Dette er Europas beste strandhotell

Besøk årets prisvinner på Kreta

Har du lyst på en aldri så liten Sydenferie før vinteren?

Nordmenn elsker Hellas og valget faller ofte på Kreta. Denne store, naturskjønne øya med sin dramatiske historie byr på fantastiske strender, hyggelige tavernaer og antikk kultur.

Det er noen hoteller som skiller seg ut fra mengden. Er du opptatt av luksus og strand bør du besøke årets vinner: Elounda Beach Hotel & Villas .

Hotellet stakk av med prisen for det beste strandhotellet!

World Travel Awards gir hvert eneste år priser for beste hotell, beste flyselskap og beste destinasjoner.

I Norge stakk The Thief av med prisen for det beste norske boutiquehotellet, mens Royal Christiania i Oslo vant for beste businesshotell. Beste hotell i Norge var Grand Hotel Oslo.

Sol og strand omgitt av luksus

PicMonkey CollageSe flere bilder av det luksuriøse hotellet på Kreta

Fasiliteter

På Elounda Beach Hotel får du oppleve service i verdensklasse! De idylliske hotellkomplekset ligger ved Egerhavskysten på Kreta og er dermed et naturlig valg for mange nordmenn. Her kan du velge mellom luksuriøse rom, suiter og bungalower med utsikt over eiendommen og havet.

Se nærmere på det prisvinnende hotellet

Du kan nyte late dager og slikke solen, eller ta på deg treningsskoene og prøve ut alt hotellet har å by på av aktiviteter. Velg mellom 5 tennisbaner, basketball- og volleyballbaner og et treningssenter med hamam og dampbad. Spill minigolf, bordtennis eller biljard. Du kan i tillegg dykke, snorkle, dra på fisketur eller prøve kano.

Vil du slappe av på ferie kan du booke en time på hotellet spa- og velvære-avdeling som vil skjemme deg bort med luksuriøse behandlinger.

Rom

Som gjest på dette flotte hotellet har du et enormt romutvalg som tilpasses deg og ferieopplevelsen .

7397_206_z

Velg mellom Bungalow Luxury med sjøutsikt, Rom Deluxe med havutsikt i Imperial Spa-bygningen, Suite Island ved vannkanten eller Suite Island med sjøutsikt og eget basseng. Noe for enhver smak og for de mest kresne.

Er du et luksusdyr og ønsker deg det aller beste, bør du besøke Laurel Night. Her finner du kun de aller beste hotellene og resortene i verden.

Se nærmere på rommene på det prisvinnende hotellet

Romantisk aften for to eller familiemiddag omringet av oliventrær

Avslutt dagen med en romantisk middag på en av hotellets restauranter som tilbyr noe for enhver smak.

7397_388_z

Blue Lagoon tilbyr eksotiske polynesiske smaker. I tillegg finner du en Sushi Bar som imponerer gjestene med sine matkreasjoner.

Spiser du på Artemis får du nyte utsikten over nydelig hage og krystallblått hav fra svømmebassenger. Spis en deilig frokost som vil sette stemningen for resten av dagen.

Master Wine List har vunnet prisen “Best of Award of Excellence”  av Wine Spectator Magasinet. En vinliste med over 1000 viner vil uten tvil gi deg kunnskap og innsikt i viner ikke bare fra Hellas, men også resten av verden. Hva med vinsmaking en kveld før middagen?

Les mer om hotellet og se bilder av alle rommene og restaurantene

Kafenion serverer hjemmelaget gresk mat. Her sitter du et steinkast fra stranden med Oliventrærne som beskytter deg fra solen og en frisk bris fra havet som setter en avslappende atmosfære når du trenger en liten pause.

In-room Dining gir deg muligheten til å nyte frokost, lunch eller en romantisk middag på rommet. Vil du skape en romantisk stemning og en spesiell opplevelse vil hotellet gjøre i stand en spesiell middag og kan tilby en rekke ideer og forskjellige dekorasjoner. Unn dere litt luksus dere seint vil glemme.

Se nærmere på det prisvinnende hotellet her

Les også: 37 ting du bør gjøre i New York

Besøk mer av Kreta

Agios Nikolaos, Crete, Greece. Agios Nikolaos is a picturesque town in the eastern part of the island Crete built on the northwest side of the peaceful bay of Mirabello.

Kreta har mange destinasjoner som passer for familien, men mest kjent og utbygd for familiene er områdene i nordvest. Her er det fine sandstrender, masse sol og koselige små restauranter på alle småstedene (Agios Nikolaos, Platanias, Agii Apostoli etc).  Vil du oppleve noe litt større er Rethymnon et godt alternativ, og er du ute etter noe genuint gresk og utenom allfarvei så sats på området i sydøst.

På Kreta finner du det meste, litt avhengig av hva du velger. Er du ute etter vannsport så kanskje Hersonissos er stedet, selv om dette også er ungdommens favoritt.

Kreta er egentlig en rolig øy hvor livet går sin vante gang i et behagelig tempo. Ta deg tid til å kjøre litt rundt å bli kjent, besøk det arkeologiskestedet Knossos, se noen grotter og kanskje Samarine-ravinen, eller dra tilbake i tiden i Elounda og Spinalonga. Ta deg gjerne tid til å spise på en taverna i en fjell-landsby – det er her maten er best og du får en opplevelse av det autentiske Kreta.

Her finner du oversikt over alle hoteller i Hellas

Passer for: Alle, men velg rett sted. Hersonissos for fest, Chania eller Retymnon for shopping, småsteder eller syd/sydøst for fred og ro.

Les den Store Hellasguiden her

 

Les også:

Viva vidunderlige, vakre, ville Vegas

Ny kåring: Dette er Danmarks beste hotell