Dette er Europas spa-paradis

Her er den rimelige utgaven av Den franske riviera.

Dersom du har lyst på en avslappende weekend med spabehandlinger uten at det skal koste skjorta, da reiser du til Baltikums svar på Den franske riviera.

Byen Jurmala ligger 25 kilometer vest for Latvias hovedstad, Riga, og kan skilte med en strandlinje på 33 kilometer. Men det gjør ikke byen mindre attraktiv å reise til på vinterstid, tvert i mot. Det er nettopp i dette halvåret du kan nyte godt av en stille og rolig by, og få gode priser på både hotell og spabehandlinger.

22927498

 

Byen har vært en attraktiv spadestinasjon helt siden 1800-tallet da de rike ville slappe av ved sjøen, og russiske offiserer roet ned etter Napoelonskrigene. Populariteten tok av da togstrekningen mellom Jurmala og Riga åpnet 1877, og i dag får du busser direkte fra flyplassen i Riga til spaparadiset.

På Baltic Beach Hotel vil du få et behagelig opphold med de perfekte rammene for romantikk og avslapning. Det er hit du reiser på kjæresteturen, venninneferien eller mor og datter-reisen. Hotellet ligger idyllisk til på stranden og gir en fantastisk utsikt over Østersjøen. Det luksuriøse spa-anlegg tilbyr nærmere 500 forskjellige behandlinger.

Bestill din reise hos Experience Baltics.

Historisk og livlig

Spa-oppholdet kan kombineres med en bytur til Riga. Hovedstaden er full av historie og unik arkitektur, og den viser sitt sanne ansikt både fra tiden under Sovjetunionen og nåtiden som moderne by. Riga kan by på yrende natteliv og gode kulinariske opplevelser. Og dersom du foretrekker en weekend i byen fremfor mer landlige Jurmala, finner du også fantastiske spa-anlegg i Riga by. For eksempel har Espa spa nådd høyt opp i kåringer og prisutdelinger i spabransjen, tilbyr alt du forventer av behandlinger og har både innendørs- og utendørsfasiliteter.

 

espa

Nå få du ekstra gode priser

Experience Baltics tilbyr gode priser på pakkereiser til Riga og Jurmala i vinterhalvåret. Du booker flybilletten selv og bestiller en pakkeløsning som passer best for ditt reiseformål. Inkludert i pakkene er hotell og transport til og fra flyplassen, i tillegg får du aktiviteter som spabehandlinger, restaurantbesøk, guidet omvisning og museumsbilletter – alt ettersom hvilken pakke du velger.

Du kan også få skreddersydd din drømmereise dersom du har spesielle behov eller ønsker, eller la Experience Baltics ta seg av din neste konferanse, teambuilding eller kick off-reise. Samtidig som du vil få en god reiseopplevelse, vil det ikke gå så hardt utover lommeboken som det ville gjort i de fleste andre europeiske land.

Finn din reise her.