Dette er best i USA

Skal du til USA så er det mange steder som selvfølgelig lokker, og det er mange som blir lokket til New York. Vi har også guidet deg til andre steder du bør besøke:

Sjekk våre guider her:

Kjør USA fra kyst til kyst

Reiseguide til alle statene i USA

Highway 1 – verdens beste biltur

Nå har Lonely Planet kåret de aller beste stedene å besøke i USA, og nummer 1 er Queens. Dette er den østligste bydelen i New York, og bydelen som har flyplassene JFK og La Guardia. Navnet kommer fra portugisiske Catarina de Bragança som var dronning i England fra 1662 til 1685. Det bor nesten 2,3 millioner mennesker i bydelen.

523513091

Queens

Unisfera_FlushingNesten halvparten av alle som bor i Queens er født utenfor USA, og totalt bor det nærmere 2,3 millioner mennesker i bydelen. Det regnes som den mest etnisk sammensatte bydelen i verden, og her finner man nesten alt mellom himmel og jord. Flushing Meadows Park er vel verdt et besøk. Liker du øl så bør du vurdere å besøke Bohemian Beer Garden.

Museum of the Moving Image er en virkelig anbefaling.

Drar du til Queens er det påkrevd med et besøk til Jackson Heights, et nabolag som er indisk/asiatisk. Utrolig mye god mat og et veldig annerledes område i forhold til resten av New York. Spisemessig så finner du verdens matfat her. Alt fra malaysisk til kinesisk, thailandsk og selvfølgelig indisk.

I Queens finner du også det andre chinatown i New York i Downtown Flushing. Det er også i Queens du finner shoppingsentrene, slik som ett av de mest suksessfulle i USA: Queens Center. For shopping bør du også sjekke ut Bay Terrace. 

I Queens kan du også dra til Rockaway Beach og Jakob Riis Beach. Førstnevnte er også stranda som Ramones synger om…

Skal du til Queens så koster en taxi fra Manhattan til Queens Center rundt 37 dollar, men det er også mulig å ta både tog og annen offentlig transport. Du kan selvfølgelig også bo i Queens til helt andre priser enn i sentrum av New York.

6839377_20_z

Parc Hotel – det mest asiatiske hotellet i New York

4444336_32_z

Z NYC Hotel – kult designhotell ved fire(!) togstasjoner

Finn over 800 hoteller i New York her