Dette er Europas beste hoteller

Har du overnattet på en av disse perlene?

Condé Nast Traveler har kåret Europas beste hoteller.

Kåringen ved navnet Readers’ Choice Awards har nå publisert listen over de mest populære, imponerende og mest vennlige hotellene i Europa. Sjekk om du har har overnattet på en av prisvinnere eller om du bør booke en natt eller to på et av de magiske stedene i Europa.

Kåringen over alle 25 hotellene kan du se her, mens vi har telt ned de 10 beste:

10.

Portrait Firenze, Italia

800547_279_z

Portrait Firenze tilbyr panoramautsikt over Firenze og elven Arno. Rommene er luksuriøse og er innredet med håndlagde møbler og en eksklusiv stil. 30 meter fra hotellet finner du den berømte broen Ponte Vecchio.

Se flere bilder av dette nydelige hotellet her.

Søk og sammenlign priser på flybilletter her.

Er du glad i Italia vil dette hotellet tilfredsstille dine krav. Les også om mat-reisen i Italia.

9.

Castello di Casole, Italia

5058985_12_zMed en spektakulær utsikt over vakre Toscana, byr dette sjarmerende hotellet på et unikt opphold. Som en del av en enorm vingård er selve hotellet bygget i ruinene av et gammelt slott. Med en spa, tre restauranter og en basseng kan gjestene virkelig få en autentisk smak av idylliske Toscana.

Se flere bilder av dette magiske stedet.

8.

J.K. Place Roma

5942678_60_zSom søsterhotellet i Capri, er også J.K Place Roma designet av arkitekten Michele Bônan hvor moderne dekor og farger spiller hovedrollen i alle rom. Hotellet har en perfekt beliggenhet og gir gjestene utallige valgmuligheter av Romas beste barer og restauranter. I tillegg er Spansketrappen og Via Condotti et steinkast unna.

Hotellets restaurant serverer autentisk italiensk mat og en cocktail-meny som vil imponere til og med de mest kresne smaksløkene.

Se flere bilder av dette imponerende hotellet her.

Dette sier gjestene om hotellet på sosiale medier:

Her finner du flere hoteller i nydelige Roma.

7.

Baur au Lac, Zurich, Sveits

18426091Hotellet åpnet i 1844 og har siden vært drevet av den samme familien.  Flere kjente gjester som har latt seg forføre av den utrolige utsikten over Zurich innskjøen og Alpene. En av dem er tenoren Plácido Domingo. Innredningen er en miks av flere epoker og fargene som rød, burgunder og grønn setter en stemning i alle rom. Gjestene som har forelsker seg i det sveitsiske hotellet forteller at en får følelsen av å være hjemme. Se flere bilder av dette sjarmerende hotellet her.

Finn de beste og billigste flybillettene her.

6.

Le Bristol Paris, Frankrike

2529_21_z

Le Bristol viser elegansen til gamle Paris. Hotellets store attraksjon er restauranten med sine 3 Michelin-stjerner; Epicure.
Skal du booke dette hotellet, er en middag på denne restauranten et absolutt MUST.

Hotellet spa, The Spa Le Bristol by La Prairie tilbyr alle type behandlinger og den vidunderlige hagen vil få deg til å senke skuldrene.

Nyt Paris på sitt aller beste på dette nydelig hotellet. Her finner du mer informasjon om Le Bristol Paris.

5.

The Peninsula Paris

8290864_75_zEtter en omfattende renovering, som tilsynelatende kostet godt over 500 millioner dollar, åpner Peninsula Paris igjen dørene i august 2014. Dette luksuriøse hotellet har igjen etablert seg som et av de mest betydningsfulle og fortryllende hotellene i Paris. Les om Paris og hvorfor dette er en by du som singel bør besøke.

Rom i art-deco stil hvor sort, grått og hvitt er den dominerende fargepaletten vil gi deg en eksklusiv følelse.

Se flere bilder her. Husk å booke et bord på takterrasse-restauranten, L’Oiseau Blanc. Utsikten over byen og Eiffeltårnet vil ta pusten fra deg.

4.

Hotel d’Angleterre, Geneva, Sveits

4062362

Som gjest på D’Angleterre ønskes du velkommen med velkomstdrikke, hjemmelaget sjokolade og frisk frukt

Dette luksuriøse og nyrestaurerte 5-stjerner-hotellet ligger rett ved bredden av Genèvesjøen, og gir panoramautsikt over innsjøen og Mont Blanc. FNs hovedkvarter, finansområdet og Rue du Rhône ligger en kort spasertur unna.

Som gjest kan du nyte luksus fra morgen til kveld. Du kan bestille ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger og få private yogatimer, spise en bedre middag på den elegante restauranten Windows eller slappe av foran peisen og oppleve livemusikk 6 dager i uken.

Se flere bilder og les mer om dette storslåtte hotellet.

Les også: 5 tips til hvordan du finner hotellrom til best mulig pris.

3.

Palazzo Avino, Ravello, Italia

78174_5_z

Det er ikke overraskende at dette hotellet er på topp 3 av Europas beste hoteller.

En av gjestene skriver: «Hvis jeg kun fikk lov å besøke et sted igjen i mitt liv, ville det vært her».  Et eventyrlig 5-stjerners hotell som på ingen måte vil skuffe den besøkende.

Situert ved Amfikysten med en fantastisk utsikt over det turkisblå havet, har Palazzo toppet listen over de mest luksuriøse hotellene i verden, flere år på rad.

Ser du etter en romantisk ferie, er dette stedet for deg. Nyt en middag på takterrassen med en fabelartig utsikt over havet og fjellene. Nyt en avslappet dag på spa eller tilbring dagen aktivt på en utflukt i fjellene eller landsbyene i nærheten. Du kan leie både limousin og helikopter  , så her kan gjestene nye ferien helt og fult.

Se flere bilder av dette eksklusive hotellet.

2.

Summer Lodge Country House Hotel & Spa,

Dorset, England

903978_107_z

Du får en følelse av å bli tatt tilbake i tid. Har du drømt om å føle deg erkebritisk og drikke Afternoon tea, bør du prøve dette nydelige hotellet.
Rommene er innredet i fargerike mønster og luksuriøse materialer.
Hotellets restaurant imponerer ikke bare med sine britiske retter. Er du glad i gode viner, kan du prøve noen unike edle dråper fra deres rike utvalg. Hotellet har mange fasiliteter som tennisbane, svømmebasseng, spa og terrasse.
Den herskapelige hagen og området rundt hotellet gir mange assosiasjoner til tv-serier og tiden der kvinner gikk i fantastiske kjoler og herrene kom ridende inn på hesteryggen.
Se flere bilder her.

1.

Portrait Roma, Roma, Italia

33127189

Romas mest populære hotell er uten tvil et av de mest imponerende og mest private.

Med en uslåelig beliggenhet har gjestene gangavstand til noen av Romas mest populære severdighetene som Spansketrappen og Romas mest fasjonable gate Via Condotti.

Alle ettromsleilighetene har elegant designerinnredning, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, minibar, iPod-dokk, Ipad samt et romslig marmorbad med myke badekåper og badeprodukter fra Salvatore Ferragamo.

Du er nødt om å se bildene av den panoramiske utsikten og takterrassen på dette hotellet. Det skal mye til for å slå denne.

Dette har gjestene postet:

Les også:

Den ultimate guiden til Thailand

Dette er Europas nye shoppingmekka

Oslos beste utesteder