i New Jersey kan du 2. februar oppleve amerikansk fotball på toppnivå når vinneren fra fotballigaene AFC og NFC møtes i det som er USAs største årlige idrettsbegivenhet. Og for deg som ikke er begeistret for sport kan turen likevel være vel verdt pengene. Her får du også oppleve artister som Red Hot Chilli Peppers og Bruno Mars.

Finn hotell i New Jersey her.

London Fashion Week

Arrangeres 14. -18. februar. Sammen med moteukene i New York, Milano og Paris er dette det største mote-eventet du kan være med på. De største begivenhetene foregår på Somerset House, og får du innpass her vil du garantert menge deg med eliten av kjendiser fra både inn- og utland.

Finn et hotell i London her.

Valentine’s Day i Paris

Det finnes vel knapt noe mer romantisk sted å feire valentinsdagen med sin kjære enn i den franske hovedstaden. Her finnes jo utallige gode restauranter, både med og uten Michelinstjerner. Eller kanskje er en middag på Seinen den perfekte daten?

Finn et hotell i Paris her.

Karnevalet i Venezia

Besøker du Venezia mellom 15. februar og 4. mars vil byens ansikter være dekorert av de berømte karnevalmaskene. Og er du privilegert klarer du å skaffe en billett til det berømte ballet II Ballo del Dog, det mest eksklusive kulturelle arrangementet under hele karnevalet.

Finn et hotell i Venezia her.

Tribeca Filmfestival

Dette er filmfestivalen som ble grunnlagt av Robert De Niro, Jane Rosenthal og Craig Hatkoff . Dette er festivalen for blant annet uavhengige filmer, dokumentarer og kortfilmer, så dersom det er din interesse reiser du til New York mellom 16. og 27. april.

Finn hotell i New York her.

Filmfestivalen i Cannes

Elsker du film, røde løperer, champagne og Hollywoodstjerner reiser du til Cannes mellom 14. og 25. mai. Kanskje er du så heldig at du klarer å snike deg med på en VIP-fest også?

Finn hotell i Cannes her.

Monaco Grand Prix

Arrangentmentet for deg som liker fart, spenning og fete biler går av stabelen i Monaco 22. til 25. mai. Det årlige Formel 1-løp er ansett som et av de mest prestisjefylte og viktige billøpene i verden.

Finn hotell i Monaco her.