Foto: British Airways

Dette er David Beckhams beste reisetips

Den ikoniske fotballspilleren har i et intervju med British Airways, avslørt hans minnerike familieferier og hva som er igjen av hans «bucketlist».

Beckham er ganske så reisevant, og snakker om sine reisevaner med British Airways’ High Life magazine om det å reise verden rundt, hans favorittby og sitt beste ferieminne.

 

Du reiser verden rundt for å jobbe – hvor er ditt favoritt reisemål?

Den var vanskelig. New York and LA er spesielle, men jeg liker også Singapore (jeg elsker å bo på Marina Bay Sands). Og igjen, kan du noensinne slå Paris? Jeg sier det kan matches, men aldri bli utslått. Selvfølgelig elsker jeg å komme tilbake til min hjemby, London. Det har alt du trenger i en by.

Finn hoteller i New York her.

Marina Bay Sands, Swimming pool, Balcony/Terrace

Her elsker Beckham å bo når han er i Singapore. Foto: Booking.com

 

Hva er favorittrestauranten din i London?

Restaurantene i London er noen av de aller beste i verden, så det er vanskelig å velge kun én. Jeg er veldig keen på publunsj for tiden – The Cow i Notting Hill er bra.

Finn hoteller i London her.

Hva nyter du å gjøre i London med familien?

Det er ingenting bedre enn å gå tur med hunden min og barna i Hyde Park. Du føler deg i hjertet av den beste byen i verden.

Hva har vært din beste ferie hittil?

Vi hadde en fantastisk tid i Maldivene de 4 siste juleferiene – landet har det meste for hele familien. Jeg er også en stor fan av Bali.

Finn de beste hotellene i Maldivene her.

David Beckham talks travel with British Airways pilots and cabin crew (c...

Beckham deler sine beste ferier hittil. Foto: British Airways

Hva er ditt beste reisemål i USA?

Jeg har hatt så mange bra ferier i USA, spesielt med Victoria og barna, men vårt beste ferieminne er da vi var i Utah. Landskapene tar pusten fra deg.

Hva er den mest spennende sporten å se på?
Fotball, selvfølgelig! Selv om jeg elsker basketball og tennis. Det er alltid en bra atmosfære i Wimbledon. Jeg elsker å se på hesteveddeløpet, Palio di Siena, i Italia. Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å se.

Finn de beste hotellene i verden på Laurel Nights.

Har du en favoritt sportstadium?
The Estadio Santiago Bernabeu i Madrid, Wembley Stadium i London og Old Trafford i Manchester er selvfølgelig mine personlige favoritter. De har alt du trenger som fotballspiller og en fan, inkludert skala og atmosfære.

Jeg har aldri vært i La Bombinera i Buenos Aires, men jeg hadde elsket å sett det. Det er ment å være ganske fantastisk.

Finn de beste hotellene i Madrid på Laurel Nights.

Du reiser mye. Er det noe du har igjen på din bucketlist?

Jeg er kjempeheldig for å ha sett mange steder rundt i verden. Antarktika for eksempel, var veldig spesielt og et sted jeg aldri glemmer. Det er mange steder man fortsatt kan se, men det er vanskelig å velge ut ett spesielt. Jeg liker å besøke destinasjoner hvor mat er en viktig del av reisen, så min neste reise kommer til å være et sted hvor jeg kan prøve ut forskjellige retter.

 

Kilder: British Airways