Dette er Europas beste bar

Det åpnes stadig nye barer og restauranter i Europa, men det er ikke mange som kan skryte av tittelen «Europas beste bar». Det er i så fall en håndfull som kan pryde seg både med prisen for «Beste europeiske bar» og for «Beste internasjonale bar».

 

Graffiti Café in Bulgarias største kystby, Varna, vant overlegent i begge kategoriene i den prestigetunge kåringen Restaurant & Bar Design Awards 2012. Dette er verdens eneste kåring i sitt slag som er utelukkende dedikert til design og interiør med fokus på gjestfrihet og estetikk.

Søk etter billige flyturer til Burgas og/eller Varna her

Designet av Svetoslav Todorov fra Studio MODE, er Graffiti Café et utsøkt og meget elegant sted. I same byggning befinner det seg også et boutiquehotell og et galleri for samtidskunst, samt en restaurant og en nattklubb. Et naturlig valg var derfor å skape Graffiti Café som en videreføring av arkitekturen og estetikken rundt.

Interiøret er stilrent og elegant, samtidig som det gir et unikt og kunstneriskt uttrykk. Alle detaljene og bruken av materialer er nøye gjennomtenkt. Legg spesielt merke til de flotte kollonene, det kule taket og veggene, og ikke minst de fine kontranstene som lyset og fargepalettet  skaper.

Resultatet er et trendy og spennende interior som skaper en urban, men samtidig beroliggende atmosfære. Et absolutt must hvis du er ferie i nærheten av Varna!

Her kan du finne mange flotte hoteller til svært gode priser 

Sjekk vår guide om de beste badebyene i Bulgaria